Perfect adres voor je leven in eigen tuin.

Voldoende keus en een eerlijke verkoper. Gaf stof tot nadenken welke keuze zouden we nemen.

Goede service. Tafel beschadigd . Geen probleem , geld wordt terug gestort.

Duidelijk wanneer de spullen geleverd worden. Netjes afgeleverd.

Geweldig vriendelijk en bekwaam personeel!!

Bijzonder vriendelijk personeel. Dit keer kwamen we voor kussentassen en kregen 2 shoppers gratis mee. En iedere als je komt krijg je een vriendelijke uitnodiging voor een kop koffie of andere dorstlessers met een plak heerlijke krentenwegge!! Top

Ruime showroom Vriendelijk verkoopteam

Ontvangst bij onze eerste binnenkomst Vriendelijke en direct Onder de indruk van de grote keuze Na verschillende keuze mogelijkheden tot een besluit en tot koop overgegaan Gepaard met heel veel mails de tuinset met tafel geleverd Twee stoelen met defect bedieningsmechaniek Omruil procudure in gang gezet, allemaal met de nodige mails, keurig netjes geregeld Nu genieten

De loungebank is zoals op het plaatje en de beschrijving aangeeft. Fijne service je kan je eigen bezorgmoment bepalen.

Gezellige en behulpzame mensen in de showroom

Gezellige en behulpzame mensen in de showroom Goede koffie in een leuke corner.

Fijne levering

Netjes en goed geleverd

Goede, vriendelijke en vakkundige service.

Zie hierboven

Fantastisch, snel afgehandeld en geleverd

Internet werkt bij Smit zoals het hoort, goede communicatie, snelle levering waarbij de NL Post zeker niet vergeten mag worden. En uiteraard het gevraagde en geleverde product, hou dit vol

Prima winkel

Fijne kwaliteit,snelle levering

Goed advies in de winkel , prachtig materiaal en perfecte levering!

Mooie set en vriendelijke en behulpzame bezorging.

Leverantie mooi op tijd.

Uitgebreide collectie

Mooie showroom (in Amersfoort) en uitgebreide collectie. Levering en de communicatie er over prima in orde.

snel gelevert

alles naar wens

Heel tevreden

Goed advies en goede hulp

In de winkel zijn wij goed geadviseerd over de aanschaf van een parasol. Jammrr was dat we het ding konden meenemen of zelf ophalen. Levering duurde wat langer dan we hadden gedacht. Bij de opbouw van dd parasol hebik goede telefonische hulp gekregen.

Goede service en snelle levering

Levering netjes volgens opgave. Ook prima geregeld met vervoerder. Vooraf goed aangegeven in welk tijdvak wordt geleverd.

Wat een fijne winkel! Een plezier om daar te gaan shoppen.Aardige verkopers/ sters. En natuurlijk heerlijke cappuccino met krentenwegge.

Goede hulp, mooie producten en snel geleverd

Goede en snelle communicatie. Probleem met ontbrekend onderdeel werd snel en adequaat opgelost. Snelle levering. Topzaak!

Alles prima geregeld!

Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Netjes ruim op tijd

Wij zijn in de vestiging in Almelo prima geadviseerd en mede daardoor geslaagd voor mooie spullen!

prima advies, ruime keuze, lekkere koffie met een krentenbroodje. Wij zijn in Almelo goed geslaagd voor 2 mooie ligstoelen en 4 praktische / lichtgewicht stoelen voor de (buiten-)eethoek.

Over Kees Smit Tuinmeubelen