Prachtige tafel, mooie kwaliteit.

Super snel geleverd, heel makkelijk te monteren. Heel blij mee.

Top !!

Al een aantal producten bij Kees Smit gekocht. Echt klasse kwaliteit !

Goed geholpen!

Mijn parasol is van 2018 en de hoes was aan vervanging toe. Op site stonden er zo veel dat ik heb gebeld. Men ging gelijk kijken en adviseerde de hoes die ik nu heb. Hij past perfect en was met 2 dagen binnen!

Kwalitatief goed product tegen redelijke prijs

Logistiek was ook goed geregeld.

Betrouwbaar

Levering volgens afspraak en op tijd. Product is goed verpakt en zeer makkelijk monteerbaar. Alleen 2 pootstandaards.

Fraai product.

Transporteur Brinks uit Rijssen heeft op 7 mei 2025 de tuintafel van 240x100x76 cm Old Teak Greywash afgeleverd. De verpakking van de tafel was enigszins gedateerd. Echter de inhoud was prima in orde.

prima bedrijffff

we zouden er zo weer iets bestellen....top geregeld

Ruime keuze, maar de beloofde bezorgtermijn wordt niet gehaald

Onlangs vier stoelen voor mijn balkon aangeschaft na eerst in de showroom zijn wezen proefzitten. De ruime keuze was daarbij ideaal en vervolgens waren ze via de webshop zo besteld. Echter beloofd Kees Smit binnen vijf werkdagen te bezorgen op een moment naar keuze en juist daar haalt men de eigen beloftes niet: nadat ik van de bezorgdienst de mail kreeg om een bezorgmoment te kiezen bleek de 1e vrije optie pas op de zevende werkdag na bestelling te zijn en veel moment naar keuze was er ook niet te kiezen. De bezorging kon namelijk uitsluitend op woensdag, nog een week later op woensdag of pas de week daarna op een moment naar wens. Als je zoiets prominent bovenaan de webshop plaatst moet je dat natuurlijk wel waar kunnen maken.

Snelle afhandeling van bestelling

Kees Smit Tuinmeubelen kan ik zeker aanbevelen. Mijn bestelling werd keurig netjes en snel geleverd. Ik ben er heel blij mee! Mocht ik in de toekomst weer iets nodig hebben, dan zal ik dit zeker bij hen bestellen!

Goed product, snelle levering

Positief verrast

Vlotte en vriendelijke bezorging

Onze zware verrijdbare parasolvoet en ligbedkussen werd door een zeer vriendelijke bezorger van de eigen bezorgdienst bezorgd op het de avond vantevoren via sms doorgegeven tijdstip. Ook in de winkel word je deskundig en vriendelijk geholpen. We winkelen graag bij Kees Smit.

Top bedrijf,goede service,topkwaliteit,geeft fijn gevoel.

Toen we er voor het eerst kwamen,keek ik me oge n uit.Wat een mooi,netjes en verzorgde zaak.Hele mooie kwaliteit en super vriendelijk personeel.Ze wetrn heel goed waar ze het over hebben.Hier word ik blij van ben niet de jongste meer,maar hou hier van.Beetje als vroeger klant is koning.Top dank jullie wel.Mvgr Fam.Mourik.

Heel fijn/ goed

Fijn geholpen in de zaak , maar ook geweldig vriendelijk aan de telefoon nadat ik iets kapot had . Heel prettig gesprek

Makkelijk besteld en snel geleverd

Op zoek naar nieuwe tuintafel vonden we een zeer passende op de web-site van Kees Smit. Behoudens mooi was deze ook nog in de aanbieding. Heel eenvoudig kunnen bestellen en na week reeds geleverd naar volle tevredenheid.

Prima, snel geleverd! Mooie stoelen

Prima, snel geleverd! Mooie stoelen

Uitstekende service

Uitstekende service snel geleverd zoals afgesproken, goede kwalireit

Goed te bestellen, duidelijke bezorg afspraken en nette bezorging

Goede afhandeling

2 ligbedden besteld snel geleverd en kwaliteit product

Goed product, geweldige service

Goede hulp bij het kiezen van het product. Had niet alles in 1x besteld en dit werd zeer coulant geregeld. Bij een vervolg contact, opnieuw zeer behulpzaam te woord gestaan., Niet alleen mooie en goede producten, maar ook zeer vriendelijk, deskundige en behulpzaam personeel. Waar vind je dit nog!!

Zeer fijne winkel

Super geholpen

Super service

Goeie service, mooi op tijd, compleet helemaal top

De service bij Kees Smit is geweldig!

Wij zijn zeer tevreden over Kees Smit. Bij de levering bleek één product beschadigd. Daarnaast wilden we toch een grotere parasol. Dit wordt meteen goed en efficiënt geregeld. Je krijgt vriendelijke en duidelijke emails. En als je de klantenservice belt ben je bijna meteen aan de beurt (waar vind je dat nog...) en ook daar wordt je vriendelijk en efficiënt geholpen. Echt heel fijn. Dus niet alleen hebben ze een grote showroom met een breed assortiment, maar ook alle logistieke klantprocessen zijn prima in orde.

Mooi product

Mooie kussens voor in de tuinstoelen gekocht, staan mooi.

Tevreden

Prima prijs en levering.

Mooie producten die conform afspraak geleverd worden Top service!

Over Kees Smit Tuinmeubelen