Super blij met nieuwe tuintafel

Wij zijn super blij met onze nieuwe tuintafel. Vriendelijk geholpen en in de winkel Amersfoort. En ook de snelle bezorging was goed geregeld. Top

bestellen ging niet in 1 keer goed maar het is uiteindelijk goed gekomen prima opgelost.

super top

super prachtige zaak, en keurig geholpen zeker bij de volgende ronde naar Kees Smit Tuinmeubelen.

Vlotte afhandeling van het probleem Inmiddels

Inmiddels is de nieuwe box geleverd en de oude box weer mee genomen

Uitstekend Tevreden !! Correcte aflevering !! Uitstekende service !!

Uitstekend Tevreden !! Correcte aflevering !! Uitstekende service !!

Goed bedrijf

2x wat gekocht. Prima geholpen.

Prima en altijd bereid tot een oplossing

Goede service nadat er een verkeerd artikel was gestuurd.

Service in hoofdletters!!

Wat een bedrijf, hier schrijven ze service met hoofdletters. Van binnenkomst tot het afspreken voor levering geweldig. Meubels worden in januari geleverd, en ja ze hanteren de laagste prijs als je aantoonbaar maakt dat een ander goedkoper is. We kunnen niet wachten tot de meubels er zijn en in het voorjaar kunnen gaan genieten.

zeer proactief

Eén van onze tuinstoelen is eind van de zomer kapot gegaan. Na navraag bij Kees Smit zou deze tuinstoel in het voorjaar van 2024 weer beschikbaar komen. Dit hebben we voor ons zelf geagendeerd. We werden echter eind november proactief door Kees Smit benaderd dat de tuinstoel nu al weer beschikbaar was en besteld kon worden. Telefonisch konden we meteen een nieuwe tuinstoel bestellen die 2 dagen later keurig bij ons thuis werd afgeleverd. We zijn zeer content over deze proactieve actie van Kees Smit.

Nadat er iets kapot was ,werd het meteen omgewisseld voor een nieuwe

Helemaal prima

Keter opbergbox besteld bij Kees Smit tuinmeubelen en alles verliep als een zonnetje. Duidelijkheid via de mail over de bestelling, snel geleverd en een goed product. Helemaal prima !

Kees Smit is top in klantvriendelijkheid

Bij Kees Smit in Venlo hadden wij een mooie tuinset gekocht. In het begin van 2023. Enkele stoelen daarvan gingen verkleuren in de armleuningen wat lelijk uitzag. Klantenservice een email gestuurd met foto's. En we kregen bericht terug dat we de stoelen konden omruilen tegen nieuwe. Moesten wel wachten tot er weer nieuwe waren. En vandaag zijn ze netjes omgeruild. En zijn we blij met deze nieuwe van het model manifesto. Volgend jaar zetten we deze weer buiten en kunnen we weer genieten in de mooie stoelen met een mooie zit. Iedereen die bij ons is geweest vond het een fijne tuinset. En iedereen stond versteld van de goede service van Kees Smit.

Goede service, attent personeel

Je wordt direct geholpen en als je aangeeft liever even rond te kijken, laten ze je rustig rondkijken. Voelen dat goed aan.

Snelle levering, scherpe prijs

Prima produkt, lage bezorgkosten

Mooie zaak, veel keus, gezellige ambiance

Heerlijk op ons gemak kunnen rondkijken en keuze kunnen maken. Zeer vriendelijke werknemers als we even wat vroegen.

Parasolhoes keurig verpakt maar kan ook in een kartonnen doos goed voor milieu en voor de portemonnee vriendelijke groet F.Nagtegaal schoenerwal 4 2317GK leiden

Super Tevreden.

Zeer tevreden van de levering en de tuinbank.

Heel goed geholpen

Nette ontvangst in de winkel en de verkoper neemt echt de tijd voor je en adviseert goed.

Prettige behandeling en goede kwaliteit

Zie hierboven. We zijn geholpen door Floor. Heel fijn in het gesprek en ze weet goed hoe ze moet inspelen op onze wensen. Het gebouw in Tegelen is open en heeft een vriendelijke uitstraling

Ik heb voor de eerste keer een tuinset besteld en het contact is uitstekend per email.

De set wordt aanstaande dinsdag geleverd. De communicatie per e-mail verloopt ook super! Heb dit nog nooit meegemaakt als ik iets online koop!

Service superfijn

Het tuintafelblad kreeg binnen een maand lelijke plekken in het teak, er zat de zwarte on sommige planken. Na heen en weer bellen en wat schoonmaak pogingen mochten we het blad uiteindelijk terugbrengen. We kregen gratis een nieuw blad. De mevrouw aan de telefoon was telkens heel aardig en de vrachtwagenmensen ook. Hele fijn!

Snelle levering. Top product met mooie prijs

Zeer positief

Goed en snelle reactie

Enorm prettig

Alles exact volgens afspraak. Hele goeie service en goeie kwaliteit.

Content

Alles naar volle tevredenheid verlopen

Over Kees Smit Tuinmeubelen