mooie tuinset

Wat een mooie tuinset, mooie kussens, goed verpakt en snel in elkaar gezet. Ik hoop dat het zo mooi blijft!

Mooie tafel, heel netjes op tijd geleverd.

Ondanks dat de levering werd bemoeilijkt door een onverwachte blokkade in de straat, zorgde de chauffeur zonder mopperen tot aan de voordeur. Top!

Conform afspraak en goede kwaliteit

Een prachtige set werd goed verpakt stipt volgens afspraak geleverd. Het zitcomfort is perfect, natuurlijk weet ik niet hoe dit over 3 jaar is, maar het is veelbelovend.

Uitstekende ondersteuning bij keuze tuinstoelen

Na een telefoontje naar Kees Smit met een vraag over de aankoop van tuinstoelen ben ik uitstekend goed geholpen.

Prima,op tijd

Keurig op tijd bezorgd..

Goede kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit is goed en de bezorging redelijk vlovlot.

Kwaliteit van de geleverde producten en de bezorging waren perfect!

heel goed

Tevreden met mijn tuintafel

Goede kwaliteit

Heb al verschillende tuinmeubelen gekocht en ik ben er heel erg blij mee. Laatst nog een parasol gekocht die snel geleverd werd door een heel vriendelijke bezorger. Omdat ik slecht ter been ben heeft hij hem zelfs achterom gebracht.

Zeer goed geholpen

Fijne opgezette winkel. Genoeg personeel. Handig bestelsysteem.

Keurige bezorging. Prima tafel

De bezorging verliep vlekkeloos. Tot nu toe zijn er heel blij met de tafel

Prachtig hout, stevige meubels

Enorm fijne hangstoel!

Via de website besteld. Super goed verpakt en vlot bezorgd. Makkelijk te monteren. Van tevoren niet getest of bekeken in de winkel, maar aangeschaft op basis van eigen prijs kwaliteit onderzoek en reviews. Wat ben ik blij met deze aankoop!! Prachtige degelijke kwaliteit en met de kussens erin een hele fijne ontspannen zithouding. Heerlijk schommelen! Verstelbaarheid in hoogte; makkelijk te verhangen. Kortom; aanrader.

Behulpzaam

We werden goed geholpen met de zoektocht naar een bankje op het balkon. Behulpzaam personeel en denken met je mee

Prettige winkel

Ik heb twee keer iets gekocht bij Kees Smit Tuinmeubelen. Een keer in de winkel en een keer online. In de winkel zijn we heel prettig geholpen onder het genot van een lekkere cappuccino en een snee krentenwegge. De webwinkel is heel overzichtelijk en bestellen werkt eenvoudig. Beide keren zijn de artikelen vlot en zonder problemen bezorgd. Als wij in het vervolg tuinmeubelen e.d. nodig hebben, gaan we naar Kees Smit!

Snelle service.

Super!!!

Beste klantvriendelijkheid en product

Goede en snelle service.

De site werkt heel gemakkelijk, het kost praktisch geen moeite om in mijn geval het Capri bed te bestellen.

Kwaliteit!

Degelijk, goede kwaliteit, en zeker waar voor je geld! Ze zeggen altijd: Goedkoop is duurkoop, en dat merk je wel in de positieve zin. Je betaald wel gemiddeld meer maar dan gaat het ook jaren mee. Wij zijn dik tevree :-))

fijn telefonisch contact, meedenkend.

fijn telefonisch contact over een bestelling, meedenkend. Snelle nette service.

We eisen veel en krijgen veel

Wij zijn altijd opzoek naar het beste product en nemen daarvoor de tijd om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Dat je dan niet perse het meeste betaald is gebleken uit het geleverde product. Wij zijn tevreden. Wat we niet mooi vinden is het naambordje van Kees Smit dat erg in het oog springt. Een optie zonder zo’n bordje zou welkom zijn.

Goede informatie, prima service!

Goed geïnformeerd over de levering en de spullen waren zorgvuldig ingepakt zodat er niets beschadigd was. Volgende bestelling zeker weer bij Kees Smit!!

Goed en snel

Juiste en snelle levering

Goede winkel, snelle keuze, snelle levering

Mooie winkel met veel keuze. Konden daarmee goed een keuze maken. Besteld via de site. Snelle levering.

Over Kees Smit Tuinmeubelen