Goed product perfecte pasvorm

TOP!!!..het gevoel van een familiebedrijf.

Voor mij alleen maar zeer goede ervaringen. Ik had een probleempje met mijn parasol. Ondanks dat de garantie was verlopen is de parasol zonder problemen omgeruild. Ook de aflevering van de bestelde goederen gaat perfect. Men krijgt keurig alle informatie van aflevering via de e-mail. Kees Smit beveel ik zeker aan als een echt familiebedrijf, correct, snel, vriendelijk te woord gestaan en die hun afspraken nakomen! Gerda

Na een misser van postnl een leuk cadeau van Kees Smit ontvangen

To the point!

Ik zocht een passend cadeau voor een uitvaartcentrum dat binnenkort opent in Huizen. De verkoper dacht goed mee! Zeer gewaardeerd!

zeer tevreden over afhandeling klacht

We waren tevreden over het aangeschafte product, echter er was een probleem mee. de afhandeling van dit probleem is naar volle tevredenheid gedaan

Prachtige tuintafel

Een mooie en degelijke tuintafel. Leuk model en staat heel stevig. Makkelijk in elkaar te zetten. Blij met de aankoop en een aanrader!

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering.

Super geregeld en kwaliteit!

Erg mooie tuinstoelen gekocht! Mooie prijs en snel geleverd met nette afhandeling!

Super geregeld alles. Het tuinmeubilair is prachtig.

Zit heerlijk.

Leuk geholpen en goed advies

We zijn heel plezierig geholpen en er werd meegedacht.

Zeer positief

Goed geholpen en goed advies gekregen

Wat een assortiment in Amersfoort en blij met Silvia haar verkoopskills!

Wat een winkel zo groot! Met zoveel keus, eigenlijk te veel. Als je hier niet kan slagen, lukt het nergens. Ik wil Silvia Gans dan ook hartelijk bedanken voor haar hulp, zonder haar hulp was het niet gemakkelijk geworden. Misschien waren we wel helemaal niet geslaagd voor een mooi loungeset, eettafel van graniet en daarbij passende stoelen. Om alles nog mooier te maken, 2 mooi sfeerhaarden in het zwart erbij. De gratis koffie of frisdrank is een hele goede service! Levering, binnen 4 werkdagen. Dat is toch fantastisch zo lekker snel! Enige minpuntje over het personeel . De kledingstijl is heel simpel en niet geheel verzorgd. Straalt niet echt klasse uit (dit geldt niet voor Silvia).

Snelle levering, kwaliteit producten

Foto's en informatie website komen overeen met geleverd product. Zeer tevreden mee

Vriendelijk personeel en goed geholpen

Zeer Vriendelijk en behulpzaam personeel. Als je geholpen wordt nemen ze de tijd voor je. Snel geleverd en netjes.

Waarom geen 10? Kreeg meerdere mailtjes om te bezorging af te ronden. Terwijl wij hadden doorgeven dat we op vakantie waren. Was niet gecommuniceerd dat we zelf de bank en tafel in elkaar moesten zetten. Hadden dit zelf ook niet gevraagd. Zou men erbij kunnen zeggen van te voren. Kwaliteit is goed. Goed uitgelegd, geen druk om te kopen.

Fijne winkel

Tuinset op afgesproken dag bezorgd. Alleen niet op afgesproken tijd. Na een belletje was het opgelost.

Tevreden over advies en levering

Goed advies

Er was iets stuk aan de levering er werd direct een nieuwe opgestuurd top

Kees Smit, kwaliteit en service, de beste fit!!

Alles klopt! De hele keten van aanschaf (heldere info op website) tot aflevering (Dusseldorp - top) strak georganiseerd en door bekwame medewerkers uitgevoerd! Alles klopt!

Goede service, meteen contact gezocht na niet werkende website.

Ik kon mijn bestelling niet afronden na het toevoegen van een cadeaubon. Deze klacht via email gedeeld en binnen een aantal uur opgebeld en voor mij opgelost. Uitstekende service en ook zeer mooie cadeaubon verpakking!

Super service

Alles ziet er mooi uit en het werd mooi op tijd gebracht. Er leek iets mis te zijn maar ook dat is netjes en heel vlot geregeld. Wij zijn blij met onze nieuwe tuinstoelen!

Professioneel en vriendelijk geadviseerd en geholpen

Vriendelijk ontvangen, indien gewenst hulp aanwezig, lekker kopje koffie en keurig volgens afspraak bezorgd

Goede kwaliteit meubelen en bezorging

De stoelen zijn van zeer goede kwaliteit, keurig netjes verpakt en zeer snelle levering.

Behulpzaam en vriendelijk

Vorige week 4 nieuwe stoelen gekocht en onze zoon een tuintafel showroom model. Prettig en vlot geholpen. Magazijn personeel idem dito.

Duidelijk en snelle klantenservice

Informatie ter plekke over producten en over afleveringsproces komt snel en goed. We krijgen de meubels vrijdag geleverd. Dus daarover kan ik nog niets melden.

Over Kees Smit Tuinmeubelen