Prima advies gehad en een super snelle levering!!

Heerlijke ligstoel op ons balcon

Heerlijk zit- en ligstoelen

Snelle levering en zeer goed verpakt.

Mooie tuinkast

Wij hebben de Keter tuinkast aangeschaft. Het in elkaar zetten staat duidelijk beschrevenp. Was nog wel veel werk maar goed te doen. Het is een mooie stevige kast met voldoende ruimte om al onze tuinspullen in kwijt te kunnen,

Zeer klant gericht

Gastvrij, behulpzaam,vriendelijk en goede informatie

Goed, al was het in de winkel even zoeken naar iemand die ons wilde helpen bij het bestellen van een tafel en was er te weinig kassacapaciteit.

Kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering.

Zeer fijn geholpen

Fijn geholpen en netjes bezorgd en wel gratis ook

Top en snel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie spullen en geweldige snelle nette levering

Nu 2x iets gekocht en beide keren snel en netjes bezorgd. Goede kwaliteit, prijzen zijn oke. Uitstekend assortiment.

Goede prijs, correcte levering, zeer goed verpakt.

Zie boven

Snel en netjes geleverd

‘s avonds besteld en volgende dag in huis. Netjes verpakt en heel.

Wederom prima levering

We hebben een 2e bank in andere kleur besteld. Staat top in de tuin!

zeer fijn personeel en een goede uitleg over de tuinmeubels

we zijn geholpen door een hele leuke jonge dame, die ook wist waar ze het over had, we hebben de tuinmeubels nog niet binnen, deze worden 17-04-2024 bij ons geleverd, ben heel benieuwd.

Super service

Erg vriendelijk geholpen. Meedenkende verkoper ipv opdringerig. Mooie spullen. Heel tevreden! En dan ook nog even een lekker bakkie koffie "van Kees".

Mooi product

Zijn erg blij met onze nieuwe tuinstoelen. Zitten heerlijk en aanwinst voor de tuin.

Vlotte en keurige levering!

Duidelijke website om te bestellen. Ook prima uitleg over het product. Aanrader!

Prima geadviseerd, heel mooie overzichtelijke winkel!!

Heel prettige ontvangst met koffie en krentewegge. Geen opdringerige verkopers, fijn kunnen rondkijken in de grote tuinmeubelshowroom. Prima advies gekregen.

Super service!!kundige mensen met veel geduld!

Ontzettend fijn geholpen door Rien in Amersfoort !Ontzettend blij met de driehoek tuintafel !

Echt goed

Heldere uitleg, correcte aflevering

In de winkel een goede uitleg gekregen, bestelling via de web shop ging soepel en de levering ging op tijd en netjes !

Perfect aanbod

Uitstekende collectie en dus ruime keuze. Zeer vriendelijk te woord gestaan en prima advies. Perfect kunnen afsluiten met onze aankopen.

Ik geef Kees Smit een 10!

Ik kocht een tuinbankje. Alles liep voorspoedig. De bezorging door de firma Dusseldorp was geweldig. Hartelijk, correct en stipt. Maar ook de klantenservice van Kees Smit stond me hartelijk en meedenkend te woord. Uiteindelijk retourneerde ik het tuinbankje omdat het niet zo paste in onze tuin zoals ik het me voorstelde. Ook daarin was Smit en de ophaaldienst geweldig. Mensen bedankt! Ik kom zéker terug en beveel jullie aan!

Mijn inklapbare Tuintafel maakt mij erg blij!

We hebben hier beperkte ruimte en ik wil toch buiten kunnen eten als we gasten hebben. Dus op zoek naar een tuintafel die je in kan klappen. Uitgekomen bij Kees Smit en via internet besteld. Tafel werd binnen de 5 dagen geleverd door een paar vriendelijke mannen. Eenmaal uitgepakt en in elkaar gezet verbaasde ik mij over de kwaliteit en de mooie afwerking. Al met al een fijne ervaring, mocht er in de toekomst nog iets komen dan weet ik waar ik moet zijn!

Over Kees Smit Tuinmeubelen