Helemaal naar m’n zin, zoals ik het voor me zag

Snelle levering, alles keurig stevig ingepakt, was compleet (is tegenwoordig al heel wat) en jongen die het bracht was ook oké

Toch nog goed gekomen

Goed vriendelijk en degelijk advies

We werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen en een kopje koffie met krentenwegge toe. Ruime en mooie winkel in Amersfoort.

Goede ervaring

In de showroom (Amersfoort) vriendelijk en adequaat geholpen. Bestelling werd snel geleverd. Kwaliteit van gekochte loungeset is uitstekend.

Keurige afhandeling van klacht

Nadat we een klacht hadden ingediend over een beschadigd kussentje dat geleverd was bij een ligstoel, is ons direct een nieuw kussentje toegestuurd. Fijne service!

Geweldige service en goed advies op maat!

Al onze tuinmeubels en accessoires hebben we bij Kees Smit gekocht! Als er iets is, komen ze gratis naar ons toe om reparaties te verrichten. Leveranties worden uitgepakt en op de plek getild waar we het willen hebben….. In een woord: geweldig behulpzaam! We zijn heel tevreden en trots op onze tuin met zulke mooie meubels!

Ik bestelde een bankje voor buiten.Snelle levering.Voor de montage heel goed gereedschap.Zat in korte tijd in elkaar.Top

Goede spullen snel in huis

Ben zeer tevreden met onze stoelen en kussens. Deze werden heel vlot keurig thuis bezorgd!!

Gewoon goed

Bestelling werd snel geleverd, netjes ingepakt, en van goede kwaliteit

Super service

Vriendelijk personeel, snelle service en ook de klantenservice is vriendelijk en goed.

Prachtige producten en geweldige service.

Mijn bestelde deckchair met bijbehorend kussen werden binnen enkele dagen al bezorgd. Heel goed verpakt en goed hanteerbaar voor de bezorger, die er 3 trappen mee op moest. Helaas was van het kussen 1 stiksel los. Na een mail naar Kees Smit kreeg ik heden een nieuw kussen toegestuurd.

Mooi bankje,.

Prima tuinstoelen snel geleverd.

Zes tuinstoelen besteld bij Kees Smit. Keuze was snel gemaakt en ze werden binnen een paar dagen geleverd. Ze bevallen prima.

Schitterende loungebank en stoel

Na rondneuzen op de overzichtelijke webshop wezen kijken bij Kees in Almelo. Auto aan de laadpaal, flesje water, ruim aanbod en alles te zien in het echt in vele varianten. Uiteindelijk na een nachtje slapen besloten te bestellen via de website. Schitterende bellagio meubelen, uniek design. En niet elders verkrijgbaar. Erg blij mee. Als ik dan toch een verbeterpunt moet noemen, is dat de bezorgers de handel ingepakt afleveren. Je zit dus met een karrevracht aan karton en plastic. Voor het enorme factuurbedrag had ik daar dan weer wat meer van verwacht. Vriendelijke mannen en keurig op de juiste plek, dat wel.

Prettig geholpen; vlot geleverd!

Conform afspraak geleverd

Prima service van Kees Smit. Producten conform afspraak geleverd. Kwaliteit is goed. Gaan we van genieten

Wat ziet op de site krijg je

Goede communicatie, levering volgens afspraak. Kwaliteit prijs verhouding zeer goed

Helemaal dikke prima!

Snel en goede service

Prima geregeld.

Wij werden geholpen door een vriendelijke meneer. Vervolgens werd alles keurig en op tijd geleverd. Kortom, een tevreden klant.

Goede spullen, matige aflevering

Prachtige parasol, maar geen gebruiksaanwijzing en geen bevestigingsmiddelen hoewel ze wel op het plaatje van de voet staan vermeld.

keurig op tijd geleverd. Kussens voldoen aan onze verwachting

keurig op tijd geleverd. Kussens voldoen aan onze verwachting

Als altijd uitstekend

Kwaliteit, mooie collectie, snelle levering

Van begin tot eind perfect geregeld l

Duidelijke website met veel informatie en nuttige reviews. Maar ook de winkel is prettig met zeer vriendelijke medewerkers. En goede service.

positief, konform afspraak en netjes geleverd

Site is prima en klantvriendelijk, de levering is keurig van te voren aangekondigd en binnen de gestelde termijn en meneer die het bezorgd heeft is zeer correct.

Snel

Prettig