Keuze voor ieders portemonnee en voor ieders smaak.

Gastvrij onthaal, ruime keuze mogelijkheden en bovenal de vrijheid om allerlei combinaties uit te testen zonder de verplichting te voelen om tot een besluit te komen. Eenmaal een keuze gemaakt, is de levertijd binnen een paar dagen.

Topzaak!

Mooie winkel met veel keus. Geen opdringerige verkoopadviseurs. Yvon Keijsers - Seuren heeft ons top geholpen. Ze was zeer vriendelijk en heeft zelfs stoelen van de derde etage gehaald om te kijken of ze bij een tafel paste die op de begane grond stond, Goed advies gekregen!

Bestelling bij Kees Smit, Top keurig op tijd, perfect artikel.

Vriendelijke behulpzame chauffeur.

Super service

Ondanks dat 1 artikel was beschadigd was dit snel opgelost. Hele aardige mevrouw bij de klantenservice...super

Meerdere keren bestelt bij Kees Dmit en telkens vlotjes verlopen! Snelle levering - mooie kwaliteit! Heel tevreden

Prachtige tuintafel

Nette levering Tuintafel

Top product en snel geleverd!

Heldere site en compleet assortiment. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Goed ingepakt en duidelijke handleiding bij product. Top!

Snel geleverd Fijn contact met de chauffeur Mooie kwaliteit/ prijs verhouding Zeer tevreden

Ziet er erg mooi uit een hele goede kwaliteit teak hout

supergoede service

Service en uitleg in de showroom (Almelo) echt heel goed, en dat op een drukke zaterdag vlak voor een lang weekend. We konden de set zelfs nog dat weekend laten leveren, perfect getimed voor een familiebezoek. Het enige puntje was de assemblage van de tafel (Bellagio): de plastic plugs waren erg moeilijk te verwijderen, zo vast zaten ze! Maar het eindresultaat is prachtig, en hoewel Kees Smit niet de goedkoopste is, is de prijs-kwaliteitverhouding steengoed.

goede koop

We zijn prettig geholpen bij de keuze van een parasol op ons balkon.Prettig dat er zelfs een parasol hoes bij zat.

TOP!

Goede kwaliteit producten en super snelle levering! Erg blij!

Erg fijne service

Voor mijn online bestelling had ik wat vragen. Deze zijn telefonisch duidelijk en erg vriendelijk uitgelegd.

Wij zijn in de winkel goed en vriendelijk geholpen. Wij hadden vooraf op de website al een voorselectie gemaakt. De afhandeling ging voortreffelijk. Bij het uitpakken van de loungeset bleek 1 stoel licht beschadigd te zijn. Een telefoontje naar de klantenservice en via een beeldverbinding meteen de omruiling in gang gezet. Top! Wij hebben al onze tuinmeubelen bij Kees Smit gekocht. Hebben iets nodig , zijn zij de eerste om nasr tie te gaan.

Super mooie lounge set.

Loungeset online besteld en een week later al in onze kopschuur staan. Is netjes in de tuin bezorgd. Wij zijn er erg blij mee. Kees Smit tuinmeubelen echt een aanrader.

Afspraken keurig nagekomen.

Vanaf 1e bestelling tot aan betaling en levering perfect verlopen. Aanrader !

Wat een service!

Mijn bestelling zou s’morgens tussen 8 en 10 geleverd worden, om 8.02 stond de bezorger voor de deur en hij kwam helemaal uit de achterhoek naar Friesland. Je voelt de kwaliteit al bij het uitpakken van de parasol, we zijn er erg blij mee en als verrassing kregen we er een gratis hoes bij en dat werd pas zichtbaar tijdens de bestelling. Ook het Bellagio ligbed ligt heerlijk, laat de zomer maar komen!

Goeie service en snelle levering!

We waren op zoek naar een diningset voor onder onze veranda. Eerst rondgelopen en gekeken wat er allemaal was. Toen we iets moois hadden gezien, werden we al snel geholpen. We kwamen snel tot een mooie prijs en de set werd al binnen 5 werkdagen geleverd aan huis. Thuis bleek bij het monteren dat er bij 1 stoel de poot niet goed zat. Volgende dag meteen gebeld en het probleem werd snel opgelost. Er werd niet moeilijk gedaan, er werd meteen een omruilafspraak ingepland voor een nieuwe stoel! Deze moet nog komen, maar wordt ook binnen 1 week geleverd! Top service, vriendelijk personeel! We willen nog graag een loungeset en 2 ligstoelen kopen, dus komen nog zeker weer terug!

Had 2 beschadigingen en het werd super opgelost.

Van uitzoeken tot en met afleveren een hele fijne gebeurtenis

De medewerkers bij Kees Smit in Venlo zorgen ervoor dat je je plezierig en ongedwongen voelt in hun winkel. Van uitzoeken, informatie vragen, bestellen tot en met het afleveren blijven ze gewoon en menselijk zonder capsones of opdringerigheid. Dat maakt het winkelen bij Kees Smit plezierig.

Zeer goede service

Zowel service in winkel en aflevering top

Vriendelijk personeel en goede kennis van producten

We zijn op Hemelvaartsdag in Venlo geweest. Ik moet zeggen een gastvrij onthaal en vriendelijk personeel, daarnaast goede kennis van de producten. We kregen zelfs nog gratis wat te drinken en een snee krentenbrood en bij het weggaan nog een flesje water.

Super product, duidelijk aangegeven levering

De bestelling op de website van Kees Smit was zo gepiept. 2 mooie stoelen en een tafeltje uitgezocht. Super tevreden met deze prachtige producten. De levering werd keurig via de mail aangemeldt. Een vriendelijke chauffeur bracht de producten keurig op de aangegeven tijd langs.

Professionele verkoop, mooie zaak en zeker ook erg gastvrij. De bezorging vlot en netjes!

Efficient geholpen

Eerste vraag direct geholpen door een verkoper die daarna ons verlanglijstje direct heeft afgewerkt; Binnen een uur de artikelen afgehaald en weer naar huis voor andere , ook leuke, activiteiten

Over Kees Smit Tuinmeubelen