Zeer klantvriendelijk, super service

De klantenservice dacht goed mee

Goed en betrouwbaar.

Al diverse keren heb ik aankopen gedaan bij Kees Smit in Almelo. Telkens een vriendelijke, spontane ontvangst (kop koffie!) en vakkundige, niet opdringerige adviserende steun bij keuzebepaling en aankoop. Kopen en je op je gemak voelen komen hier als vanzelfsprekend samen. Mede ook, omdat je van te voren weet, dat je, na een eventueel probleem na de koop, altijd kunt rekenen op een welwillende, oplossingsgerichte benadering en hulp.

Werd goed geholpen

Werd goed geholpen

Na een wat mindere bezorging alles heel goed en snel afgehandeld. Ook was een tafelpoot door mijn fout beschadigd en zonder te vragen werd gelijk een nieuwe aangeboden. Zonder kosten. Perfect.

Geweldige service verlening

Alle moeite werd er door dit bedrijf genomen om aan mijn verzoeken te voldoen. Werd op een zeer vriendelijke en adequate manier geholpen. Service verlening bij Kees Smit zou een voorbeeld moeten zijn bij menig bedrijf in Nederland

Fantastisch mooi tuinset

Mooi tuinset samen gesteld in de showroom. En nu staat deze mooie set in de tuin. Keurig afgeleverd binnen 5 werkdagen. Zonder beschadiging.

Snelle en goede afspraken

Buitengewoon GOED

Prettige aflevering zeer goede verschijning van de chauffeur zeer behulpzaam en tot slot een hand en een prettige dag mogen de Friesen nog wat van leren

Goede ervaring

Zaterdagavond bestelling gedaan, was op voorraad en maandag gelijk geleverd. Track & trace via de mail. Tijd indicatie van 2 uur voor bezorging. Site is ook duidelijk. Wat wil je nog meer.

Super tevreden, alles top geregeld!!

Laagste prijs garantie, is bij Kees Smit ook echt de laagste prijs garantie. Doen niet moeilijk om het dan ook nog netjes, zonder hiervoor meerkosten te rekenen, netjes thuis te bezorgen. Helemaal top.

Goede communicatie en snelle levering

Top service. Na bestelling goede communicatie over voortgang van zending en snelle levering.

Fijne meubels en prima nazorg

Behulpzame verkoopmedewerkers en een fijne loungeset gekocht. Ook de bezorging en nazorg verliepen prima.

Wij zijn heel tevreden

Bank in elkaar gezet en klopt allemaal we zijn erg blij met de bank

Geslaagd!!

Na een bezoek gebracht te hebben bij Kees smit in Amersfoort zijn we uitstekend geslaagd. Afhandeling van de order, alsmede de levering waren transparant en goed verzorgt volgens afspraak!

Prima service en heel klantvriendelijk

Prima service en heel klantvriendelijk

Prima ervaring en geleverd zoals verwacht

Zweefparasol gekocht na goed advies. Prijs/kwaliteit-verhouding correct.

Keurig op tijd. Tafel past exact waarvoor wij hem wilde hebben. Uiterst tevreden.

In één woord positief.

Voor ons is 1

We hebben bij meer centra's gekeken Maar als je echt voor kwaliteit en een goede service wil. Kom ik uit bij Kees Smit. Telkens weer. In het verleden al div. Producten daar gekocht en nog steeds in ons bezit.

Goed!

Erg tevreden over de producten en de levering.

Bezorging duurt erg lang, maar kwalitatieve producten

Een fijne webshop met mooie producten. Zeker niet de goedkoopste, maar de kwaliteit van het assortiment is wel beduidend beter dan die van veel prijsvechters. Een minpunt is dat de transporteur vrijwel altijd erg druk is, want na onze laatste bestelling kwamen we erachter dat de snelst mogelijke leverdag pas na bijna een week was. Dit merkten we ook bij eerdere bestellingen, ook 'buiten het seizoen'. De claim "binnen 5 werkdagen thuisbezorgd" halen ze dan ook maar nipt elke keer.

Mooie meubels, prima service

Fijn bezoek aan de winkel, prettig geholpen en prima levering. We zijn heel tevreden

kwalitatief goed product en snelle levering

Gemakkelijk in elkaar te zetten Kwalitatief mooi product Goed verpakt om schade te voorkomen Snelle levering

Kees smid heeft mooie tuinmeubel.al jaren te vrede met tuinset.

Snelle bezorging, kwaliteitsprodukt

Mooie zware kwaliteit tuinbank, mooie kleur teak. Zeer gemakkelijk te monteren. Snelle bezorging.

Goede medewerkers

Fijn geholpen en een prima service. Duidelijke afspraken. De prijs is goed en levering soepel en snel.

Over Kees Smit Tuinmeubelen