Gewoon goed geregeld

Van begin tot einde in het proces alles tip top in orde.

Zo een andere keer wat kopen bij jullie.

Goede service Bedankt,

Snel, goed, netjes

Snelle levering en vriendelijkheid

Werd nettjes geholpen en kreeg duidelijke uitleg. Ook het ophalen bij het magazijn (1.2 km verderop) ging snel.

Veel keuze en goed advies

Prijs kwaliteit verhouding klopt.

Kwaliteit en proffesionaliteit

Goede kwaliteit tuinmeubelen. Snelle leveringsservice. Amersfoort prettige en gezellige locatie om ideeën op te doen. Heerlijke koffie met plakje krentenbrood.

Snellelevering van zorgvuldig verpakte bestelling!

Na een aantal jaren wklden wij extra loungekussens bestellen. Tot onze grote verrassing was dezelfde kleur nog in de collectie , voor een hele gunstige prijs! Voor slechts €4,50 werd onze bestelling ,zeer snel, bij ons thuis bezorgd. Heel erg blij mee!

Voelt als bij vrienden.

Verkoopmedewerker Arsham is kundig, snel en .... enthousiast. en...... blijkt ook nog behulpzaam en zorgvuldig bij inpakken van gekochte stoelen in onze auto. Ongekend in deze tijd waarin het alleen nog maar om tekort aan personeel en te hoge werkdruk gaat. Goede koffie met krentenwegge een aangename verrassing.

van bestellen tot bezorgen zonder zorgen

vanaf de bestelling word je duidelijk , via een video, uitgelegd hoe het product eruit ziet en hoe je dit eventueel in elkaar moet zetten. daarna kun je een datum prikken wanneer je het product geleverd wil hebben en de avond voor levering krijg je een SMS waarin een tijd vak van 2 uur genoemd word wanneer jouw bestelling geleverd wordt. Super service

Goede voorraad waardoor snel geleverd

Prima bedrijf waar snelle levering hoog in het vaandel staat. Duidelijke communicatie wanneer iets afgeleverd wordt Keurig en goed ingepakt en verpakt geleverde artikelen.

Uitstekend advies precies afgestemd op onze vraag

Aankoop parasol was een uitstekende ervaring. Gezien de locatie en beschikbare ruimte kwam de verkoper met de beste optie. En dat was beslist niet de duurste omdat die een beweging niet kon maken die bij ons nodig was. Excellent advies!

Netje gehopen

De winkel compleet, nette service Bij afhalen werd er goed meegedacht en goed geholpen en meedenken bij inladen

Goed advies goede service lekkere koffie

wij zijn heel tevreden

Keurige afhandeling en op tijd geleverd

Degelijke communicatie over levering. Uitstekende prijs/kwaliteit.

Zo hoort het te zijn.

Hoge kwaliteit en doet wat het beloofd. Aanrader !

Prima volgens afspraak

Websitebezoek bestelling ging soepel. Levering volgens afspraak

Geweldig advies, mooi product en snel bezorgd

We zijn goed geholpen in Amersfoort. Het advies was duidelijk en zeer op ons van toepassing. Het ging duidelijk om klanttevredenheid en niet om geld verdienen. Kopje koffie toe en 4 dagen later bezorgd. Wij zijn zeer tevreden klanten!

goede spullen

goede prijs kwaliteit

Klantvriendelijk

Goede kennis van de producten. Vriendelijke adviseur Robert Mooie tuinmeubelen. Lekkere koffie Snelle levering, alles apart verpakt dus schadevrij!

Dat is nog eens service !!

We zijn heel erg blij met onze mooie tuinmeubels. Na het bestelproces wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket wordt bezorgd. Je kan zelf een afspraak maken wanneer het uitkomt en de bezorger was heel erg vriendelijk en behulpzaam.

Goed geregeld.

Meubel gekocht bij KS in Venlo. Vriendelijk ontvangen, mooie winkel, groot assortiment. Je kunt bij dit filiaal alleen bestellen , niet direct meenemen. Leverdatum was duidelijk en bezorgdienst was op tijd. Meubel was goed verpakt. Ik ben tevreden over deze aankoop bij Kees Smit.

alles heel positief ervaren

parkeren is heel fijn, de ontvangst nog fijner en de winkel is prachtig. was eerst heel sceptisch, maar op aanraden van familie toch eens gaan kijken, Het was boven verwachting

Product voldoet aan de verwachting.

Duidelijke website prima service en verzending.

Prima geregeld

Over Kees Smit Tuinmeubelen