Snel en keurig verpakt bezorgd

Stoelen zijn van goede kwaliteit

makkelijk besteld, vlot bezorgd.

Tuinkussens voor de voetenbank besteld van de Napoli. Ze kwamen goed verpakt en snel aan. Alleen de prijs vind ik toch wel aan de maat.

Super services

Volgens afspraak ook filmpje ontvangen hoe je het moet monteren.

Prachtige tuinset. Levering kan beter

Met een mooie aanbieden een grote dining tuinset gekocht. Echt een super goede kwaliteit teakhouten eettafel met 6 stapelbare houten stoelen. Alleen jammer dat bij de levering de tuinset niet even achterom in de tuin werd gebracht. Nu moesten wij, 65-plussers, die hele zware tafel achterom zien te krijgen. Daarom geen vier sterren, maar een drieënhalf.

Super aankoop

Wij kochten deze bank voor mijn moeder die 85 werd. Alles kwam precies op tijd binnen en mijn moeder was blij verrast met de prachtige tuinbank. Hele mooie kleur en kwaliteit.

Snel en goede communicatie

Goed contact met zowel leverancier al bezorging. Goede kwaliteit van het geleverde.

Alles is naar wens verlopen.

Ietsje later dan de 3 gemelde dagen afgeleverd maar er was natuurlijk geen haast bij. Daarover goede communicatie.

Prima parasol en voet, snel en goed geleverd

Mooie parasol gekocht en een nieuwe voet. Werd vlot en goed geleverd !

Prima service!

Wordt uitstekend op de hoogte gehouden over de levering van het product en netjes afgeleverd!

Mooie prijs en snelle levering

Artikel precies zoals beschreven en snelle levering. Nette chauffeur.

Veel keuze,mooie producten,zeer snelle en verzorgde levering.

Alles klopte,van bestellen ( ruime keuze) mooie prijs en snelle levering.

Uitstekende stoelen en perfect geleverd

Tevreden over product en snelle levering

Ziet er mooi en degelijk uit heb nu al een aantal jaren tafel en bank (aluminium) van Bellagio en nog als nieuw. Staat zomer en winter buiten zonder overkapping. Enige nadeel van aluminium het wordt erg heet in de zon.

Top!!

Snelle en correcte levering, heel blij met de set. Echt prachtige spullen!

Snel contact en levering, ook na 1 defecte stoel in bestelling

Snelle levering van 6 tuinstoelen. Na uitpakken bleek 1 stoel een klein defect te hebben. Snel contact en retour werd zo geregeld. Goede service.

Kado bon geklusterd

Ik bestel meerdere kadobonnen online, maar krijg voor het totaal bedrag 1 bon. Gelukkig was deze bon voor 1 persoon want anders hadden we met geven een probleem gehad. Zou fijn zijn geweest als je ergens online iets daarover kon aangeven

Top bedrijf, geeft eerlijke adviezen!

Je wordt netjes geholpen als je dat wilt, wil je zelf eerst goed rond kijken dan is dat prima! Er wordt niets opgedrongen en je krijgt goed advies over de producten.

Levering zoals afgesproken

Ben blij met mijn.stoeltjes, hopelijk snel mooi weer om ze uit te proberen. Levering ging zoals afgesproken en keurig verpakt

Snelle reactie op vragen.

Goede kwaliteit

Bezorging oké ben blij met de tafel

Professionele, heldere uitleg en prima kwaliteit.

We hebben de tuinbank geheel online gekocht. De tekeningen online zijn goed te lezen. De beantwoording van e-mails is snel. En de levering perfect.

Aankoop tuintafel

Een mooie tuintafel aangekocht waarbij onderhoudsmiddel was vergeten te bestellen. Mijn vrouw is langsgegaan in locatie Amersfoort en bij aankoop is door de medewerker nagegaan of het uitgekozen middel juist was voor inze tafel. Echt top!

Uitstekende service

Fijn bedrijf. Adequate levering en goede service. Makkelijk bereikbaar en aangenaam contact.!!

Fijn te woord gestaan in de winkel voor informatie & met kopen.

De teakhout tuinbank ( 1.50 cm) werd geleverd op de afgesproken tijd op je eigen voorkeursdag die je one- line kon invullen. Mooie kwaliteit. Hadden geluk, deze was nu in de aanbieding. Zéér tevreden !!

Niet duur goede kwaliteit en snelle levering,product exact omschreven echt helemaal top

Over Kees Smit Tuinmeubelen