Fantastisch!

Erg mooie zaak, we zijn in Venlo geweest. Super vriendelijk ontvangst en zeer kundige verkopers(sters). Erg ruim assortiment, voor iedere portemonnee is er wel wat te vinden. We zijn dan ook geslaagd voor een prachtige loungeset. De afhandeling en bezorging verliep soepel en fijn. Het contact met de klantenservice is ook prima, erg vriendelijke benaderd en samen tot een passende oplossing gekomen. Kortom perfect! Ik zou Kees Smit niet 100 maar 200 procent aanraden!

Een geweldig mooi en schoon bedrijf , met erg prettig personeel die je op een deskundige en prettige manier helpen . Afspraak wat levering betreft worden correct uitgevoerd .

service prima

prima, goede service, grote collectie dus voor iedereen toegankelijk…

Mooie en sterke kwaliteit

Precies zoals gewenst.

Snel, vriendelijk en meedenkend geholpen. Niet opdringerig, gewoon zoals het hoort. Veel keus en voor een redelijke prijs.

Fantastisch product

Ben heel blij met het product en de snelheid van de bezorging.

Parasol die ik kocht was toch niet zo handig. Probleemloos kunnen ruilen voor een andere.

Levering helemaal als afgesproken

Wat een mooie winkel en vriendelijk, deskundig personeel!!

Ben er geweest voor de inrichting van mijn tuin. Er werd goed meegedacht en ik werd deskundig geïnformeerd. Mijn keuze staat vast.

Tevreden

Netjes bezorgd goed verpakt niks beschadigd zijn er blij mee

Blij

Goede prijs en snelle levering

Goed advies

Je wordt gezellug ontvangen. Ze weten waar ze over praten en geven goed advies zonder opdringerig te zijn.

Snelle reactie, behulpzaam met aflevering

Snelle reactie, behulpzaam met afleveren

Top, snel geregeld en bezorgd!

Overzichtelijke webshop met zeer veel keus. Makkelijk bestelproces. Zeer snelle levering. Ik ben super tevreden met mijn aankoop.

Veel keus, en goed advies

Fantastische ervaring. We zochten al een tijdje naar een tuinsetje en konden het telkens niet vinden. Het aanbod bij Kees was groot dat het daar wel lukte. Verkopers waren vriendelijk en niet opdringerig. En dan ook nog binnen een paar dagen geleverd ! NPS score een 10. Ik zou het iedereen adviseren

Snel en goed

Zeer goede service

Parasol besteld, er stond bij met gratis hoes .deze was niet bijgeleverd. Gebeld naar KeesSmit .blijkt dat ik die nog apart in de winkelwagen had moeten zetten. Dit was mij onduidelijk. Hoes is zonder problemen opgestuurd zeer goede service

Goede service,.

Zelfs op zondag kreeg ik meteen antwoord op een mail. Levering kwam snel en de stoeltjes zijn mooi.

Snelle levering, mooi product

Mooi product, snel geleverd!

Super vlotte afhandeling

Afgelopen maandag gemeld dat de gezonden parasolvoet in stukken in de doos zat. Uw medewerker zou direct actie ondernemen dat heeft geresulteerd dat ik hedenmiddag mijn nieuwe onbeschadigde voet al thuis kreeg.

Uitstekend geslaagd!

Wij zochten een klein bankje voor 2 personen, keken daarvoor op de website van Kees Smit Tuinmeubelen, en troffen daar het bankje aan waar we allebei direct weg van waren, een zogenaamd tete-a-tete bankje. Het monteren was goed te doen, mede dankzij de duidelijke beschrijving. We zijn erg blij met onze aankoop en bevelen Kees Smit Tuinmeubelen van harte bij iedereen aan!

Erg mooie bank

De bank is erg mooi en makkelijk in elkaar te zetten. Levering was snel en goed

Zeer klantvriendelijk, super service

De klantenservice dacht goed mee

Over Kees Smit Tuinmeubelen