Goede service en vriendelijk personeel.

prima geregeld

Prima.

Er zat bij aflevering van onze Loungeset een beschadiging op het hoekelement. Een week later werd het netjes omgeruild. En met 1 telefoontje was het geregeld.

keurig volgens afspraak

volgens afspraak

Kwaliteit ten top

De bestelling was eenvoudig te regelen via de website, goede communicatie over de bestelling en de te verwachte levering.

Deskundigheid en vriendelijkheid is troef!

Uitstekend advies over opbergen en verzorgen van tuinmeubelkussens. Zeer praktische opbergtassen werden aanbevolen. De aankoop was daarna snel geregeld. Ik ben zeer tevreden met het advies en het gekochte product.

Goede beschrijving en snelle levering.

Duidelijke website want ik heb online besteld. Snelle levering, volgens afspraak. Mijn stoelen in de sale gekocht, wilde deze al een tijdje hebben. Stoelen waren heel goed ingepakt. Heel blij mee. Ga in het voorjaar hier zeker op zoek naar bankje en tafeltje. Hopelijk ook een paar leuke kussens.

super snel en goed verpakt bezorgd

Kan niet beter

Vriendelijke mensen goede service

Kees Smit heeft een winkel met een vriendelijke uitstraling. Ee is volop keuze en test mogelijkheden. Ook de levering van de bestelde produkten is in aanzienbare tijd gerealiseerd.

Snelle levering en prachtig product

De gaslantaarn past prachtig op de loungetafel onder onze nieuwe overkapping. Snel geleverd.

Beloofd = verwachting

ouderwets goed

de service=afdeling heeft precies gedaan wat we van een serviceafdeling verwachten. Gewoon omruilen zonder gezeur. Prima dus.

mooi bedrijf met kundige mensen

was er nog nooit geweest , nette ontvangst en heel veel keuze en vriendelijk te woord gestaan

Fantastish geholpen in Amersfoort, levering was ook perfect.

Fantastish geholpen in Amersfoort, levering was ook perfect.

Prima product

Voldoet aan alle verwachtingen Snel geleverd.

Klantvriendelijk bedrijf met service

Tot nu is elke medewerker die ik sprak kundig en klantvriendelijk. De communicatie per mail is ook helder. De voorwaarde dat je over maximaal 150 dagen (voorjaar) kunt laten bezorgen (en betalen), was voor mij doorslaggevend.

Kees Smit heeft een geweldige service!

We hadden een tuinbank van bijna een jaar oud, die was verkleurt en Kees Smit heeft de bank omgeruild voor een nieuwe. Wij zijn zeer tevreden.

Duidelijke website correcte levering

Duidelijke website correcte levering

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service en prachtige spullen. In de zaak zelf zeer vriendelijk geholpen

goede en snelle reactie en service

een snelle reactie op mijn mail en bezorgen van mijn bank.

Top bedrijf

Enorm klantgericht, vriendelijk en hulpvaardig. t Gaat erom dat jij als klant tevreden bent .

Gehele verkoop proces helemaal top!

Gekocht via website en laten bezorgen thuis…elk element gewoon helemaal top!!! Eigenlijk jammer dit wij een kleine tuin hebben anders was er ruimte voor meer!!!!!

nette levering

goede communicatie

Nadat ik mijn bestelling had ontvangen bleek dat er wat ontbrak. Ik heb direct een mail gestuurd en daar werd zeer adequaat op gereageerd en het werd direct opgelost.

excellent

wordt vriendelijke ontvangen