ruime sortering in kwaliteit-tuinmeubelen

Ik heb de hangstoel via internet gekocht en ben de week daarop toch nog in de winkel samen met mijn vrouw gaan kijken.Uiteindelijk had ik toch de goede keuze gemaakt.

Goed product, top levering!

Wat je van een leverancier!ag verwachtten. Dat ze de afspraken nakomen en daarbovenop zelfs nog een beetje extra doen! Een verademing vergeleken met alle snelle bezorgers die pakketjes op de stoep afleveren.

Toffe meubels

Ik heb nu voor de 3e keer iets besteld en elke keer een hele goede ervaring gehad. De meubels zijn mooi, goede kwaliteit en heel comfortabel. De levering is perfect, goede communicatie, houdt zich aan de gemaakt afspraken. Je hoeft echt niet de hele dag thuis te blijven, echt perfect !

Shadowline TOP parasols!

Via de webshop vierkante parasols uitgezocht van Shadowline (zonder voet) Charcoal Black. Aanwinst met chique uitstraling voor onze tuin, erg blij mee! Bezorgd via de bezorgservice, afspraak gemaakt en aanvullend extra informatie aan laten toevoegen. Verliep allemaal uitstekend. En gratis mooie beschermhoezen erbij gekregen. Laat de zomer maar beginnen, we zijn er klaar voor!

Goede aankoop, goede levering!! Prima bedrijf!!

Prima service!

Prima prijs kwaliteit bij Kees Smit.

Perfecte service, factuur , levertijd etc

Vlotte en accurate uitvoering

De website is duidelijk. De bestelling is eenvoudig te plaatsen. de uitvoering is vlot

Correct

Zeer deskundig. En vriendelijk. Kwaliteitsprodukt

Goede zaak

Ik heb mijn bestelling optijd zoals besproken

Prettige zaak,met mensen die je informeren over wat je wil hebben

Info gevraagd over ligbedden, en parasols Zijn geslaagt en tevreden met onze aankoop. Levering was perfect en op tijd die ons was gemaild.

Prettige zaak en website

Via de website besteld en binnen 2 dagen geleverd. Instructies voor het in elkaar zetten via de mail in de vorm van een filmpje was fijn.

Doen wat ze beloven en helpen met zoeken naar geschikte oplossing

Alles tijdig geleverd, gewoon goed!

Van binnenkomst tot aan levering; geweldig!

Laat mij kritisch zijn, maar wat een fantastisch bedrijf. Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen. En ook nog eens geweldige service. Meer dan de moeite waard om langs te komen!

Goede produkten met een eerlijk advies

Goede producten met een eerlijk advies

Hele fijne terrasstoelen met prima zitcomfort

Helemaal geweldig

weer top

we waren op een koopzondag in filiaal Venlo en ondanks dat het druk was zijn we heel goed geholpen door Adem.Hij heeft zelfs de moeite genomen om bekijken of een loungebank die we wilde kopen nog goed er uit zag in Amersfoort.De volgende dag heeft hij ook nog foto's gestuurd van het show model in Almelo maar hellas waren die te beschadigd maar jullie zien ons zeker terug om te kijken voor een andere bank.De cosy die we gekocht hebben is heel mooi

Mooi setje en aanwinst voor op ons terras. Lekkere zit, mooi van vorm, makkelijk te verplaatsen.

Goed advies in de XXL store in Venlo. Snelle en vriendelijke levering. Mankement zeer klantvriendelijk en snel opgelost. Kunnen andere bedrijven nog wat van leren. Wij zijn dik tevreden Kees.

Mooi schoon en heel aardige mensen die je helpen!

Snel geholpen, super aardig. Ook bij het afhalen vriendelijke mensen en snel!

Prettige site met goede service

Voor het eerst bij Kees smit online besteld. Vooraf even nog gebeld met een medewerker die mij vriendelijk heeft geholpen. De levering was snel en erg netjes en de meubels zitten heerlijk! De volgende keer bestel ik hier zeker opnieuw’

Snelle levering en netjes in de tuin afgeleverd.

Heel ruim assortiment en binnen een week thuis afgeleverd in de achtertuin. Dat is een stukje lopen en maneuvreren met een zware tafel dus een dikke 10 voor de bezorging. De afhandeling en informatie verstrekking is ook uitermate goed geregeld!

Perfect,

Het verkoop gedeelte was goed, veel aandacht en goede adviezen. Het afleveren was TOP, tijdens de aflevering onstond er wat misverstand over de leverdatum. Jean Paul Bosma heeft dit opgepakt en nagejaagd tot bij de transporteur aan toe. Groot compliment voor de comittment en klantvriendelijkheid die ik heb mogen ervaren.

Bestellen en 6 dagen later hangt onze mooie muur paracol snel en netjes geleverd

Goed assortiment en goede service

Erg fijne winkel en personeel.

Over Kees Smit Tuinmeubelen