Kees Smit....... is helemaal toppie

Ik kwam alleen voor een buiten bank, maar zag een hele mooie eetset.... wel 4x erop gezeten en naar gekeken..... totdat de verkoopster kwam om mij te laten weten...dat als het niet staat of dat mijn m aan het niet mooi vind, eventueel kon retourneren.... dus heb ik het laten komen..... helemaal toppie en mijn man is er ook tevreden mee..... dus helemaal toppie

Verrassend voordelig en goede kwaliteit

Gebruik gemaakt van opruiming. Twee buitenstoelen gekocht: snelle levering, betaalbaar en kwaliteit goed. Zitten en genieten.

Mooie meubelen, goed geholpen, snelle levering

Een tuinset en loungeset gekocht. Heel veel keuze, mooie ruime winkel. Goed meegedacht met onze wensen rondom kosten, onderhoud, gebruik (kinderen). Verkoper had veel kennis en praktische tips, ook m.b.t. kleuren en daglicht. Levering ging snel, binnen 5 dagen, en super blij met de 2 set's!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Top service, goed geregeld allemaal

Super geholpen en snelle service!

Super service

Snelle levering, goede uitleg, netjes verpakt

Superfijn online bestellen

Ruime keuze, goede info bij de producten en heel snel geleverd.

Fijne website

Goed gevonden wat ik wilde vinden.

Mooie loungeset voor een goede prijs en snelle bezorging..

Een mooie tuinset geleverd gekregen binnen enkele dagen na het bestellen. Stevige kussens en afwerking is goed. De levering zelf is ook snel en goed bezorgd.

Goede meubelzaak

Voldoende keuze in meubels. Netjes op tijd thuis geleverd. Ook de klachten werden in no time opgelost.

Fijne en mooie meubels

Goed geholpen in Amersfoort aldaar ook een mooie tuinset en kussen box aangeschaft. Fijn geholpen en alle vragen beantwoord.

Veel keuze en goede service

Na een bezoek aan de showroom bleek er veel keuze en kregen wij goed advies op basis waarvan wij een weloverwogen keuze konden maken. Die tafel en tuinstoelen stonden 4 dagen later al in onze tuin

Professioneel

Uitgebreid assortiment, vriendelijke, professionele staf. Mooie showroom, centraal gelegen in Nederland.

klasse zaak

vlotte levering goed in ge pakt

Super goede en snelle levering!

Makkelijke site en snelle levering

Super geholpen, aandacht, tijd en behulpzaam

Op zoek naar nieuwe tuinstoelen. Uitgebreide keus enthousiast geholpen. Vraag en aandacht opties en tijd voor genomen

Goed advies en erg tevreden met de inmiddels geleverde aankoop.

Tja, we gingen voor de wat later bleek "de schenentafel". Drie-hoekig, design Alfa, heel erg mooi. Helaas onderstel niet goed, schenenbeschermers nodig. Eigenlijk wou ik niet meer kijken, maar toch getriggerd door de ronde tafel en een juist advies. Stoelen was toch makkelijker dan we dachten, we hebben al 30 jaar Hartman houten stoelen, zijn nu af qua schroeven etc. De nieuwe houten stoelen hebben dezelfde schroeven, etc. en bij het testen nu al dezelfde probleempjes. Toen was de keuze beslist, aluminium met teak houten armleuning. Erg blij mee, staat goed.

Wat een mooi bedrijf.

Een prachtige zaak in Venlo. Heel veel keus en supervriendelijk personeel. Chapeau

Prima onderneming met goede prijzen

We waren snel klaar met bestellen. Als je weet wat je graag hebben wil en je beperkt je zoektocht tot alleen dat, ben je snel klaar met kwalitatief goede spullen. En nog eens leuk en overzichtelijk winkelen maakt het af.

Snelle levering en service

Ondanks dat alles op tijd en netjes was afgeleverd bleek één onderdeel scheef te zijn. Snel een oplossing voor omruil aangeboden!

Kundig avies

Zeer vriendelijk en kundig personeel bij Kees Smit en dat kopje koffie (met krentewegge) maakt het helemaal af. Transporteur Brinks is ook helemaal top!

geweldig geholpen

verkoopster alles goed uitgelegd en prachtig tuinstoel gekocht na drie dage al geleverd

perfecte service door de aftersales

Onze tuintafel begon na de garantieperiode helaas problemen te vertonen. Door Kees Smit werd zonder problemen besloten de tafel om te ruilen. Alleen dat al was perfect geregeld en buiten onze verwachting. Maar na ontvangst van de nieuwe tafel bleek het tafelblad helaas allerlei vlekken en oneffenheden te vertonen. Na één telefoontje werd ook deze tafel weer omgeruild zonder enige vorm van kosten. Perfecte service van Kees Smit, wij zijn er zéér tevreden over.

Mooie winkel met mooie produkten

Erg goed geholpen. Goed advies en wist veel van het product af.

Over Kees Smit Tuinmeubelen