De service en keuze is reuze!

Prima assortiment voor alles wat je in je tuin ooit nodig zou kunnen hebben. Veel inspiratie en innovatie.

Ruime keuze, kwaliteit, goede service

Had al een tafel van Kees Smit. Dit jaar nu mooie eetstoelen met kussens erbij. Leuke 10% korting.

Goed product en goede levering

Prima in orde!!!

Geweldig bedrijf !

Uitstekende prijs/kwaliteit . Service kan niet beter . Zeer klantvriendelijk. Deskundige hulp.

Top Kwaliteit voor een schappelijke prijs

Sunyard Malboro teakhouten tuinbank, netjes verpakt, delen individueel verankerd met nylondraad, keurig onbeschadigd bezorgd, zeer mooi afgewerkt hout, eenvoudige montage. Super tevreden.

Goede service!

Warm welkom! Je word gelijk welkom geheten en gevraagd wat je wensen zijn. Of je gelijk geholpen wilt worden of zelf even eerst wilt rond kijken. Als je er rond kijkt zijn er voldoende mensen waar je wat aan kan vragen. Er word met je mee gedacht en geluisterd naar je wensen! De tuintafel word bij ons de week er op al geleverd zodat wij er al snel van kunnen genieten! Top service!

Vriendelijke bezorger en behulpzaam

Mooi op tijd en heel vriendelijk

wij vinden het een enorme aanwinst

snel en netjes afgeleverd

Excellent!

Onvoorstelbare keus, schitterende site, makkelijk bestellen, eenvoudig bezorgafspraak maken, perfect op tijd (conform afspraak) geleverd. Uitstekende kwaliteit

Snel en netjes verzonden.

Mijn bestelling was heel snel en heel netjes verzonden. Heel blij mee!

Kwaliteit en snel geleverd

Duidelijke omschrijving van het artikel op de website en snel geleverd. Goede service!

Mooi assortiment

Prima ervaring met Kees Smit. Ze hebben een ruime keuze aan tuinmeubelen. Heerlijke relaxstoel bij ze gekocht.

Zeer professionele behandeling

Snelle en nette afhandeling

Super tevreden!

We moeten de ligstoelen nog in gebruik nemen maar het is vast dik in orde. Hebben voor kantoor ook al veel bij jullie gekocht vorig jaar en dat was ook to.

goede service

artikel was niet mee geleverd.Is binnen 48 uur als nog nageleverd .

Heel erg mooi en zit geweldig!

Heel blij mee en goed en snel bezorgd

Ligbed. Kan niet veel mee misgaan

Ligbed besteld, was makkelijk. Werd geleverd door aardige vrachtwagenmeneer. Het weer is nog niet echt zonnig en/of warm genoeg geweest, dus nog niet op gelegen. Maar daar verwacht ik ook geen problemen mee. Staat nu nat buiten op de veranda met een strikje eromheen. Vindt de vrouw leuk. Was cadeautje voor haar verhaardag. Hebben de katten ook wat anders om naar te kijken.

Zeer goede aankoop

Mijn ervaring met product en levering is uitstekend.

Snel en betrouwbaar

Goede prijs kwaliteit verhouding en Goede informatievoorziening tijdens het proces

Op afgesproken datum keurig geleverd.

Keurig op tijd geleverd. De tuintafel is prachtig.

Zeer vlotte levering

Overzichtelijke site en een leuk cadeau erbij.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, je kon bezorgdatum zelf kiezen en vriendelijke bezorger.

Goede klantenservice en positief verrast door de kwaliteit

Onze tuintafel bleek verstelbare rolletjes onder de poten te hebben zodat de tafel altijd stabiel staat. Goede kwaliteit en niet duur. Eén schroefje was massief ipv hol en we kregen snel een nieuw montagesetje toegestuurd. Echt top!

Over Kees Smit Tuinmeubelen