Fabilous

Ben zeer enthousiast over deze winkel. Zo fijn geholpen door een zeer ervaren verkoper. Goeie prijs en garantie. Ook het ophalen zeer behulpzaam verlopen. Heerlijke capacino en met heerlijke krentewegge niet te vergeten.. Dikke 10

Mooie winkel

Mooie winkel, met ruime keuze in diverse prijsklasse.

Vakwerk

Bestelling, levering .. alles klopt

Mooie winkel in Amersfoort. De koop was snel gesloten. Wat heel fijn is, was de snelle levering van de producten (3 werkdagen!!).

Top bedrijf met uitstekende service en vriendelijk personeel.

Op 16 juni 2023 hebben mijn vrouw en ik voor het eerst Kees Smit Tuinmeubelen in Venlo bezocht. Wij waren onder de indruk van het uitgebreide assortiment aan tuinmeubelen en accessoires. Bijzonder verrast waren wij vooral door de vriendelijke ontvangst door een van de gastvrouwen en daarna ook door het vriendelijke personeel op de afdelingsvloer. Na goed en duidelijk advies van een jonge, vriendelijke adviseur zijn wij uiteindelijk geslaagd in een goede keuze v.w.b. een parasol 200 x 300 cm. "Shadowline Aruba" met 60 kg. zware parasolvoet "Caracas Shadowline". Een parasolbeschermhoes kregen we er gratis bij. Een gratis consumptie-drank in de koffie /theebar maakte ons 1e bezoek aan Kees Smit Tuinmeubelen compleet. Hier komen we zeker terug. Onze prettige ervaringen hier zullen we zeker delen met onze familie en vrienden.

Fijne klantenservice

Nadat mijn eerste pakket waarschijnlijk is zoekgeraakt bij NL Post heeft Kees Smit per ommegaande een nieuw exemplaar gestuurd, welke wél is aangekomen! Topservice!

Gastvrije ontvangst en prima advies

We vonden wat we zochten en werden goed geadviseerd door een dame met een leuk twents accent. Ook de levering ging vlotjes via de vervoerder. De stoelen waren stevig verpakt. Eén nadeel: de papiercontainer is gelijk weer vol. Ja, we zijn zeer tevreden.

Prettige winkel, netjes afgeleverd

Zowel online dingen besteld als in de winkel. Beide verliepen heel spoedig. Kan bezorging zelf inplannen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van tijdstip van levering. Alles netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Snel en goed geholpen

We zijn snel en goed geholpen. We zochten een storagebox. Samen met telefoniste berekend of de inhoud voldoende zou zijn en bestelling geplaatst. In de showroom de box nog even kunnen bekijken en daarna bij hey distributiecentrum kunnen ophalen. Top

Ik denk aan : ‘Goede kwaliteit , goede service ! ‘ Alles in orde !

Goede communicatie en de stoel is op tijd geleverd. Goede service van het transportbedrijf en wat vooral het allerbelangrijkst is het product . In ons geval een prachtige tuinstoel.

Fijne ervaring, goede service en prijs kwaliteit verhouding .

Zoals boven omschreven

Een dikke TIEN!

Al vaker online met Kees Smit zaken gedaan en telkens een positieve ervaring. Nu fysiek in de nieuwe winkel in Venlo (woonplaats) geweest. Zeer ruime keuze, mooie goed verzorgde én overzichtelijke showroom, uiterst vriendelijk (natuurlijk) en vakbekwaam personeel.

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd aan de deur

Heel mooi produkt, netjes verpakt ,ook heel fijn het montage filmpje

Perfecte service en snelle levering.

Fijn personeel dat luistert naar wensen en ook afstand neemt om tijd te geven om over eventuele aankoop na te denken.

Snelle levering en resultaat zoals beschreven.

Supersnelle levering, contactservice, kortom top bedrijf!!

De bestelde ligbedkussens waren prachtig, alleen net niet de juiste maat. Dit omdat de dikte van het kussen de breedte smaller maakte. Maar na telefonisch contact waarbij ik helaas geen contact kreeg wegens drukte, werd ik netjes teruggebeld (waar vind je dit nog?) Meteen werd geregeld dat ik de kussens retour kon zenden ZONDER verzendkosten, echt super goed. Ze konden zelfs thuis opgehaald worden maar ik vond het al zo’n fijne service dat ik ze naar een PostNL punt heb gebracht. Kortom perfecte klantvriendelijke behandeling gehad en we gaan zeker wanneer we weer iets nodig hebben terug naar dit bedrijf!!

Goede service en kwaliteit

Fijn dat er veel info over de loungeset online stond. Ik heb uiteindelijk besteld zonder het in het echt te zien en dat vond ik nogal een ding, gezien de bestelwaarde. Maar mijn verwachtingen kwamen precies overeen met de realiteit: de kleuren, dikte van de kussens, stevigheid van het meubel en alle afmetingen. Heel fijn! De levering was ook in orde, alles los verpakt en goede communicatie over de tijd. Heel fijn!

Duidelijke communicatie

De communicatie is duidelijk evenals dat het fijn is dat je zelf kan bepalen wanneer de levering plaats vind. Product nog niet ontvangen daar kan ik niet over oordelen.

Goed tot zeer goed

Geleverde tafel was zeer eenvoudig te monteren.

stoel is prima naar onze zin

Wij hebben eerder besteld bij Kees Smit en waren wat teleurgesteld over de levertijd, omdat we bij de eerdere ervaring het bestelde sneller in huis hadden.

Alles top!

Snelle bevestiging van bestelling, snelle levering, goede actie 4+2 bij tuinstoelkussens en opbergtas erbij! Kortom wij zijn tevreden!

Topfirma goeie kwaliteit en snelle levering.

Al 2 jaar zitten we aan een mooie tuinset. En nu mooie bijzettafeltjes set van 3 aangeschaft helemaal naar t zin.

Kees Smit doet wat ze belooft en de kwaliteit van het gekochte product is hoogwaardig

Communicatie over bezorging van de tuintafel via email en sms was helder en to the point. Weet precies waar je aan toe bent als klant

Perfecte service en prachtige producten

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelde producten bij Kees Smit tuinmeubelen. Prettige communicatie over levering. Vervoerder was erg vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden 2 tuinsets besteld, Forza Barolo hoek loungeset 7-delig is een nette set met zachte kussen en heeft een mooie prijs- kwaliteit verhouding. De Bellagio Avolo hoek loungeset 4-delig links is van licht materiaal, heeft wat hardere zitkussen en zachte rugkussen waardoor je hier heerlijk op zit. Het is wel prettig om hier een paar sierkussens in te leggen en natuurlijk staat dit ook nog eens fantastisch! Het beloofd een mooie zomer te worden, dus met deze twee sets zullen wij veel uren in de tuin zitten en genieten.

Zeer tevreden giede servers

Heel tevreden hie het is verlopen.Zijn goed op de hoogte gehouden van het product.

Over Kees Smit Tuinmeubelen