Wij zijn in de vestiging in Almelo prima geadviseerd en mede daardoor geslaagd voor mooie spullen!

prima advies, ruime keuze, lekkere koffie met een krentenbroodje. Wij zijn in Almelo goed geslaagd voor 2 mooie ligstoelen en 4 praktische / lichtgewicht stoelen voor de (buiten-)eethoek.

Fijn geholpen

Excellent customer service

Excellent customer service, very fast and helpful!

Fantastisch geholpen in de winkel in Amersfoort

Mooie loungeset, losse modules, dus kon de set helemaal naar wens samenstellen.

topwinkel

Eerder al een zweefparasol gekocht. Veel keuze, prettige bediening en zeer goed geregelde bezorging

Duidelijke website, veel keuze, vlotte levering

Prima personeel

In de winkel heel goed geholpen ook het telefonisch contact met een medewerkster als zeer prettig ervaren. Wat ik ook een leuke geste vind is de krentenwegge bij de koffie. De artikelen zijn goed verpakt en worden snel bezorgd.

Levering was vlug zeer goed kwaliteit goed

Vlot geleverd

Kwaliteit.

Mooi product, en assemblage was eenvoudig.

De vriendelijke chauffeur heeft de zware doos naar de achtertuin getild. Waarvoor dankt! Heet monteren ging zeer eenvoudig. Het paste allemaal goed, er was geen kracht nodig en de pen-gat verbindingen pasten zonder enige kracht te gebruiken.

Geweldige kwaliteit en de bestelling werd op tijd bezorgd door een zeer servicegerichte chauffeur.

Zeer tevreden over de firma Kees Smit

Probleemloos

Het hele plaatje klopte. Bestelling - verzending - Aflevering.

Hartelijk ontvangst door deskundige mensen

Zelfs een heerlijk kopje cappuccino met krentenwegge werd ons aangeboden in het gezellige restaurant .

Mooie tuin meubelen

Mooie duozit voor in de voortuin gekocht werd snel bezorgd makkelijk inelkaar te zetten.

Goede showroom, goed advies, snelle levering

Goed bedrijf met juiste service

Duidelijke website , goed telefonisch geholpen bij vragen en een prima levering aan huis. Producten hebben kwalitatief een hoge standaard.

Goed geholpen

Super mooie winkel veel keuze. Geen opdringerige verkopers.

Goede en snelle service en levering

Mooie artikelen gesteld voor een goede prijs en snelle levering. Alles is goed en soepel verlopen.

Goed en vriendelijk geholpen in Amersfoort

De verkoop dame is niet opdringerig, maar wel heel behulpzaam, fijne ervaring

Geweldig!

vriendelijk en behulpzaam personeel. Nemen alle tijd voor je. Mochten een stoel en kussen meenemen om te kijken of hij bij en onder de tafel paste.

Klantvriendelijk en zoeken naar oplossing voor onze problemen

Bij levering van ligbed Bellagio Lugo tot twee keer toe klachten over de kwaliteit gehad. In overleg beide keren het ligbed retour gezonden. Dit zonder enige problemen. Hopelijk is drie maal scheepsrecht en zal het derde ligbed zonder gebreken worden geleverd. Klantenservice van Keer Smit heeft zeer alert, klantvriendelijk en klantgericht gefunctioneerd. Een dikke pluim is hierbij zeer van toepassing.

Goed, beter, best

Altijd goed en weer een mooie set besteld naar volle tevredenheid

Prima service!

We hebben een parasol gekocht. Als verrassing kregen we er een hoes gratis bij Alles is PRIMA per post bezorgd. Geweldig op tijd zoals afgesproken! We zijn zeer tevreden

uitstekend

Een verkoper met verstand van zaken en alles conform afspraak geregeld. Uitstekend dus!

Kennis en Kwaliteit

Op zoek naar een tuinset werden we verrast dus de prettige verkopers die over veel kennis beschikken en zich vooral niet als opdringerige verkopers gedragen (zoals dat in andere tuinmeubel zaken wel eens voorkomt). Het zijn echte aankoop adviseurs die meedenken en over veel kennis beschikken. Oftewel een super fijne ervaring! En uiteraard ook heel blij met de tuinbank :)

Over Kees Smit Tuinmeubelen