Prachtige meubels, fijn advies

Enorm grote, mooie showroom waar voldoende personeel rondloopt om vragen te beantwoorden of advies te geven. Kopje koffie erbij. Gratis verzending en ook best snel in huis: woensdag besteld, dinsdag bezorgd. Wij zijn tevreden.

Geweldig goede service

Snelle levering waarvoor je zelf de datum kunt bepalen. Klantvriendelijke en behulpzame medewerkers. Goede kwaliteit. Zeer tevreden

Prettig personeel

Heerlijk rustig kunnen kijken wat voor ons de beste tuinmeubelen zijn.

Niets op aan te merken zeer tevreden

Geweldig mooie kwaliteit

Bij Kees Smit gevonden wat op mijn verlanglijst stond En snel en makkelijk bezorgd.

Alles snel en goed geleverd

Voldoet aan de verwachting

Goede prijs, gemakkelijk besteld en snel in huis

Fijn geholpen in de winkel en snelle en goede levering

Wij werden direct geholpen.

Goed geholpen in eerste instantie twee tuinstoelen gehad die beschadigd waren (scheef) omruilen daarna is zeer goed geregeld en verlopen

Prima geleverd door de firma Brink. Wickerstoel

Na het uitpakken vond ik de stoel nog mooier dan verwacht, heel blij mee en zit zeer comfortabel.

Alles volgens afspraak geregeld

Prettig en deskundig geholpen in de winkel! Aflevering verliep vlekkeloos. Erg tevreden!

Schommelbank besteld, netjes optijd afgeleverd. Ik ben goed op de hoogte gehouden van het geleverd zou worden. Helemaal tevreden.

Eenvoudig bestelproces en vlotte levering

Goede deal, al was de set enkele dagen later nóg voordeliger geprijsd. Gratis verzending, en levering in twee delen op twee dagen. Niet heel handig maar beter vor de rug van de bezorger.

Snelle levering en precies zoals ik gedacht had hoe het eruit zou zien.

Duidelijke website. Ik kreeg ook een filmpje hoe ik het in elkaar moest zetten. Mooie kwaliteit. Precies wat ik wilde.

Tuinmeubelen van Kees Smit zijn solide en mooi én blijven mooi

Heb een loungeset, 6 persoons eetset en een zweefparasol gekocht bij Kees Smit en geniet er een groot deel van het jaar van!

Geweldige winkel qua assortiment en advies

Wij zijn zeer persoonlijk en vakkundig geholpen met eerlijke advies. Voors en tegens worden oprecht gedeeld.

Super!!

Ook deze keer weer goed, vriendelijk geholpen door Wil! Erg blij met onze loungebank!

Ervaring, kennis en verkoopproces, allemaal top

Ervaring, kennis en verkoopproces, allemaal top.

Fijn geholpen, vriendelijk en gemoedelijk

Fijne winkel in Almelo. Personeel neemt alle tijd voor je. Er heerest een gemoedelijke sfeer. Veel keus

Fantastische service

Heb bij de duozit 2 schroeven doorgedraaid gebeld advies gekregen hoe ik deze er uit moest draaien en binnen 2 dagen 2 nieuwe schroeven zonder gezeur hoe het kwam direct afgehandeld

Super zaak

Mooie zaak hebben daar nu alle tuinmeubels gekocht..perfecte levering door brinks…we zullen er nu niet veel meer komen wat we zijn echt ruim voorzien

Mooie spullen

Ruime sortering en keuze. Goede kwaliteit, fantastische service en vriendelijk personeel!

Vriendelijk en adequaat personeel

Bij het kopen van een loungeset werden goed en vakkundig geholpen. Ook het bezorgen van de set 4 weken later was geen probleem. Aflevering was top, de chauffeur vond het geen probleem om even om te lopen om het grote pakket in de tuin te rijden. Verder is de telefonische support vriendelijke en denkt goed mee.

Totale koopervaring was top!

Goede parkeerplaats, persoonlijk ontvangst, grote collectie, voldoende behulpzaam personeel maar niet te opdringerig, mooie koffiehoek met gratis kopje koffie en een stukje krentenwegge, (gratis) snelle bezorging en hierover duidelijk geïnformeerd, mailing over het beste onderhoud. Binnen een week een prachtige nieuwe tuinset bezorgd gekregen. Kortom, onze hele ervaring met dit bedrijf was top!! Laat de zon nu maar komen....

Over Kees Smit Tuinmeubelen