Duidelijke, vriendelijke uitleg over de betaling en over het artikel. Snelle levering en het artikel is net zo mooi als mij was verteld. Ik kan uw bedrijf dus aanraden: betrouwbaar!

Zeer goed kwaliteit meubelen - goed prijs. Betrouwbaar logistiek.

Zie boven

Alles uitstekend

Mooie set. Snelle levering. Goed verpakt.

vlotte levering geen problemen

de aflevering was binnen de afgesproken tijd, de chauffeur was zeer behulpzaam en vriendelijk, dit is een zeer goede vervoer bedrijf, die zeer goede service geeft.

Snelle levering en top kwaliteit!

Heel blij met onze nieuwe tuintafel en stoelen, snel geleverd, vriendelijke service en het zit heerlijk.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie kwaliteit teak tafel.

Bestellen en bezorging liep perfect. Bezorger heeft alles op de juiste plek gezet om goed overleg

Gebruikersvriendelijk, aan afspraken voldaan

Uitstekende showroom, prettige medewerkers en goede levering

Woorden schieten tekort! In een woord: Prima!

Goede zaak met kwalitatief goede spullen

Goed advies gekregen in de zaak. Ruime keuze in tuinmeubelen. De meubelen zijn snel en zeer netjes afgeleverd aan huis. Perfecte service.

Prachtige kussens en prijs

Online bestelt en al snel in huis. En er blij mee.

Top service! Snelle levering en een top behandeling na klacht!

Na levering gebeld over klacht, 3 dagen later al nieuwe bijzettafels ontvangen. Sneller kon toch niet! Zeer tevreden met afhandeling.

Mooie artikelen

Prima levering en prima service van ddr binnendienst

Prima kwaliteit, jammer dat de service niet royaal is,

Als je een stoel koopt van €800 lijkt het mij normaal dat je bij bezorgen aanbied om het even uit te pakken de de mega kartonnen doos aanbied mee te nemen. Kees Smit heeft een mooie collectie maar het is wat mij betreft een afleverbedrijf. Kortom als je het op internet bij een ander goedkoper kunt vinden, heb je ineens geen enkele reden meer om het bij Kees Smit te kopen.

Kwalitatief goede producten

Levering conform aangegeven tijden. Nette communicatie over verzending etc. Goede producten. Enige minpunt wat mij betreft is dat niet alle producten uit een bestelling (zelfs niet als het 1 item betreft op de website waar je bestelt) als 1 zending geleverd worden, en/of dat kleine items in een krankzinnig grote doos verstuurd worden. Dit is niet heel milieubewust en kan denk ik prima anders.

Goede prijs/kwaliteit

Mooie stoelen, zoals afgebeeld op de website, snelle levering en keurig verpakt

Er zat een scheur in een geleverd kussen, maar dat werd snel en keurig opgelost.

Mooie kussens, helaas 1 beschadigde, maar dat werd snel ipgelost

Mooie tuinstoelen!

Goede kwaliteit, zitten comfortabel, snelle nette levering!

Prima geholpen!

Goed & vriendelijk geholpen in de winkel en bij het magazijn. Parasol werd netjes door de medewerker in m’n auto gelegd. Ik had weer verkeerd gelezen en was naar de winkel gereden ipv magazijn, daar is netjes uitgelegd hoe ik naar t magazijn moest rijden.

Prima kan er geen woord voor vinden.

Zeer tevreden.

Snelle levering op afspraak

Goede kwaliteit producten en goede service.

Makkelijk, goed en snel!

Bestelling verliep snel en gemakkelijk. De levering was vlekkeloos.

Helemaal positief

Mooie tuinset tegen een goed prijs en snel thuis geleverd.

Makkelijk te bestellen , goede vervoerder en klantenservice

Bestellling en afleveren verliep probleemloos. Bij uitpakken bleken er vlekken in twee kussens te zitten en ook dit wordt op dit moment goed opgepakt door de klantenservice

Over Kees Smit Tuinmeubelen