Helemaal goed

Snelle levering en duidelijke info over de bezorging!

Snelle levering en duidelijke info over de bezorging. Mooie stevige stoelen die voldoen aan het plaatje.

Tevreden met de aankoop bij jullie

Erg blij mee

Geweldig en blij

Goede service en mooi materialen

Mooie spullen alles verliep volgens afspraak heel blij mee

heel mooi

Prachtige loungeset gekocht!!!

De bestelling, de betaling en de bezorging is echt prima.

Mooie tuinsets besteld na eerst kijken en goed geholpen te zijn in de winkel in amersfoort. Afgeleverd door nette en kundige mensen. 1 bank had een beschadiging en werd na melden direct ingepland voor omruil. Prima service en kwaliteit ! Zo hoort het!

Mooie winkel, fijne hulp en supergoede klantenservice

Ons tuintafeltje werd geleverd met een kleine productiefout in het spuitwerk, maar we kregen meteen een passende oplossing aangeboden. Heel vriendelijk dus, en sowieso heeft deze winkel een heel mooi aanbod!

Super service !

Alex heeft mij 2 maak super goed geholpen! Super mooie producten gekocht Shadowline parasol met voet Intenso Vasaro tuintafels Prachtig ! Erg blij mee

Top, netjes en op tijd bezorg.

We mooie kwaliteit tuinkussens gekocht via de website.

Fantastisch geregeld en bezorgd!

Maandag besteld en vrijdag geleverd. Perfect afgeleverd netjes op 3e etage! Bedankt daarvoor!

Snelle levering van een goed product!

Product is van goede kwaliteit, en werd snel geleverd!

Goede kwaliteit, mooie producten, snelle levering.

Via de website een tuinset uitgezocht en besteld. De inplannen van een bezorgafspraak ging makkelijk. De tuinset werd snel bezorgd en ziet boven verwachting uit. Erg blij mee!

Nemen de tijd voor je en komen afspraken na

Ruime keuze en verkopers nemen de tijd voor je en denken met je mee

Puzzelen

Zeer tevreden met ons tuinbankje, al moesten we even puzzelen, omdat de nummers van de twee zittingen omgedraaid waren. Maar we zijn er uit gekomen.

Mooie bank en snel geleverd binnen twee dagen!!

Wij zijn snel en goed geholpen Hebben ook goede uitleg gehad . De bezorging moet nog plaats vinden.

Helder en duidelijk

In de winkel een keuze gemaakt en vervolgens door verkoper gewezen op alle voors en tegens van het product. Een eerlijke presentatie

Mooie meubels en klant vriendelijk

Fijn om in de winkel te komen, gast vrij. Vriendelijk en mee denkend. Later 2 stoelen online bij besteld en snel verzonden

Nog niet eerder meegemaakt dat de informatie over hoe, wanneer etc geleverd ging worden zo prettig gecommuniceerd werd.

Goed en snel geleverd

Fantastisch!

Fijne stoelen!

Uitstekend.

Buitengewoon vriendelijke en professionele medewerkers. Schitterende showroom en ook bij de expeditie álle professionele en vriendelijke hulp. Het kon niet beter.

geweldig

Mooie winkel zeer ruim aanbod en vlotte verkoper.

Over Kees Smit Tuinmeubelen