Goed geholpen door de verkoper

Goed geholpen door de verkoper alleen niet duidelijk de juiste kleur van de parasol aan gegeven.Maar door de klanten service prima opgelost

Heel goed service

Mooie bank voor schappelijke prijs

Goede kwaliteit voor redelijke prijs. Heel snel geleverd. Makkelijk via internet te bestellen.

Top personeel en super snelle bezorging

Vriendelijk en behulpzaam personeel in Amersfoort. Na de aankoop artikelen veelal op voorraad en super snelle levering van onze meubels. Helemaal happy

Je voelt je echt klant.

Geleverde was niet deels niet goed maar binnen week nieuw onderdeel ontvangen met een prima begeleiding van de klantenservice.

Prettig bejegend.

De verkoper dacht doed mee en was erg behulpzaam. De levering was snel en goed.

Geweldige mooie ruime overzichtelijke winkel

Voor het eerst in Amersfoort geweest. Zeer vriendelijk personeel echt goed geholpen.

Goed bereikbare winkel, droog parkeren, faciliteiten voor invaliden en een riant assortiment. Onze keuze werd tot in de achtertuin bezorgd.

vriendekijke ontvangst en goed advies

Onze eerste aankoop bij Kees Smit in Venlo. Wij komen zeker nog eens terug.

Geweldige service en snelle levering

Wij zijn door het personeel goed geadviseerd en dan in de het grand café onder genot van koffie en een plak pillewege de verkoop bekrachtigd.

Super snel en zorgvuldig geleverd

Erg blij met de mooie stoelen in de buitenkeuken! Zorgvuldig geleverd en snel!

Super netjes geholpen in de winkel.Snelle levering

Ik zal iedereen Kees Smit aanraden.

Fantastisch!

Een super verkoper met kennis van zaken, Duidelijke en snelle afhandeling met vervoerder. Keurig verpakt. Plus heerlijke ( gratis ) koffie/ thee/ fris. Een 10

Super snelle levering

Wij hadden 3 stoelen besteld en 2 dagen later geleverd super blij mee. Kussen tas was een keer snel stuk nieuwe geleverd echt een top zaak.

Snelle levering en prima service!

Op de site was het afleveradres niet duidelijk aangegeven. Mijn bestelling zou ipv bij onze dochter bij ons worden afgeleverd. Na een telefoontje werd alles perfect gewijzigd en werd de bestelling snel en goed afgeleverd.

Mooi en degelijk tuinmeubilair

De producten zijn op tijd volgens planning geleverd. Producten zijn degelijk en mooi.

Netjes afgeleverd en prima verpakt!!

Goed geholpen in de winkel, prima service

Nadat mijn pakket snel werd bezorgd maar wel op het verkeerde adres ben ik heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Ze hebben achterhaald waar het was afgeleverd en ik nog dezelfde dag mijn pakket in huis had.

probleemloos besteld en geleverd

Goed communicatie over leveringsdata met daarin een keus voor een dag. Prima geregeld. Levering was alleen vroeger (07:15) dan gepland.

Alles precies volgens afspraak !

Grote klantvriendelijkheid in Amersfoort ! Betrouwbaar en geen gezeur. Niet overdreven aanmoedigen. Gekocht wat we wilden hebben. Mooie afhandeling daarna !

Goed geregeld

Alles tot in de puntjes geregeld!!

Snellevering en service

Goed geregeld

Een klein constructiefoutje werd zeer klantvriendelijk opgelost. We zijn dan ook super tevreden over de Wales Tuinbank 150 en over Kees Smit en zijn personeel

Klantvriendelijk en ruime showroom

De ontvangst in Almere is top. Goede koffie met krentenwegge. Showroom is groot en ruim opgezet. Genoeg personeel om je te helpen.

Over Kees Smit Tuinmeubelen