Geweldige service!

Geweldige service, superaardig en behulpzaam personeel . Ruim assortiment met uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.

Royaal aanbod in een prettige sfeer

De locatie Venlo geeft een goed beeld van de ruime collectie. We werden gastvrij ontvangen en kregen goede ondersteuning bij het bekijken van de collectie, zonder opdringend te zijn. Bij de uiteindelijke keuze werden we goed geholpen en met een extra financiële tegemoetkoming waren we snel rond. Met een kop koffie en een extra krentenbroodje werden we ook nog goed verzorgd. Al met al een geslaagde middag.

Levering volgens afspraak

Goede containerberging tegen redelijke prijs; levering volgens afspraak!

Top product en snel geleverd.

Het tuinbankje dat we hebben gekocht is van FSC hardhout, wat duurzaam is en er heel mooi uitziet. Voor een hele goedkope prijs kunnen kopen bij Kees Smit. Vlot geleverd en makkelijk in elkaar te zetten.

Blij met de mooie meubels.

Prachtige winkel, vriendelijk geholpen en mooie spullen gekocht. Klein minpuntje is dat we tot 2x toe teak stoelen moesten omruilen vanwege gebreken maar zonder gedoe werden wel meteen nieuwe stoelen gestuurd.

Prima producten, prima service!

Kees Smit doet wat ze beloven!

Geweldig!

Tuinbank besteld, al heel snel verzonden en ontvangen. Mooi tuinbankje!

Alles correct volgens de afspraken

Top, mooie prijs/kwaliteit verhouding

Mooie meubels, uitstekende service en mooie prijzen

Super zaak met super service van A tot Z

Hier wordt geluisterd naar de klant. En niet alleen als ze kunnen verkopen maar ook als er zich problemen voordoen. Na drie maanden werd zonder pardon onze houten tuintafel omgeruild voor een andere daar we niet tevreden waren.

Goed geholpen, en goede service ,Lekkere koffie met krentenwegge, Ook al koop je niks , altijd grat!

Goed en vriendelijk personeel En gratis koffie!

Goede ontvangst (ook voor kinderen), advies, veel keus en perfecte levering en communicatie

Plezierige voorlichting en bejegening, less is more, kwaliteit bovenal, geslaagde aankopen. Mooie showroom in Almelo.

Goed geadviseerd en mooie producten

Ik ben goed geadviseerd in het maken van mijn keuze. Bezorging was vervolgens snel en werd goed over gecommuniceerd.

Geweldige service

Geweldige ervaring vanaf binnenkomst, verkoopadvies en inladen van het gekochte produkt. Super!!

gezellige ontvangst in de huiskamer van Kees Smit

Vanaf het moment dat je aankomt in de lift / of trap een warme ontvangst met het aanbod voor een kopje koffie met de nog steeds heerlijke krentenwegge ! Geen opdringerig personeel die je willen adviseren, maar wel aanwezig voor een deskundig advies. Het personeel laat je heerlijk vrij rondlopen zodat je alles op je gemak kunt bekijken in deze ( Amersfoort) ruime locatie. Fijn om weer terug te zijn !

Prachtige winkel

Hele mooie winkel in Venlo met uitermate vriendelijk , meedenkend personeel. Veel keuze en levering binnen 5 werkdagen

De gekochte Keter Store-It-out Max Shed Opbergbox 146cm voor de beste prijs gekocht met gratis levering. Deze werd keurig volgens overeengekomen afspraak geleverd door een correct en zorgvuldige bezorger. Zeer attent was ook de toegezonden montage video door Marlies van Kees Smit. De Opbergbox in klein uurtje in elkaar gezet. Alles was compleet en het resultaat precies zoals ik verwachtte. Ik raad Kees Smit bij iedereen aan.

Mooie aankoop en goede service

Goede ervaring met prima service.

Veel keus, kwaliteit, goed advies

Veel keus, kwaliteit, goed advies, stipte levering.

Hele mooie lounge set die prima zit. Erg blij mee! Nette en stipte bezorging.

Goede service, goede uitleg, groot aanbod

Na een hartelijk ontvangst op mijn gemak rond kunnen kijken zonder opdringerige verkopers. Erg behulpzaam personeel. De afwikkeling van de aankoop verliep ook heel prettig. Betaalmogelijkheden waren zelf te bepalen (meteen volledig, deels, pas bij levering alles betalen, cash of pin). De levering verliep ook perfect.

Tevreden en prettige service

Mooie winkel, prachtige tuin meubels, voor bijna budget

Prima winkel, prima spullen

Prima winkel, veel keus en goede service. Aflevering thuis ook prima.

Prachtige tuinmeubelen. HEEL GOED ZITCOMFORT.

Prima geregeld

Super afhandeling met nette informatie en aflevering

Over Kees Smit Tuinmeubelen