Snelle levering en goede bezorging. Supper services.

Snelle verzending

Zeer snelle verzending. Mooi product, voor een goede prijs!

Uitstekende stoelen volgens afspraak keurig geleverd

Volgens verwachting

Snelle levering, alles oké!!

Snelle levering, artikel naar verwachting, alles oké!!

Geweldige service!!!

Perfect opbergmeubel. Op de afgesproken tijd geleverd. Duidelijke handleiding. Kortom perfect.

Optijd en prachtig bankje zoals op de afbeelding op de website

Makkelijke webwinkel, zo besteld zo ontvangen,keurig op tijd. Goed verpakt!

Geweldige mooie opbergbox

super mooie royale opbergbox die ook nog eens erg mooi staat in je tuin en waterdicht is Wij zijn er erg blij mee.

Duidelijk omschrijving en snelle levering

Bestelling ging vlot, website werkt zeer soepel. Aanrader!

Goed geholpen!

In de winkel is er goed met ons meegedacht en werd er een extra stoel geleverd bij de set. Heel fijn en een mooie set.

Perfecte aflevering

Snelle levering. Prima kwaliteit

Snelle levering. Prima kwaliteit

Vriendelijk personeel, goede service, correcte aflevering.

We hebben alweer een aantal weken geleden een bezoek gebracht aan de showroom. Dit was een heel prettige ervaring. We kregen koffie en thee met smakelijk krentenbrood. We hebben stoelen en tafels gekocht. Een heel grote tafel hadden we al online besteld en ontvangen. Dit omdat er nog maar een paar in voorraad waren. Later toen we meer tijd hadden gingen we naar de showroom en zijn daar ook weer geslaagd met een aantal stoelen, een kleine tafel en een bijzettafel. We hebben ook nog steeds heel veel plezier van de grote gele parasols die we enige jaren geleden al gekocht hadden. Helaas deden de stoelkussens die we ook gekocht hadden niet aan onze verwachtingen, ze waren iets te hard en te dun. Deze hebben we terug mogen sturen. Het retourbedrag verwacht ik nog tzt. Maar dat zal zeker goed komen.

Deskundige en vriendelijke medewerkers

Afgelopen week twee aankopen gedaan. Een loungeset voor onder onze overkapping en een cosiscoop. De verkoper was erg vriendelijk en heeft ons kunnen begeleiden in welke aankoop voor ons het beste zou zijn. Snelle levering en duidelijke informatie.

Snelle levering, goed verpakt, super mooie tuinstoelen, zitten heerlijk, heel erg blij mee! Gaan binnenkort weer een bestelling plaatsen. Hadden nu twee stoelen besteld om te kijken of het zou bevallen daar komen snel meer stoelen bij om het plaatje compleet te maken!

Zo kan het dus wel!

Prachtige showroom, kundig personeel. Geen blabla maar duidelijke uitleg! Opvolging via E-mail zoals besproken. Heldere communicatie en volgens afspraak. Medewerker transporteur vriendelijk persoon die een uitstekende vertegenwoordiger is voor zijn werk- en opdrachtgever!

Complete oplossing via meerdere kanalen.

De winkel in Almelo is goed overzichtelijk ingericht met vriendelijk en voldoende kundig personeel. Daar was ik eerst op verkenning geweest om te zien wat past en hoe het zit. Hier heb ik gebruik gemaakt van het advies in de winkel zelf. Aankoop vervolgens via de site gedaan, en dat werkte uitstekend. Goede betalingsopties, duidelijke bezorgservice, en een praktische informatie voorziening na de bestelling.

meer dan verwacht

Mijn bestelling was een eenvoudige cadeaukaart. Maar bij het ontvangen was ik aangenaam verrast, de kaart was bijzonder mooi verpakt, zonder verder er iets aan toe te voegen was het een fijn cadeau om weg te geven.

Snelle levering en duidelijke instructies

Makkelijk kunnen bestellen op de site en snelle levering aan huis. Goede kwaliteit en makkelijke instructies voor het in elkaar zetten. Levering vanuit Amersfoort zou nog makkelijker gemaakt hebben om zelf op te halen, nu stond er alleen Almelonals mogelijkheid.

Fijne ervaring

We zijn in de winkel keurig geholpen door een medewerker met veel kennis van zaken. Kees Smit heeft een goede service geleverd, en ook de communicatie over de levering was erg goed. De tuinbank is netjes op tijd bezorgd en we werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bezorging. In de toekomst komen we graag nog een keer terug bij Kees Smit.

Royaal aanbod in een prettige sfeer

De locatie Venlo geeft een goed beeld van de ruime collectie. We werden gastvrij ontvangen en kregen goede ondersteuning bij het bekijken van de collectie, zonder opdringend te zijn. Bij de uiteindelijke keuze werden we goed geholpen en met een extra financiële tegemoetkoming waren we snel rond. Met een kop koffie en een extra krentenbroodje werden we ook nog goed verzorgd. Al met al een geslaagde middag.

Prettig geholpen in de winkel. Eerst zelf rustig rond kunnen kijken. Bestelling was binnen 5 dagen bezorgd. Het was keurig en netjes ingepakt. We hoefde alleen bij de tafel de poten nog vast moeten schroeven en klaar. Een hele mooie degelijke set en de stoelen zitten heerlijk comfortabel.

Zeer tevreden en goed geholpen

Zeer goed advies

Kwaliteit en betaalbaar

Keuze uit veel mogelijkheden

Mooie, degelijke tuinbank. Voordelig, goed in elkaar te zetten, goed verpakt. Klasse!

Goede service bij aankoop, maar ook als er iets mis is met een artikel

Ik kocht teak stoelen. Bij 1 stoel brak een latje van het zitgedeelte na enkele maanden. Binnen 1 week na melding van het euvel had ik een nieuwe stoel.

Over Kees Smit Tuinmeubelen