Kwaliteitsadvies

Zeer passend advies ontvangen op locatie in Amersfoort. Wij zochten naar een gezinstafel en bezochten de winkel met twee jonge kinderen. Terwijl zij speelden in de speelhoek, konden wij onder het genot van een kop koffie met een specialist onze wensen bespreken. In één woord fantastisch. Klantgericht, begripvol, advies op maat. Zelfs de levering was om door een ringetje te halen. Zeer aan te raden.

Kwaliteitsadvies

prima en zeer snel geleverd

Geweldig, Gaaf, Goed, Grandioos, Gezellig, Gastvrij en heel Goede koffie

Mooie tuinset, klantenservice heeft klacht naar tevredenheid afgehandeld

Hele mooie tuinset, stevig, goed materiaal, goed ingepakt vervoerd. Helaas waren 2 vd 4 stoelen beschadigd (zitgedeelte) - prettig contact met klantenservice gehad - snelle, goede oplossing geboden - de stoelen werden in 9 dagen omgeruild en vervangen door nieuwe - heel goed opgelost - tevreden

Prima geholpen

Vriendelijk personeel en goed geholpen. Tot en met het inladen van de auto

Goed product en snel geregeld.

Prettig en duidelijk geholpen in de winkel. Mooie parasol.

Heldere informatie en prima service

Website is duidelijk. Informatie over bestelling en levering zijn ook goed Product voldoet aan verwachtingen

Uitstekend !

Vanaf het bestellen, afrekenen en bezorgen was alles zeer duidelijk. De bezorger was fijn op tijd en meldde zich 10 min van te voren. De parasol is mooi en degelijk. De gratis bijgeleverde hoes perfect.

Super service

Waar vind je deze service en vakkennis nou nog, bij Kees Smit

Wij zijn in de winkel van Kees Smit in Amersfoort geweest. Hele nette zaak! Wij zijn keurig geholpen en hebben daar een tuintafel en bijzet tafeltje gekocht. Keurig op tijd geleverd. Een zeer goede kwaliteit tafel voor een goede prijs. Zeker de moeite waard om daar te gaan kijken!

Heel fijn geholpen bij het maken van onze keuze!

We zijn fijn geholpen, toen we de hulp nodig hadden. Pas op met opdringerige verkopers. Laat mensen eerst even kijken en oriënteren. Praat daarna niet teveel met de klant mee! Doe geen beloftes of uitspraken die. Iet kloppen. Ons meubilair zou gemonteerd worden geplaatst en afval zou worden mee genomen. Dit was niet goed gecommuniceerd met brinks transport.

klant vriendelijke benadering

na ontvangst van mijn tuinstoelen en tafel bleek dat een van de tafel poten een gescheurd stootrubber had . ook waren er 2 stoelen door het transport beschadigd Na telefonisch overleg kon ik zaterdagmorgen langskomen voor een nieuw stootrubber zodat ik de tafel kon gebruiken. Vervolgens werden 2 nieuwe stoelen opgestuurd en de beschadigde stoelen later opgehaald door een foutje in de administratie kwam de ophaaldienst niet op de toegezegde datum langs. Na weer contact met de winkel was dit euvel verholpen met als schadeloos stelling een mooi vogelhuisje die nu in de tuin hangt

Goed en snelle hulp in winkel. Attent dat er een gratis koffiecorner is met speelhoek voor de kids

Vriendelijke bediening in de winkel in Amersfoort. Bedtelling plaatsen gaat snel en makkelijk. Geen aanbetaling doen is altijd fijn. Afleveren ging snel uit voorraad en op aangegeven tijd.

Snelle levering en tuinset is erg mooi en van goede kwaliteit.

Besteld met korting. Gelijk reactie dat het op voorraad was. Dat de levering binnen een paar dagen al was. Bedrijf dat dusseldorf heet heeft het keurig in de kamer gezet. Foto gemaakt dat het afgeleverd was. Top gedaan.

Top product

Alles past precies schroefjes, moeren en gaten. Mooi afgewerkt. Goede en duidelijke handleiding. Tip: Niet alle schroeven te vroeg vastdraaien. Je hebt nog enige speling nodig aan het einde.

Fluitje van een cent

Ziet er degelijk uit

Welkom en opnieuw heel prettig geholpen

Al een aantal keren geweest en altijd fijn geholpen met eerlijk advies. Heerlijk kop koffie met krentewegge. Ook het gemak van de aanhanger meenemen. Bestelling ophalen en aanhanger retour. Fantastisch.

Mijn eerste keer bij Kees Smit heb ik als erg positief ervaren!

Prachtige winkel met enorme keuze, er is voor vrijwel ieders budget wel iets te vinden. De service en kennis van de ruim voldoende aanwezig medewerkers is perfect! Dit was mijn eerste bezoek, maar kom zeker terug voor wanneer we iets nieuws nodig hebben voor onze tuin!

Goede service en snelle levering.

Mooi groot assortiment in de winkel, op kleur bij elkaar gezet, waardoor er ook goed te vergelijken was en de keus ook makkelijk gemaakt is kunnen worden. Bestellen ging makkelijk en we konden online aangeven wanneer het ons uitkwam om het te leveren. Binnen een week hadden de tuin set in huis. De tafel en stoelen moesten nog wel even in elkaar gezet worden, maar dat was geen enkel probleem. Daarna de tafel wel met twee personen op de plek moeten zetten, want die is toch best wel zwaar. Al met al een mooie set, die onder een overkapping staat en waar we zeker vele jaren plezier van zullen gaan beleven.

Goed, vriendelijk en vakkundig geholpen in Venlo

Hele mooie tuin bank geleverd gekregen

Vlotte levering prima ingepakt helemaal goed perfecte tuinbank Gaat levenslang mee denk ik.

Over Kees Smit Tuinmeubelen