Zeer tevreden giede servers

Heel tevreden hie het is verlopen.Zijn goed op de hoogte gehouden van het product.

Één woord een super tuinset

Een prachtige, praktische parasol

De asymmetrische parasol past precies, bied veel schaduw, staat stevig ( ook met veel wind) makkelijk in te draaien, goede hoogte. Zeer blij de aanschaf!!

Prima afhandeling van de koop

Netjes en snel digitaal bevestiging, snel duidelijk wanneer geleverd wordt. Levering op tijd.

heel fijn geholpen bij de aankoop van de nieuwe tuin stoelen en tafel

en de verdere afhandeling is ook uitstekend verlopen al heb ik nog wel een vraag de verpakking die hebben wij zelf naar de stort gebracht, dan moet je een niet te kleine auto hebben, had ik die ook bij Kees Smit achter het bedrijf staat een container en daar kunnen inleveren !!!

Ik heb de tuinmeubelen online besteld zonder ze eerst gezien te hebben. De producten zijn heel snel afgeleverd en alles naar wens. Mooie bank en stoelen en twee bijzettafeltjes zoals gezien op de website. Ben blij met de kwaliteit van de producten. Kortom: kwaliteit producten en aflevering plus communicatie over levering helemaal SUPER!

Klantgerichte uitleg. Snelle bezorging

LaFuma relaxstoelen. Zitten/liggen heerlijk. Lekker licht

Goed en snel geleverd.

Erg tevreden. Past perfect.

Snelle, keurige levering, prima product. Helemaal tevreden.

Snel geleverd, goede service

Heb het bankje nog niet in elkaar gezet. Deze werd snel geleverd en ik ontving een duidelijke montagevideo. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt, zelfs met mijn twee linkerhanden.

Erg tevreden

Eigenlijk dachten we dat we hier niet zouden kunnen slagen omdat we dachten dat alles boven ons budget zou zijn, maar het viel ons mee en nu genieten we heerlijk van onze loungeset!

Super snel geleverd, in een mooie luxe verpakking.

De leuke cadeau verpakking was ook nog eens heel goed beschermd. Echt top.

Bedrijf is duidelijk in bezorgdata

Levering was snel, en alles was goed gecommuniceerd

Mooie lounge set

Mooie loungeset Forza barolo goede kwaliteit. Netjes afgeleverd en compleet alles aanwezig Samen gekocht met buitenkast keter patio 1000 liter voor de kussens. Past op een kussen na er in

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke gebruiksvoorschriften!

Makkelijk online bestellen en snelle levering.

Het bestellen online ging heel makkelijk, en het leveren van onze tuinset ging snel en werd keurig gedaan door de transporteur. De tuinset is uitstekend voldoet aan de verwachting en meer.

Goede service en vlotte levering

Na mijn bestelling online meteen een bevestiging ontvangen. Bezorgopties in een aparte mail ontvangen. Zeer klantvriendelijk!. Levering was snel en super netjes. Ik heb de tuinkist alleen in elkaar gezet met hulp van de toegestuurde instructievideo. Ben er zeer blij mee.

Snelle levering. Fijne webshop. Geen extra doos om product, op zich niet erg, alleen als t product een cadeau/ verrassing is.

Kwaliteit en snelle levering

Met het lekkere weer werd het tijd voor nieuwe meubels. We zochten duurzame en stijlvolle stoelen met een houten tafel en gingen ervan uit dat het wel even zou duren, maar binnen een week hebben we nieuw meubilair.

Chique bankje

Makkelijk in elkaar te zetten. Super goede prijs/kwaliteitverhouding. Gecertificeerd hout. We gaan hier lekker op zitten hoor.

Goed product en fijne levering

Zware parasolvoet op wieltjes besteld. Ik kon zelf kiezen welke bezorgdag ik wenste en de bezorger was er keurig op het afgesproken moment. De communicatie verliep dus uitstekend!

Goede en snelle service.

Zowel in de winkel, telefonisch of online. Denken mee en adviseren breed. Superfijn.

Perfecte levering, goede kwaliteit, veel keuze

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Ruime keus in assortiment, goede kwaliteit en snel geleverd

top zaak

goede service en snelle levering en niet te vergeten goede kwaliteit

Over Kees Smit Tuinmeubelen