Bestelling is Snel en heel netjes afgehandeld

Drie dagen duurde het maar na het bestellen en de levering. Geweldig goed en... een heel goede kwaliteit. Dit was de 2e keer dat wij via Kees Smit wat besteld hebben en weer zijn we heel tevreden.

Duidelijke website en super snelle levering!

Zie hierboven

Snelle levering en alle materialen prima in orde

Maakt alles waar!

Geweldig assortiment en snelle levering!

Snelle en goede service

We kwamen in de winkel al snel in contact met een goede en deskundige medewerkster. Vervolgens werd onze bestelling binnen een week gratis thuis bezorgd

Prima stoelen, snel volgens afspraak geleverd.

Vier tuinstoelen besteld. Prima stoelen, snel volgens afspraak geleverd.

fijne behandeling goed advies

Na aan komst in de winkel werden we goed geadviseerd zodat we de juiste keuzes konden maken zeer vriendelijk personeel.

uitstekend

Tevreden

Een tafeltje kopen die ik niet heb gezien, was best spannend Maar het is een prachtige tafel en past mooi bij onze tuinmeubels Mooi formaat niet te groot, niet te klein snelle levering Tevreden klant

Fijne verkoop. En mooie korting. Heel tevreden.

Alles perfekt!

Altijd weer

Top, thuis bezorgd en goede kennis in winkel

Goede kwaliteit, stevig. In 1 stoel zit een barst in de rechter leuning en het word direkt omgewisseld. Top voor elkaar

Overzichtelijk, sfeervol, betaalbaar, goede kwaliteit

We hebben kussens gekocht voor tuinbank en 4 teakhouten stoelen. We zijn goed geslaagd, en rondgelopen. Het is lekker groot, en veel keus. Verder gratis koffie van Kees, met een krentewegge met roomboter. Dat vonden mijn man en ik ook super aardig. We komen zeker terug. We hebben er een dagje Amersfoort van gemaakt. Kortom was een een gezellige dag.

kwaliteit

Prachtige tuinbank gekocht

Mooi loungeset, alleen 1 hoekmodule sluit niet goed aan.

Prachtig set, alleen lijkt het of het 2 rechter hoekmodules zijn I.p.v. 1 linker en 1 rechter. De vlecht richting loopt dan ook de verkeerde kant op. Meteen gemeld bij de klantenservice, maar kreeg als reactie dat dit zo hoort (?) Hopenlijk gaan ze hier toch nog iets mee doen, want nu zie je aan de achterkant van de bank een grote kier tussen 2 modules.

Goed product en snelle levering

Goede ervaring en een kwalitatief goed product. Ik ga ook binnenkort een kijkje nemen in de winkel in Amersfoort

perfecte service , geweldige zaak en mooie, betaalbare spullen

vriendelijk geholpen, lekker kopje koffie gedronken met koek en snelle levering.

Mooie kwaliteit

mooie kwaliteit. Snelle levering.

Goede prijs/kwaliteit

Fijn geholpen. Heel vrijblijvend. Lekkere koffie met krentenwegge.

Een klantgerichte zaak met groot assortiment

Vanaf ontvangst met koffie en krentenwegge heel vriendelijk geholpen door alle personeel

Vlot en degelijk

Voorbeeld voor veel bedrijven Super handig instructiefilmpje

Super service en vlotte correcte levering.

Deskundige verkoper zorgt voor de juiste keuze tuinmeubelen en alles wordt volgens afspraak op tijd geleverd.

Mooie meubelen en eerlijke prijzen

Mooie winkel met goede service. Wij hadden een stoel gezien maar was bij Kees Smit duurder. Er werd niet moeilijk gedaan en kregen de stoel de prijs waarvoor wij hem hadden gezien. Bezorging ook prima, alleen een uur vroeger dan tijdsblok aangaf. Gelukkig waren we thuis.

Mooie bank!!

Over Kees Smit Tuinmeubelen