Fijne webshop met kwaliteitsproducten

Prachtig product, snelle levering, alles volgens afspraak.

TOP

Zeer correcte behandeling van mijn bestelling en up to date berichten

Goed assortiment, goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit tuintafel.

Mooie kwaliteit tuintafel! Keurige bezorging.

goede service

Prima, de bezorger was verlaat maar liet dit telefonisch weten

Alles is goed geregeld en afspraken worden nagekomen.

Informatie op website is zeer duidelijk en klopt met de producten. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Bestellen ging eenvoudig en het afleveren is ook top geregeld.

Niets op aan te merken prima

Bestelling juist verwerkt, prima communicatie en een zeer vriendelijke chauffeur die het bestelde keurig binnen de vooraf gegeven tijd heeft afgeleverd.

Perfect en correct

Directe en duidelijke communicatie en ze doen wat ze zeggen.

Alles klopten wordt afgeleverd cfm. afspraak, prima partner om zaken mee te doen!

Alles klopt en wordt afgeleverd cfm. afspraak, prima partner om zaken mee te doen!

Mooie tuinmeubelen, goede prijs

De houten tuinmeubelen zijn van prima kwaliteit en tegen een goede prijs. Ze werden snel geleverd door een behulpzame chauffeur.

Gewoon uitstekend

TOP

Bestelling gedaan via de website, de bestelling was er al na een paar dagen binnen. Goed verpakt, TOP.

Alles perfect geregeld. Top zaak.

Tevreden.

Voor nu goed geregeld. Aankoop-Betaling-Levering.

Fijne winkel

Fijne winkel met veel keus en kwaliteit. Het leveren gebeurt snel en correct

Goede levering

Mooie ronde tafel

Ronde tafel gekocht, heel mooi, perfectekwaliteit. Levering zoals afgesproken en netjes geleverd.

Mooie tuintafel met 4 stoelen van aluminium. Zitten prima en makkelijk te verplaatsen door het lichte materiaal! Snel bezorgd Set staat heel mooi in onze nieuw aangelegde tuin! We hopen er nog heel wat jaren pkevan te hebben

Gewldig

Correct en vriendelijk!!!

Uitstekende service

Leuke aanbiedings prijs, duidelijke omschrijving, snel bestelproces en duidelijk leveringsproces. Materiaal zoals verwacht.

Gewoon Goed, zoals het hoort en je mag verwachten

Prima geholpen bij het bellen naar de service lijn. Heel correct en volledig geinformeerd over de mogelijkheden aan de hand van mijn vragen. Prima, ga zo door!

Super snel

Bestelling wetd snel geleverd, ondanks dat er een weekend in zat. Alleen hetgeen wat we besteld hadden zat in een veel te grote doos. Jammer inverband met vervuiling.

Goed en snel

Snelle levering, goed van tevoren aangegeven wanneer en alles zeer goed verpakt.

Voor iets kleins of iets groots, de service blijft onveranderd goed

Ik kwam voor een stoelkussen van slechts €14,50 maar werd toch met met heel veel aandacht geholpen. Nogmaals dank voor de service

Altijd een goede service in de winkels en ook als je online een bestelling plaatst. Snelle levering. Producten met goede kwaliteit.

Over Kees Smit Tuinmeubelen