perfect

montagebegeleiding via e-mail . Prima

Volledig naar wens!!

Op alle vlakken een hele goede ervaring. Prettige bezorger waar ik "plat mee kon proaten". Erg flexibel toen ik bleek wat verkeerds te hebben besteld en een prachtige parasol die mooi in onze tuin staat. Dank voor de uitmuntende service. Freek

Goede producten

Probleemoplossend

Toen ons bestelde pakket vermist bleek, werden we zeer vriendelijk en accuraat geholpen en werd meteen onze bestelling opnieuw geplaatst. Dit was zeer geruststellend.

De parasol werd in eerste instantie zonder beschermhoes geleverd terwijl deze er volgens de aanbieding op de site wel bij had moeten zitten. Na een mailtje hierover hebben ze de hoes direct nagestuurd.

Goede en vriendelijke service

De loungeset is bij ons afgeleverd op de afgesproken tijd. Bij het in elkaar zetten bleek dat één van de delen krom was. Gelijk gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Er werd meteen voor gezorgd dat er een nieuw deel werd opgestuurd Erg blij met de nieuwe loungeset!

Heel tevreden

Geweldige service

Staat voor kwaliteit.

Kussens voor een loungebank besteld. Mooie afwerking en past perfect. Snelle bezorging.

Prachtig product

Teakhouten tuinstoel die heerlijk zit. Met duidelijke beschrijving. Snel en goed verpakt geleverd.

Zeer tevreden klant

Heel duidelijke site. Artikelen zijn zoals omschreven. goede afhandeling van mijn bestelling en correcte levering binnen 5 dagen zoal als aan gegeven op de site. Geen enkel min punt te bedenken.

Een hele mooie tuinset goed verpakt en snel geleverd . Een hele tevreden klant!!!

Prima geholpen.

Stoelen zitten mega lekker en levering ervan was zeer snel, hou ik van ❤️

Vakkundige vriendelijke bediening

Klantvriendelijk en meedenkend. Zeer plezierig geholpen

Erg goed

Snelle goede levering. Goede kwaliteit

Veel keus goede service

Zeer ruim assortiment (Amersfoort) en en goede service ( Incl koffie) door het ruim aanwezige personeel. Parkeren onder winkel is erg makkelijk.

Dankzij personeel met vast salaris nemen ze de tijd die nodig is voor je.

2 verschillende verkopers op beide dagen dat we er waren, maar alle twee namen de tijd en gaven op alle vragen uitgebreid antwoord. Perfekte] personeel. Mijn dank aan hen.

Duidelijke communicatie. Heel vriendelijke mijnheer van de bezorgdienst.

Zie boven

Levering conform informatie op website en goed product.

Levering conform informatie op website en goed product.

Snel en efficiënt

Snelle levering met tijdig tijdslot van 2 uur.

Groot assortiment, (redelijk) goede service

Qua bestellen en leveren geen enkel minpunt. Om de klantenservice telefonisch te bereiken moet je helaas wel wat geduld hebben; heb bijna 10 minuten in de wacht gestaan. De medewerker was zeer naar mijn tevredenheid. Het terugbrengen naar de winkel - in plaats van opsturen - werkte voor mij perfect. Zou alleen fijn zijn als de terugbetaling - net als bij veel andere bedrijven - of via terug pinnen of anders "automatisch" zou gaan naar de rekening cq creditcard waarmee betaald is. Nu moest ik mijn bankrekening nummer nog apart doorgeven. Dat kan beter.

Fijne zaak met mooie spullen

Bij ons bezoek aan de zaak in Venlo fijn geholpen en niemand die ons iets probeerde te verkopen. Na ons bezoek veel ideeen op gedaan en daarna onze loungeset via internet gekocht. Gisteren netjes afgeleverd.

super levering weer

eerste keer was in Almelo nu online en alles zo correct en netjes goed verpakt en goede levering aan huis!

Alles goed verlopen, zeer goed geïnformeerd over de levering. Product voldoet aan de verwachtingen. De enige reden dar het geen 5 sterren is, is omdat de levering 2 1/2 uur eerder dan doorgegeven was. Dit heeft overigens geen probleem opgeleverd.

Hele fijne zaak, met uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.

Uiterst vriendelijke ontvangst en ruime keuze.

Over Kees Smit Tuinmeubelen