Alles heel goed verpakt en snel ontvangen, top!!

De stoelen zitten erg lekker. Ik ben er erg tevreden mee. Ik zou het zeker aanraden.

Snelle levering en tevreden met tuinmeubelen

Na een bezoek aan Kees Smit in Amersfoort hebben wij online een loungeset gekocht. De levering was gemakkelijk en snel in te plannen. We zijn er heel blij mee!

Bestelling accuraat afgehandeld en een hele snelle aflevering.

Grote keuze in assortiment. Makkelijk te bestellen. Mijn bestelling is heel snel afgehandeld. Tussen mijn bestel-moment en de aflevering aan huis zat nog geen drie dagen. Dit is wel een bedankje waard.

Mooi winkel met groot assortiment

Ruim assortiment tuinmeubelen. Vriendelijke verkoper die ons netjes geholpen heeft. De bezorging was wel wat rommelig, via PostNL kregen wij meerdere mails met verschillende bezorgmomenten. Het bleek om deelleveringen te gaan. Daar had Kees Smit ons beter over moeten informeren.

Geweldig georganiseerd bedrijf!

Snelle en goede levering en een hele goede onruil en retour service.

Wat een service!!! Fantastisch!

Vriendelijke mensen in de winkel, die je deskundig advies geven. Ook bij de klantenservice aardige mensen, een plankje van een bijzettafel was iets beschadigd en we wilden een nieuwe bestellen. Kregen we gratis toe gestuurd. We hebben dat tafeltje al twee jaar, dat noem ik nog eens top service.

Besteld en snel binnen

De keuze was snel gemaakt om hier te bestellen. Na bestelling krijg je snel de bevestiging en daarna kan je ook al de datum en tijd bepalen erg fijn!

Fijne, keurige en snelle levering!

Bij vragen, direct antwoord, snelle levering en keurig verpakt! Top!!

Geweldig geholpen in de winkel, daarna gratis wat gedronken na aankoop

Geweldig geholpen , wat een grote winkel en wat een keus. Slagen kan je daar altijd. Personeel erg vriendelijk, ga er met veel plezier heen.

Zeer klantvriendelijk

Wij hebben behoorlijk tijdje gekeken in de winkel en zijn super goed geholpen door de medewerkers. Je wordt warm ontvangen en terwijl je factuur wordt gemaakt geniet je van kop koffie. En ook daar is tot in de puntjes alles verzorgd.

Product super.. verpakking waardeloos

We zijn echt blij met de geleverde producten. Maar de 100 rollen plakband en het papier waren frustrerend 3 uur bezig met uitpakken. En dat lukte niet zonder ook het product te beschadigen. Was echt heel frustrerend

Weer een top prestatie net als 2022 en 2021!

In 2021 teakbank (180 cm) gekocht die in 2022 plots gebreken vertoonde. Toen gemeld , foto's gestuurd. Super klantenservice want per omgaande werd de bank omgeruild voor een nieuwe. Voor ons een reden om in 2023 onze nieuwe tuin loungeset te kopen bij Kees Smit! Goede kwaliteit verloochent zich niet.

So far so good!

De levering ,moet nog plaats vinden. Dus een totaaloordeel kan ik nog niet vellen.

Goede begeleiding door de vakmensen in de winkel in Almelo. Goede service bij afwikkeling van de aankoop.

Goed en correct geholpen

plezierige ervaring bij Kees Smit, goede services!

Update: Prima stoelen, maar bezorging laat te wensen over

Perfecte stoelen zitten prima! Maar de bezorging liet te wensen over. Bezorger was alleen en kreeg de stoelen nauwelijks uit de auto… of ik even mee wilde helpen… stoelen werden uit gepakt maar de kussens kon ik toch wel zelf doen… verpakkingsmateriaal was ook niet de bedoeling dat dit mee terug ging.. dus ik bleef achter met een knoert van een zware doos… die ik maar met moeite op de fiets naar de stort heb kunnen brengen… erg jammer… Update: Wat goed! Kees Smit heeft de review na gebeld en we hebben samen gekeken hoe ze de dienst verlening kunnen verbeteren. Bovenstaande was ook niet de bedoeling, maar komt soms door omstandigheden voor. Ze gaan nu kijken hoe ze de verpakkingsmaterialen milieu vriendelijk weer retour meekunnen nemen!

Heel fijn dat we zelf de bezorgdatum uit konden kiezen. Parasol en voet zien er degelijk en fraai uit. Goed verpakt gebracht.

Kees Smit tuinmeubelen goede prijs kwaliteit.

goede beschrijving bij het geleverde meubel, goed bezorgd zoals het werd begeleid.

mooie grote collectie

"Frank" had niet veel zijn om mee te lopen met ons en wist zeker dat een bepaald artikel ergens stond. Daar aangekomen was het artikel er niet en had hij zich vergist....... Anja heeft ons verder prima geholpen

Professioneel advies door enthousiaste verkoper.

Kees Smit maakt er een belevenis van om tuinmeubelen uit te zoeken. Fijne zaak in Venlo met vriendelijke mensen die ons bezoek erg aangenaam maakten. Leuke sfeer, ook van de verkopers onderling. Dat geeft vertrouwen en is een ‘venster’ van het karakter van de vestiging. Kortom wij zijn erg tevreden, ook over de levering en service.

Keurig

Besteld vlot geleverd op de uitgekozen dag en iets te vroeg. Maar netjes achterin de tuin afgeleverd. Zo'n parasolvoet is toch vrij zwaar.

Makkelijk bestellen en goed verpakt bezorgd.

Dubbel

Over de parasol en de parasolvoet ben ik zeer tevreden. Die voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben zeer ontevreden over het bedrijf waar Kees Smit de afspraak mee heeft gemaakt om de levering te verzorgen. Een parasolvoet van 50 kg niet afleveren op de plaats van bestemming (appartement 2-hoog) maar bij de deur op de begane grond, vind ik echt niet kunnen. Zware spullen zal ik dan ook zeker niet meer bij Kees Smit bestellen.

Klasse!!

Goed geïnformeerd wanneer de stoelen afgeleverd zouden worden. Perfect verpakt en voorzien van een goede handleiding, hoe de stoelen in elkaar te zetten. Gewoon top Met vriendelijke groet Sophia

Afspraak en bezorging perfect nagekomen

Uitstekend.

Over Kees Smit Tuinmeubelen