Vriendelijk personeel, groot assortiment, mooie winkel

Goed advies en goede service

Wij werden ontzettend goed geadviseerd in de winkel. Toen we een stukje van de order toch wilde annuleren, was dat totaal geen probleem. Bij levering was alles keurig en vriendelijke mannen. Wij gaan zeker nog een keer terug naar Kees Smit. Gewoon fantastisch en ook de prijs is goed.

Mooie tuinstoelen en stapelbaar

Mooie kleur terra, heel stevig, je hoeft Geen kussens te gebruiken, geen onderhoud, en geen hoes erover. In een woord prachtige Tuinstoelen.

fijne service

leuk ontvangst bij binnenkomst een bakje koffie en je wordt fij geholpen

Mooi product en op tijd geleverd

Mooi product, eenvoudig te monteren en op tijd geleverd.

Mooie tuinkussens, snelle levering

Wij hebben hele mooi tuinkussens gekocht voor onze loungebank. Erg snelle en nette levering. Zijn er erg blij mee.

Fijne winkel, goed geholpen

Heel goed en deskundig geholpen.

Met de aanschaf van een tuinset en parasol zijn wij heel goed geadviseerd. Al onze vragen over her onderhoud en schoonmaak goed geadviseerd. Dus een aanrader .

Top geregeld!

Volgens afspraak

Zeer vriendelijk en deskundig personeel

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Komen met oplossingen en geven eerlijk advies

Netjes verpakte dozen, op tijd geleverd en vriendelijke chauffeur

Snelle en akurate levering

Een overzichtelijke website met voldoende informatie. Makkelijk besteld en snel geleverd. Laat de zomer nu maar komen!!

Super goede ervaring en ontzettend tevreden over mijn tuinset!

Snelle levering en met het gewenste resultaat! Geweldig!

Goed geholpen bij Kees Smit Amerfoort

Bij vestiging Amersfoort goed en door vriendelijk personeel geholpen Een week later is het op afgesproken tijd afgeleverd.

Snelle levering, mooi produkt!

Goed geholpen in de winkel en zeer snelle bezorging!!

Totale ervaring was prima. Lekker bakje koffie met krentenwegge maakte het helemaal af!

zeer goed

3 etages met tuinmeubels, dus keuze genoeg. Wordt goed geholpen door de medewerkers. Het was geen probleem, voor de juiste keuzes, om stoelen van de 2e verdieping naar de 1e verdieping te brengen, en weer terug, enz. Uiteindelijk goed geslaagd.

Snelle levering en goed communicatie over levering.

Snelle goede levering

Snelle levering en goede bezorging

Uitmuntend

Wij wilden graag 2 stoelen erbij van de Intenso Gabri die wij jaren geleden hadden aangeschaft. En onze verbazing was groot dat deze serie nog voorradig is. 2 stoelen erbij en eindelijk hebben wij een mooi relax set. Er is wel wat kleurverschil maar hé dat kan ook niet anders. De levering helemaal zoals aangegeven. Wij kregen een email met een bezorg voorstel, welke akkoord was en 2 dagen later verscheen op de aangegeven tijd, welke wij de avond tevoren kregen, een grote verhuiswagen in de straat. Hilarisch de buren stonden al voor het keukenraam De chauffeur heeft de stoelen uiterst zorgvuldig bij ons geïnstalleerd. Nu wachten op het mooie, warme weer en dan kunnen wij met de beentjes omhoog en genieten van ons set. Kees Smit is een aanrader!!! Komt na wat het belooft,!!

Snel, correct geleverd, prima producten

Snel, correct geleverd, prima producten. Voor het eerst besteld. In aanvang wat sceptisch maar de totaal bestel ervaring is gewoon super. Eenvoudig bestellen, duidelijk lever proces, keurige leverancier (chauffeur) en alles conform afspraak en uiteindelijk verwachting

Ruim assortiment vriendelijk personeel

Alles keurig en snel geregeld

Heelgoed

Goed ervaring

Kees Smit, dat zit!!!

Werkelijk een topervaring. Vanaf Experience centrum tot het afleveren van de artikelen geweldig. Vriendelijk en meedenkend personeel in een zeer uitnodigende omgeving. Ook het bezorgen van de spullen top. Ga vooral zo door.!

Duidelijke website, veel keus en snel binnen het afgesproken tijdsvenster geleverd. Prettig dat je na de bestelling nog mailtjes krijgt met tips en hoe het artikel in elkaar gezet moet worden. Ik ben heel tevreden met Kees Smit Tuinmeubelen

Over Kees Smit Tuinmeubelen