Prima keuze

Bedrijf biedt veel keuze en het gekozen produkt is prima. Snelle levering en keurig thuisbezorgd.

Geweldig!

Mooie spullen, zeer professioneel en bijzonder vriendelijk personeel en een goede levering.

Net als enkele jaren geleden een positieve ervaring.

Prima geholpen in de winkel. Ook de bezorgers deden hun werk goed en toen bleek dat we andere kussentjes hadden uitgezocht dan er geleverd waren was ook dit binnen een week opgelost.

Wat een service!! Als ik een 11 kon geven zou ik het doen!

Een naadje los in een van onze loungekussens is opgelost met toezending van een nieuw exemplaar. Zonder ‘gedoe’, mail gestuurd en situatie voorgelegd; direct teruggebeld en een nieuwe hoes opgestuurd. Ik had zelf een foutje gemaakt in de afmeting en daarna ontving ik gewoon de juiste hoes. Vriendelijke dames aan de telefoon, dienstverlening die ik zelden meer tegen kom! Ga zo door en ik zeg het voort!

Fijne manier van verkopen

Niet pushen maar vriendelijke benadering en je mag ook even rondkijken zonder verkoper. Hele fijne winkel.

Goede kwaliteit

Fijne winkel, ruime keuze. Vriendelijk personeel.

Professionals

Snelle levering. Voorafgaand al een filmpje ontvangen hoe het meubel in elkaar te zetten was. Hierdoor was dit erg duidelijk en snel gebeurd. Nette kwaliteit.

Uitstekende service ondanks levering probleem

We hadden een ietwat uitzonderlijke bestelling waardoor levering in eerste instantie niet kompleet was. Nalevering had verkeerde kleur maar alles doordat bestelling uitzonderlijk was. Beide correcties goed afgehandeld door klantenservice en eindresultaat is precies zoals we hadden voorgesteld: zeer mooi product. ! !

fantastisch

Bij problemen aan een tuinstoel. Poot viel er onderuit. stoel was 6 jaar in mijn bezit. Door personeel heel adequaat opgelost. een 10 voor Kees Smit

Fijne winkel

Een fijne winkel, leuk opgezet. Fijn personeel. Ik voel mij er zeer op mijn gemak. Je voelt je zo welkom. Ook al koop je op dat moment niets. En lekkere koffie en krentenwegge.

Super fijne win

Fijne winkel met fijn personeel.

Tot nu toe een hele fijne winkel ervaring

We hebben een tuin lounge set bestelt Die word als het goed gaat eind maart geleverd

Prima service en groot assortiment

We zijn uitstekend geholpen door de verkoper. En het assortiment is heel uitgebreid,

Zelf in elkaar zetten met mooi resultaat!

Zowel de stoelen als de tafel moesten nog in elkaar gezet worden. De stoelen met bijgevoegde inbussleutel. Ging eenvoudig. Het tafel frame was ook goed te doen met bijgeleverde inbussleutel, maar bevestiging van het blad kostte veel moeite. Geen voorgeboorde gaten, gaten van frame boven schroeven in hout en geen bijgevoegde kruiskop schroevendraaier. Via helpdesk verder geholpen. In de winkel expliciet gevraagd of we het zelf in elkaar moesten zetten, aangezien we niet handig zijn en niet veel gereedschap hebben. Dat werd ontkend. Viel helaas dus tegen. Resultaat is gelukkig wel een mooie balkon set.

Zeer veel keus en prima advies

Wij zijn zeer vakkundig geholpen door de verkoopster en de bezorging verliep volgens afspraak. Bravo Kees Smit!

Service

Prachtige winkel. Prima service

Top winkel

Geweldige en zeer vriendelijk . Ook degene ad telefoon zijn zeer behulpzaam . Super goeie service

Mooie collectie, goede service en heel vriendelijk personeel.

Telkens als ik in de winkel kom, wordt ik vriendelijk ontvangen. Mijn vragen worden correct beantwoord. Ik heb al meerdere tuinmeubelen en assecoires gekocht.

Helemaal super , zeer tevreden

Wij hebben mooie stoelen gekocht, vriendelijk geholpen en snelle levering!

Shoppen bij Kees Smit voelt als de zon die schijnt terwijl de regen met bakken uit de hemel valt

Het assortiment is giga. Wie bij Kees Smit niet slaagt, heeft wel heel bijzondere wensen. Voeg daar de kennis, het advies en de klantvriendelijkheid van het personeel aan toe en je hebt de meest stralende ervaring die je maar wensen kan. En in korte tijd staat jouw wens bij je thuis op terras, balkon of in de tuin.

Zeer deskundig en klantgericht advies.

Zie boven.

Kundig en vriendelijk personeel!!

Bij binnenkomst heerlijk kopje koffie en een lekkere krentenwegge. Grote en mooie showroom. Personeel kundig en vriendelijk. Levering heel flexibel en goed. Komen zeker terug.

Zo vriendelijk ook telefonisch goed geholpen

Goed advies

Prima service en.,,..goede koffie

Goed geholpen

Nog geen ervaring parasol wordt in april geleverd

Over Kees Smit Tuinmeubelen