Top klantenservice

Mee denkenden klanten service

Bezorger belde om te zeggen dat hij er aan kwam. Hij was heel vriendelijk en behulpzaam. Dank je wel!

Top levering

Op tijd geleverd, vriendelijk personeel behulpzaam aanrader al eerder bij Kees meubelen besteld was de service ook top

De tuinstoel is net zo goed en mooi als op het plaatje. Ben er blij mee. Bezorging netjes op tijd. Al met al fijn.

Prima Service

Mooi Breed Assortiment en prima service

Duidelijke website Snel geleverd

Snel en netjes ingepakt

Gewoon fantastisch

Mooi product, snelle levering door een aardige bezorger die zeer behulpzaam was.

fast and helpful

fast and helpful assistance

Goede service verlening, had fout gemaakt met de parasol maat, even gebeld. Geen probleem meteen verholpen, vandaag om 7.30 uur bezorgd. Top

Top Levering!

Klasse

mooie producten

Mijn tuinmeubels blijven mooi. s'winters wel in meubel hoezen. Mijn nieuwe parasol gaat zich bewijzen. In ieder geval een mooie stevige parasol , met stevige mooie baleinen. En bedankt voor de mooie parasolhoes.

ligstoel wederom stuk

Wij hadden 2 maal de apple bee antigua ligbed besteld. Deze werden geleverd, beide houten frames waren doormidden. Omruiling gedaan, weer werden beide stoelen geleverd, nu zaten er op de hoeken allemaal scheuren / barsten in het hout. 1 hoek was gebroken. Helaas duurde het toen lang voordat Kees Smit hiervoor een oplossing had. Elke keer klantenservice gebeld, die zijn heel hartelijk en vriendelijk, maar komen niet met antwoorden op onze vragen. Geld teruggevraagd en niet meer iets halen/bestellen bij Kees Smit

zeer accuraat

zeer accuraat

Prettige medewerker, goed adviezen en snelle levering

Vriendelijke mensen, goede service en snelle levering

Geweldig.

Geweldige service. Goede producten en super klantvriendelijk.

ruime keus, vakkundige hulp en koffie met krentenbrood

We hebben een heerlijke standenstoel gekocht voor onze gehandicapte zoon. Hij genoot van het stoelpassen . Wat was hij blij toen hij ook een flesje drinken kreeg met krentenbrood. Hij droeg zelf de stoel naar de auto. En hij is apetrots op zijn stoel.

Betrouwbaar en netjes

Wij bestellen graag bij Kees Smit vanwege de betrouwbaarheid. Van te voren weten waar je aan toe bent is fijn. De levering wordt netjes afgehandeld.

Perfect. Snelle nette levering. Duidelijke site.

Uitstekende service

goede service

na klacht nieuwegebracht

Alles wat tot nu toe gekocht hebben is aan te bevelen. Kost wat maar dan heb je ook wat. Nu 6 barstoelen, een bartafel bankje twee aan elkaar met kussens. Netje aan huis geleverd.

Top en snel geregeld!

Wij wilde graag een nieuwe tuinset kopen voor in ons nieuwe huis! Na telefonisch contact en langs de winkel met goede service is het gelukt om een mooie tuinset te verkrijgen! 3 dagen later werd deze thuisbezorgd. Nu hebben wij een mooie loungeset van ruim 5 meter. Hierdoor kunnen we genieten met de kinderen en vrienden van de lange zomerse avonden

Zeer goede ervaring!

Goede service. Vriendelijk personeel. Snelle levering. Zeer goede afhandeling bij klachten. Echt Top!

Over Kees Smit Tuinmeubelen