Leuke en fijne stoelen!

Bezorging verliep volgens afspraak, wel erg veel verpakkingsmateriaal, maar daarmee goed beschermd. Stoelen zijn mooi en zitten heerlijk!

Supersnelle omruiling tuinstoel

Wij hadden al een ligstoel en wilden graag bijpassende stoelen, voetenbankjes en een tafel. Een van de loungestoelen die we besteld hadden was aan de bovenkant iets krom en week uit. Na een telefoontje werd de stoel netjes omgeruild voor een nieuw exemplaar. Een goede service van Kees Smit! Wij zijn erg blij met deze firma.

Prachtige tuinmeubelen voor een mooie prijs

Goede service, wat betreft de voortgang van de bestelling. Product werd netjes afgeleverd. Een mooi product, waar we veel plezier aan zullen beleven.

zeer klant gericht.

Bij aankomst van de voetenbank, bleek deze een beschadigde poot te hebben. Deze is na een telefoontje direct vervangen voor een nieuw exemplaar. top!

Tevreden

Enorme variatie. Groot aantal producten en in overleg een juiste aflevering. P

Snelle en nette levering

Goede service ook als het niet goed geleverd is ( met mankement ) . Top bedrijf .

Goed product, nette prijs, en keurig afgeleverd.

Mooie stevige tafel, groot genoeg voor 4-6 personen die je handig in kunt klappen om op te bergen.

Zeer goede dienstverlening

Nieuw tuinset gekocht en bij uitpakken tafel bleek er in het teak houten tafelblad een scheur in te zitten. Doordat het een natuurlijk materiaal betreft kan dit altijd aan worden gehaald om hier niets mee te doen. Wij hebben slechts 1 mail met foto’s behoeven te sturen en blad. Werd omgeruild. Dit versta ik dus onder een zeer goede dienst verlening

Prachtige tuinset

Makkelijk te monteren, lekker licht materiaal dus goed te verschuiven

Heel erg goed

In de winkel erg goed geadviseerd. Nadat we thuis de hoekbank hadden staan bleek er iets niet goed te zijn. Na telefonisch contact en een video verbinding zodat ze konden zien wat de klacht was werd het meteen geregeld en opgelost. Wij zijn ZEEEER GOED tevreden.

Voldoet aan onze verwachting

Volgens afspraak op tijd bezorgd en tevens voor een redelijke prijs.

Betrouwbaar, eerlijk advies

Met hulp van een vriendelijke dame aan de telefoon een keus kunnen maken, heel fijn. Op tijd bezord en precies wat we wilden.

Zeer klantvriendelijk

Zowel de persoon die ons heeft geholpen als degene achter de balie en kassa waren deskundig en zeer vriendelijk.

snelle levertijd , kwalitatief goede spullen!

Kon 5 dagen na mijn bestelling geleverd worden. Je kan zelf een dag uitkiezen en de avond ervoor ontvang je de geschatte aankomsttijd. Vriendelijke chauffeur en alles netjes ingepakt!

Betrouwbaar

Kees Smit levert op tijd, producten komen goed overeen met de beschrijving en foto's. Daarnaast goede kwaliteit van de materialen.

Goeie service.

Vanaf de verkoop tot oplevering een compliment waard.

Tevreden, net geen vijf sterren.

De bank, wanneer hij eenmaal in elkaar zit, ziet er gewedlig mooi uit en zit prima. De bijgeleverde kussens zijn fraai en doen hun wekr goed. De video vertoont wat hiaten en daardoor duurde de montage wat langer. Uiteindelijk is het wel goed gekomen en als er een 9 gegeven kon worden, zou het dat geweest zijn, dus zeg maar vier en een halve ster :-).

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

We zijn door een vriendelijke mevrouw geholpen bij het uitzoeken van de stoelen en de kussentjes. Daarna een kopje koffie en naar het magazijn om de stoelen op te halen. Daar ook weer een vriendelijke medewerker getroffen die ons goed geholpen heeft.

Heel vriendelijk personeel die je rustig laten kijken en uitzoeken en advies geeft. Mooie goed verzorgde winkel. Zeer goede kwaliteit meubels.

Perfect geleverd

Exact wat ik nodig had.

Van A tot Z alles tot in de puntjes geregeld bij Kees Smit

Om 20.30uur wilde we onze Tuinset nog ophalen ging niet vanwege wegafsluiting. De volgende ochtend belde medewerker van Kees Smit op wist gelijk wie we waren, dat het niet meer was gelukt om de tuinset op te halen en vroeg meteen wat we nu wensten bezorgen of later alsnog ophalen. Zo goed op de hoogte.

Enorm veel keuze, goede prijs en supersnelle levering

Na veel zoeken op het internet kwam ik Kees Smit tegen. Enorm veel loungesets bekeken en een hele goeie keuze gemaakt. Prijs was zeer aangenaam en afhandeling en levering snel geregeld. Kortom meer dan tevreden!

Zeer vriendelijk gastvrij personeel

We zijn netjes en eerlijk geholpen

Gewoon goed, geleverde top en snelheid van levering idem!

Geen minpunten te benoemen. Geleverde top en snelheid van levering idem dito!

Over Kees Smit Tuinmeubelen