goed spul !!

Zit lekker en is makkelijk.

zeer goed advies heel netjes geholpen in de winkel

Een verademing. Wat wordt je hier netjes geholpen! Zoals het hoort. De winkel in Venlo is spik en span. En heel mooi ingericht. Voor onze aankopen voor de tuin gaan wij in de toekomst naar KEES SMIT:)

Prima producten

Producten redelijk snel in huis. Duidelijke communicatie over wanneer de producten geleverd zouden worden. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Prima service, vooral doorgaan.

Prima service, vooral doorgaan.

geweldig tevreden.

keurig geholpen door iemand van het personeel,en na de koop lekker koffie met krentewegge,geweldig.

Lekker

Uitstekend geadviseerd.

We zijn bijzonder goed en vlot geholpen, bij de zoektocht naar een nieuwe parasol. De parasol werd snel geleverd, en de montage was in een kwartiertje gepiept.

Goed, leuk ontvangen, en schommelbank besteld

We zijn leuk ontvangen in Almelo, we hebben mooie schommelbank besteld, Is ook netjes bezorgd binnen 5dagen. Alleen wisten ze niet hoe de schommelbank te verzorgen, we willen niet dat deze grijs of verkleurd, hier bij de onze verf winkel geïnformeerd en blanke lak gekocht , 2 x in blanke lak zetten, als verkoper dien je dit ook te weten. Gewoon een tip bij deze

Super !!!!!

snel geleverd, netjes op de hoogte gehouden en top kwaliteit produkt, dus er blij

Vlotte bestelling

Het bestellen en leveren van onze parasol verliep probleemloos. Handig dat je zelf een dag kan kiezen voor de levering. De Chauffeur was ook erg vriendelijk.

Goede, snelle en vriendelijke service

Produkt voldoet precies aan alle verwachtingen.

Goede ervaring met dit bedrijf

Goede omschrijving van het artikel, product voldoet aan de omschrijving/verwachting, snelle levering, je ontvangt een instructievideo in je mail na je bestelling. Alles keurig verpakt, tja wat moet ik nog meer zeggen, mijn ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen was helemaal goed!

Ruim opgezet en zeer vriendelijk personeel

Erg vriendelijk en kundig geholpen en een lekker bakje koffie van het huis .

Super snel geleverd en product zo als op foto.

Produkt past perfect

Top geregeld personeel super aardig en wat een mooie producten we genieten er super van

Efficient, duidelijke afspraken, op tijd geleverd én blij met parasol

Hier boven beschreven!

Uitstekend product en snelle levering.

Geweldige aankoop gedaan bij Robert van Vessem

Vandaag een hele leuke loungeset gekocht bij Kees Smit te Amersfoort. We werden gister en vandaag geholpen door Robert van Vessem. Een verkoper pur sang maar op een leuke manier. Goed geholpen en letterlijk service tot aan de voordeur. Erg meedenkend en goede tips. Het is onze tweede aankoop bij deze zaak en net als de eerste keer goed en leuk geholpen.

Zeer vriendelijk personeel

Bij binnenkomst werd gevraagd of je eerst rond wilde kijken of een verkoopmedewerker die je kon begeleiden Duidelijke uitleg gehad en tot slot een drankje met heerlijk krentenbrood Het verdere verloop van de bestelling is prima gegaan Kortom,een bedrijf waar het goed geregeld is

Prettig, klantvriendelijk

Vriendelijk personeel tot aan bezorging aan huis: helemaal top!

Hartstikke goed

Als ik het zo bekijk en vergelijk met parasols van vrienden dan steekt deze er kwalitatief ver boven uit degelijke constructie

Bestelling gaar zeer gemakkelijk. Levering volgens afspraak en door nette, aardige en behulpzame bezorger. De geleverde parasols bevallen zeer goed.

top

Mooie set en netjes en snel geleverd.

Uitstekende winkel met prima bediening

De zaak is zeer sfeervol en ruim ingericht, een plezier om in rond te lopen. De bediening door het personeel is van een hoog niveau. Na aflopp het (gratis) kopje koffie met een heerlijk stukje krentebrood (ik ben de naam vergeten) smaakte uitstekend.

Over Kees Smit Tuinmeubelen