Laden reviews...
500 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken overwegend de hoge kwaliteit van de producten. Levering verloopt vaak snel en betrouwbaar. Klantenservice wordt veelal vriendelijk en behulpzaam genoemd. Over het geheel genomen is de klanttevredenheid hoog.
Bestellen verliep soepel, keurig op de hoogte gehouden. En de levering was vlot
4 August 2026
Carla
Epe
Eettafelstoelen besteld via de website. Als verrassing ook nog korting bij het afrekenen. Stoelen werden volgens afspraak geleverd. Deze zitten goed in en staan perfect bij de eerder bestelde tafel bij Kees Smit.
3 August 2026
Edward
Bergen
Afhalen van de bestelling ging zonder enig probleem. Een gesmeerde afhandeling en medewerker heel behulpzaam. Mijn enige punt van kritiek: op de website staat dat je bij afhalen een uitgeprinte versie van de bestelling dient mee te nemen. Ik heb geen printer en vind het onzin dat je niet gewoon de bestelling met hulp van bewijs op je telefoon zou kunnen afhalen. Na contact met de Klantenservice bleek dat dat ook voldoende was. Ik zou zeggen: haal deze opmerking weg bij de bestellingsbevestiging.
3 August 2026
Micheline
Lochem
Lichtgewicht tuinstoelen besteld voor mijn moeder. Ze zijn mooi, ogen degelijk maar helaas beschadigd op de armleuningen. Dit gemeld ruim 1,5 week geleden maar helaas nog geen reactie gekregen van Kees Smit.
2 August 2026
Nicole
Zundert
Heel blij met mijn Hartman Troy standenstoeken. En dat voor een mooi prijsje!
31 July 2026
Wilma van den Berg
Otterlo
Ik was op zoek naar een nieuwe tuintafel. Heb een goede bij hen online gevonden. Naar mijn mening met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Het bestellen,, plannen van de bezorging en het bezorgen is vlot verlopen. Ik moest alleen nog de tafel uitpakken en de poten bevestiging. Ik ben heel blij mij de tafel en hoe alles verlopen is.
31 July 2026
Saskia
Noordwijkerhout
P Een heel mooi tuinameubelement! Prima kwaliteit en een rijke uitstraling! Een mooie eyecatcher in onze tuin!
Willy
Otterlo
Wilde al een tijd een keertje gaan kijken bij dat mooie pand aan de A1 maar kwam er niet van. Toen ik echter actief op zoek was naar een loungebank voor op het terras, ben ik toch maar een keer gestopt. Absoluut geen spijt van, echt prachtige showroom en werd gelijk vriendelijk te woord gestaan. Ik vond al snel wat ik wilde en viel ook nog eens met mijn neus in de boter door de SALE en nog een 10% kassa korting. Bank werd na drie dagen al geleverd en heb er sindsdien veel plezier van. Kortom, ben een blije klant.
Eric van Velzen
Bussum
Tuinmeubelen zijn van goede kwaliteit. Duidelijke communicatie over het leveren van de producten.
Monique
Groningen
Goede communicatie en volgens afspraak geleverd.
29 July 2026
Jaap Feeke
Ballum
De website is duidelijk en overzichtelijk. De bestelling ging vlot. De levering was echt goed, vriendelijke chauffeur en de tafel is van prima kwaliteit met een scherpe prijs.
29 July 2026
Ad
Duiven
Online een mooi picknick-bankje gekocht bij de tafel van Rough die we al hadden. Makkelijk te monteren, goede kwaliteit, snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Zoals het hoort.
Maurik
Almere
Deze zomer 2 Sunyard Manchester picknickbankjes besteld 150x42x45cm. En de Hartman Susan Table 200x120 Ceramic. Beide keren netjes bezorgd door een behulpzame en vriendelijke bezorger. Het maken van een bezorg afspraak gaat ook eenvoudig via internet en bij de tweede bestelling werd ik zelfs persoonlijk gebeld.
Ivy
Rotterdam
Snel en correct geleverd en een uitstekende kwaliteit
S
Leeuwarden
Snelle levering, goede kwaliteit. Professioneel, betrouwbaar en met het oog voor de klant; ik raad dit bedrijf van harte aan ❤️
Jolanda
Papendrecht
De tuinbanken zijn door een zeer vriendelijke en behulpzame bezorger keurig geleverd!
Renée
Utrecht
Alles perfect geregeld, zelfs de schade , zeer snel geregeld , voor 100 procent te vreden
Evert
Vollenhove
Snelle levering zeer goede prijs en kwaliteit ben er superblij mee
John
Poeldijk
Wij logeerden 4 nachten bij een B&B in Gorredijk en vonden op ons terras 2 heerlijk zittende, weerbestendige tuinstoelen van het merk Bellagio. We noteerden het merk en vernamen van de eigenaar dat de standenstoelen bij Kees Smit vandaan kwamen. Een bekende naam voor ons, we kochten er al 2 mooie houten tuinbanken. We besloten direct deze geweldige tuinstoelen aan te schaffen en onze oude te vervangen. Tot onze verrassing bleek bij bestelling dat de stoelen ook nog eens in de aanbieding waren waardoor we € 120,00 bespaarden. Bovendien gratis thuisbezorgd en 2 jaar garantie. Dat is klasse!! We zitten nu heel comfortabel op ons eigen terras met een uitstekende steun in de rug en genieten er bijna dagelijks van.
Pieter C. Bongers
Lopik
We hebben een mooie parasol met voet gekocht voor op ons balkon. De levertijd was helaas langer dan verwacht. De chauffeur die de parasol kwam bezorgen was zo vriendelijk om de voet van 45 kg, zonder dat ik het gevraagd heb, op mijn balkon te zetten. TOP!
Jeannette
Zoetermeer
Top spullen voor de juiste prijd
Beveelt niet aan
Peter
Zuidland
Stevige meubels
R.
Almere
Groot assortiment, goede prijs en kwaliteit verhouding. Snel geleverd.
Claudia
Almere
In de winkel goed geadviseerd over een ligstoel. Later online besteld, omdat ik nog even wilde nadenken. Dit ging heel gemakkelijk. Ook het maken van een afspraak voor de levering en de bezorging verliepen heel soepel. Vriendelijke bezorger. Kortom, heel tevreden. Ik zou zo weer bij Kees Smit bestellen.
Alina
Zwolle
Al diverse keren spullen gekocht voor de tuin en terras. Zeer vriendelijke medewerkers, goed geadviseerd. Leuk ontvangen met heerlijke koffie en de bekende krentenwegge. Als we weer iets nodig hebben gaan we zeker weer!
Irma
Landsmeer