Heelgoed

Goed ervaring

Kees Smit, dat zit!!!

Werkelijk een topervaring. Vanaf Experience centrum tot het afleveren van de artikelen geweldig. Vriendelijk en meedenkend personeel in een zeer uitnodigende omgeving. Ook het bezorgen van de spullen top. Ga vooral zo door.!

Duidelijke website, veel keus en snel binnen het afgesproken tijdsvenster geleverd. Prettig dat je na de bestelling nog mailtjes krijgt met tips en hoe het artikel in elkaar gezet moet worden. Ik ben heel tevreden met Kees Smit Tuinmeubelen

Aan te bevelen bedrijf

Wij kennen het bedrijf Kees Smit al een fors aantal jaren en hebben er vaker tuinsets, parasols en andere zaken gekocht. De service is eigenlijk altijd goed. Dat de nu bestelde tuinset kleine beschadigingen had, was wel vervelend, maar als tegemoetkomint is een cadeaubon aangeboden. Uiteraard is er dan nog steeds garantie op de tuinset.

Goeie service

Goed geholpen in de winkel goeie service vriendelijk personeel en goed geregeld met leveren zeer tevreden dus.

Alle afspraken worden nagekomen

Prima bedrijf

Kees Smit tuinmeubelen heeft precies wat je zoekt!

Mijn ervaringen in het afgelopen jaar waren altijd heel goed. Een grote collectie meubelen en assecoires, snelle levering en altijd alles piekfijn in orde. Er is altijd wel iets van je gading bij!

Mooie producten duidelijke afspraken

Naar Amersfoort gereden voor een Tuinset / hoekbank. Hele duidelijke uitleg over voor en nadelen en vervolgens rustig tot beslissing kunnen komen. Geen pusherige verkopers! Value for money, snelle levering (als het goed is) met duidelijke afspraken.

Bijzonder klantvriendelijk

Bij Kees Smit wordt je altijd vriendelijk ontvangen. Behulpzaam in het vinden van de goede stoel. Kortom zeer klantvriendelijk.

Mooie zaak in Amersfoort

Prima geholpen goede uitleg van de medewerkster/verkoopster.

Uitstekend geholpen in een prachtig bedrijf!

Wel een tip: na bezorging van de tuinbank (die nog in elkaar gezet moest worden) uiteraard eerste gekeken of alle benodigdheden erbij zaten. Dus de tekening bekeken en aantallen schroeven etc., zoals aangegeven, geteld. Wij dachten op basis van de aangegeven aantallen dat er een achttal schroeven zou ontbreken, en dus gebeld, waarna we heel snel een extra pakketje kregen. Vervolgens bleek, bij het volledig uitpakken van de bankonderdelen dat het volgens ons ontbrekende aantal schroeven zich reeds in het bankje bevonden! Wellicht handig om dit er in het vervolg bij te vermelden?

Topservice gegrepen

Helaas was onze tafel defect gegaan, wat natuurlijk altijd kan, maar Kees Smit, heeft dit fantastisch opgelost, om ons een nieuwe tafel uit te laten zoeken, toen ik vroeg, moet ik nu nog een keer transportkosten betalen, vertelde zij, natuurlijk nemen wij dat op onze rekening. KEES SMIT, top en heel goed geregeld.

Prima vlotte bezorging

Prima vlotte bezorging. Goed contact per mail

contact en service dik in orde

De website duidelijk en overzichtelijk. bestellen en afhandelen snel en info over bezorgen worden goed gecommuniceerd. Service prima zoals je dat mag verwachten. Een aanrader om via Kees Smit website je bestelling te plaatsen

Goed advies, snelle levering

Goed advies gekregen bij het uitzoeken. De tips die we kregen waren erg goed, vandaar gelijk een bestelling geplaatst. De levering was binnen één week, met dezelfde goede service.

Ruime keuze van uitstekende kwaliteit

Kees Smit Tuinmeubelen Venlo biedt ruime keuze van uitstekende kwaliteit. Je wordt goed geadviseerd en de afhandeling tot het kunnen kiezen van bezorgdag is tot in de puntjes geregeld.

Snelle levering en goede kwaliteit product

Een tuinkussen besteld om als Cadeau te geven. De kussen werd sneller geleverd dan met bestellen was aangegeven. Netjes verpakt - De kussen zelf was van een zeer goede kwaliteit. Lekker dik en net even wat anders dan bij een doorsnee winkel. Echt een aanrader ! In november hadden we al het tuinbankje gekocht bij Kees Smit. Ook dit was allemaal goed verzorgt en van een prima kwaliteit.

Snel

Goede levering

Prima service, mooie parasol .

Snelle levering, en vriendelijke bezorgers

Correcte en snelle service volgens afspraak

Met jullie mooie tuin meubels is onze tuin nog gezelliger. We zijn er heel blij mee. Liefs uit Hulst.

We hadden een loungebank en stoel gekregen maar zonder kussens. Het was even flink puzzelen maar ik heb bij Kees Smit mooie, gied passende kussens gevonden

Een positieve ervaring met een uitstekend resultaat

Een overzichtelijke winkel met een kwalitatief en breed assortiment , duidelijke afspraken die goed zijn nagekomen .

Weer top!

Ondanks dat de tijd veranderd blijven jullie goede service en producten leveren. Heel fijn!

Heel fijn en goed geholpen

Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen en de stoelen zijn heel snel en keurig bezorgd.

Over Kees Smit Tuinmeubelen