zowel op de winkelvloer, als bij de koffie en bij de bezorging was er veel aandacht voor de klant!

zie boven

Zo snel als wij het konden uitzoeken, zo snel ging Kees Smit het ook leveren.

Nadat we op Zondag 30 Juli een tuinset hadden uitkozen, vroeg ik uiteraard, voorzichtig, want de levertijd zou zijn. Normaliter verwacht ik een antwoord zoals; u moet wel rekenen op een week of 8, wat in de praktijk vaak neerkomt op 3 maanden wachten. Tot mijn positieve verbazing, zei de jonge verkoopster, die ons ook alles kon vertellen over onze tuinset, wij leveren meestal binnen 5 werkdagen. Nou, dat was fantastisch nieuws. Maar zo gezegd, dus ook zo gedaan. 3 dagen later; Woensdag 2 Augustus stond de leverancier voor de deur. Wij zijn heel blij met onze nieuwe set en de geleverde service.

Gewelige winkel en vriendelijk personeel

Levering was ook top

Zeer mooi product

Werd perfect geholpen. Diverse mogelijkheden werden besproken voor onze situatie

Mooie spullen ...snelle levering..komen hier vaak en sturen ook andere naar jullie

Al vaker hier geweest....het is net een snoepjes winkel... keuze is heel groot en levering heel vlot....echt toppie

Uitstekende service ,lekkere koffie met krentenwegge

3 x de V. Vriendelijk Vakbekwaam Veel keuze

We gingen een parasol kopen, niet het duurste artikel, maar we kregen heel uitgebreid uitleg over de voor en nadelen van iedere parasol. 2 keer koffie gekregen, de sfeer is er goed, allemaal vriendelijke mensen.

Keurig geholpen door vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Mooie overzichtelijke winkel in Almelo. Ruime keuze aan meubels. Het personeel is gemoedelijk., vriendelijk en professioneel. Prima kwaliteit tafel en stoelen werden netjes op tijd zijn afgeleverd aan huis. Super!

Ongekend goede service waar je blij van wordt

Al meerdere malen zaken gedaan via de website van Kees Smit Tuinmeubelen. Een geweldige overzichtelijke site, uitgebreide informatie en een soepel verlopende levering. Maar het is vooral de verrassend goed service waar je helemaal blij van wordt! Er wordt snel gereageerd en meegedacht. Echte service van een niveau dat je tegenwoordig zelden meer meemaakt!

Keurig geholpen door vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Fantastische service

Diverse producten aangekocht na wat twijfels. Nadat eenmaal de knoop was doorgehakt werd letterlijk alles op alles gezet door Robert van Vessem om het voor elkaar te krijgen dat we alles binnen 2 dagen geleverd konden krijgen. Er is zelfs een showmodel speciaal voor ons vanuit Amersfoort bij ons thuis gebracht. Alles werd keurig bij ons neer gezet door het transportbedrijf en toen bleek dat we een onderdeel misten van de parasol is er weer iemand vanuit Amersfoort naar ons toe gereden om alles compleet te hebben. (Met dank aan Martijn) De beloofde service is echt waar gemaakt door de medewerkers van Kees Smit en dat is best bijzonder te noemen in deze tijd.

Prima aankoop!

Enkele ervaringen: - Tafel past mooi bij de Bellagio tuinstoelen. - Mooie stevige tafel met stelbare pootjes. - Snelle levering en goed verpakt.

Prettige ervaring

Fijne indeling van kleur in de winkel (amersfoort) zodat ik direct naar de juiste etage kan gaan. Op elke etage is iemand die je kan helpen.

Goed geholpen, snelle levering

In Amersfoort goed geholpen door te wijzen op mogelijke kleuren voor de kussens, na de keuze werd alles snel en goed op tijd geleverd.

Kwaliteitsproducten voor een goede prijs

Al vaker besteld bij Kees Smit en elke keer zeer tevreden over zowel de (snelheid van) levering als de kwaliteit van de producten (tuinstoelen en tafel in ons geval).

professioneel en klantvriendelijk geholpen

Wij zijn speciaal uit Dordrecht gekomen, omdat de tuintafel , die wij via internet hadden uitgekozen, in uw bedrijf te zien was. Een prachtig pand met uitgebreide collecties op meerdere verdiepingen, en een heerlijke kop koffie met krentewegge werd gratis aangeboden. Ook de bezorging verliep zoals afgesproken. Kortom, de reis was de moeite waard!!

Positief

Geholpen door aardige medewerker en goede adviezen

Mooie aanbieding en goed personeel

Hulpvaardig personeel, mooie zaak in Almelo en goede aanbieding tuinset. Heel tevreden

Klantenservice n 10

Tuinbank kwam beschadigt aan excellente afhandeling klantenservice!!!

Mooie spullen, jammer van het weer!

Ik ben in het filiaal in Amersfoort heel goed geholpen na op aanraden van mijn ouders eens een bezoek te doen. "Als je je tuinset hier niet gaat vinden, dan wil je geen tuinset" zeiden ze. I came, I bought, I sit. En dat binnen een paar werkdagen. Jullie hebben er een tevreden klant bij!

Perfecte tafel, keurig geleverd. Laat het mooie weer maar komen!

De tuintafel iis helemaal naar wens. Eenvoudig in elkaar te zetten. Door de regen van de afgelopen dagen hebben we hem alleen nog niet gebruikt. We hopen dat we er snel aan kunnen eren.

Prachtige tafel en goede snelle bezorging

Goede service en kwalitatief goede, strakke en solide tafel die prachtig in onze veranda staat

Binnen 10 minuten het juiste meubel gevonden

Bij binnenkomst hulp gevraagd aan een verkoper. Deze snapte precies wat wij wilden en kon dit ook direct laten zien. Ons bankje werd een week later precies volgens afspraak bezorgd.

uiterst klantvriendelijke, betrokken en deskundige adviseurs.

De rit naar het filiaal Almelo bleek alleszins de moeite waard. Prachtige zaak, enorme keuze en opvallend vriendelijke en behulpzame adviseurs. Mensen die goed luisteren om wensen van klanten te achterhalen, met passie en deskundigheid over hun producten spreken en daar ruim de tijd voor nemen. We hebben gekozen voor de Hartman Berkeley/Presto tuinzet. Gegoten aluminium, dus licht in gewicht, zeer weersbestendig en met een parasolgat van 5 cm waardoor onze parasol er goed in past. Een kwalitatief hoogwaardige set voor een redelijke prijs. We zijn er blij mee.

Van begin bestelling en aflevering super verlopen.

Over Kees Smit Tuinmeubelen