Geweldig tevreden

Vriendelijke en behulpzaame hulp bij het uitzoeken met mijn tuinstoelen.

Blij met aankoop

Goed geholpen. Zeer klantvriendelijk, goed advies, meedenkend en heerlijk nuchter. Daar houden wij van. Niet de klant naar de mond praten om wat re verkopen maar eerlijk. Dat heeft ons doen besluiten om het product te kopen.

Fijn bedrijf met goede service!

Sinds een week zijn wij in het bezit van een mooie loungeset! Snel geleverd, goed advies. Alle credits voor Robert uit de vestiging Amersfoort!!

Goed geholpen in winkels

Goed geholpen met alles uitzoeken en beredeneren welke kussens zouden passen

Prima levering

Makkelijk bestellen, snel geleverd en een beschadigd onderdeel snel vervangen. Zeer tevreden.

Klantvriendelijk

Ze denken echt met je mee.

Snelle afhandeling

Vriendelijke verkoper lekker versnapering en krentenwegge.

Gewoon mooie sets!

Met mijn dochter op zoek naar een nieuwe set. Ik ben klein van stuk, dus maar een handjjevol uit de collectie is voor mij geschikt. En gewoon geslaagd voor een mooie set!

Helemaal top!

De service in de winkel was fijn. Vervolgens duidelijkheid gekregen over de levering, die binnen twee dagen volgde. Het product voldoet aan de verwachtingen.

Leuk meubeltje

prima service

Alles wordt zeer goed afgehandeld

top producten

alle producten zijn top en betaalbaar

Een nette zaak om tuinmeubels te kopen

Kees Smit is een nette en leuke zaak om tuinmeubels te kopen. Je wordt er vriendelijk en deskundig geholpen. Er is een ruime keus en functioneel opgezet. Je krijgt het gevoel dat je echt welkom bent.

Prachtig tuinmeubel en heel snelle levering

Ze leveren snel en de meubels zijn van goede kwaliteit

De meubels zijn mooi. Je kunt in de winkel of over het internet kopen. Wij kozen er dit keer voor om over het internet te kopen. De tuinstoelen zijn prachtig en licht maar we vinden de zitting te kort voor onze benen. Dus we mogen het gaan ruilen. Binnenkort worden deze weer opgehaald door post.nl. En dan gaan we naar winkel zelf in Amersfoort om wat uit te zoeken waar we al eerder een leuke schommelbank hadden gekocht die al jaren staat. Fijne service van Kees Smit, aardig personeel.

Prima ervaring

Gewoon goed! Duidelijke website, heel mooi product en prima bezorging en communicatie over het gehele bestel- en leveringsproces.

Makkelijk in elkaar te zetten

Zeer goede service

Ik ben echt heel erg goed en netjes geholpen in de winkel maar zeker ook heeeel erg goed in t magazijn die jongens denken en helpen zeer goed mee

Groot aanbod, vriendelijk en vakkundig personeel

Ik was er voor het eerst en ben vakkundig en vriendelijk geholpen !

Heel fijn geholpen

Zeer maar dan ook echt zeer tevreden.

Zeer klantvriendelijk en alles klopt!!!!!’

Na al eerdere positieve ervaringen in Amersfoort, nu ook aanvullend in Venlo gekocht.( dichter bij). Goed verzorgde zaak met mooie spullen en positief, betrokken en vriendelijk personeel. Vandaar de opmerking: “ alles klopt”!

Prima, snel en klantgericht.

Ik heb alleen maar heel goede ervaringen met Kees Smit.

Heel positief

Heel goed en vriendelijk geholpen

Goede service, duidelijke informatie over de levering en korte levertijd.

De tuinset was binnen 5 dagen geleverd, we konden zelf een dag van levering uitkiezen en kregen netjes de dag van te voren een tijdsblok doorgestuurd. De tuinset bevalt goed!

Zeer gast vrijontvangen, en goede informatie

Klasse

Over Kees Smit Tuinmeubelen