Ik kwam voor een tuinset, en ben enorm Fijn geholpen door Riet in het filiaal Amersfoort. Samen tuinset voor de tuin, stoelen en tafeltjes voor op t balkon en kussens uitgezocht. Alle tijd en fijn advies.

Ongelooflijk

Nog nooit meegemaakt levering binnen 24 uur. Bizar ongelooflijk

Super tevreden

Top kwaliteit

De bestelling die we hebben gedaan was de andere dag al in huis, jammer dat de zitting uit de schroefdraad schoot. Gelijk gebeld en met de mevrouw uit Almelo het probleem goed opgelost. Een paar dagen later kwam de nieuwe zitting en kunnen we lekker buiten zitten.

Super netjes en duidelijke uitleg

Netjes en duidelijke uitleg en super de spullen bezorgd.

Tafel optimaal, bank niet!!! Verpakking was al open geweest

Aflevering netjes behulpzaam en op tijd afgeleverd. Bij het uitpakken en elkaar zetten van de bank na t bekijken ven t filmpje blijkt een onderdeel gescheurd. Zie foto. Betreft dr Sunyard bank. Bank trekt ook niet volledig aan waardoor de bank wat wijkt.

Goed klantvriendelijkheid

Goede service en veel voorraad. Personeel weet waar ze het over hebben en denken ook mee. Prijs kwaliteit is okay alleen jammer dat ze veel producten net in de dure segment verkopen.

Fijn bedrijf met een echte bezorg service. Niet iemand die het pakketje voor je deur neer kwakt, maar netjes op de juiste plek zet.

Enthousiast, behulpzaam en verkoopster met kennis van zaken.

Prettig ontvangst en meteen geholpen, ook al was het erg druk in de winkel. De verkoopster in kwestie nam de tijd en keek met ons mee naar verschillende opties die aan onze wensen voldeden. Goede en duidelijke uitleg en gaf ons de ruimte om een overwogen beslissing te kunnen nemen. Daar nog eens bijkomend dat de lounge set al binnen een paar dagen geleverd werd!

Super klantvriendelijk en netjes bezorgd.

Hemelvaartsdag, super drukke dag natuurlijk. Heel netjes geholpen in de showroom en bij de afhaalbalie. De tafel werd ook snel en netjes afgeleverd.

Top winkel en service

Top service .de bank zit heerlijk echt een aanrader!!!

Goed geholpen

Ben in de winkel prima geholpen. Bij aflevering echter bleken alle 4 de stoelen een beschadiging te hebben op de linker leuning. Meteen melding van gemaakt, zelfs tijdens het uitpakken. Helaas nog niets van gehoord. Hoop toch dat naar behoren wordt opgelost.

Mooie loungeset, snelle levering

Wij zochten een nieuwe loungeset voor in onze tuin. Vanwege eerder goede ervaringen met Kees Smit kwamen wij uit op de Forza Barolo. De bank staat mooi, is comfortabel en werd snel geleverd!

Kees Smit brengt gewoon de zon in je leven, kwaliteit en service staan voorop.

Mijn ervaring is boven verwachting. Wat een goede service! Het is allemaal heel duidelijk en de producten komen snel. Zeer goede kwaliteit.

Een woord Top!

Verrassend groot, genoeg personeel en erg klantvriendelijk!

Snelle bezorging goede kwaliteit

Snelle bezorging volgens afspraak. Product is van goede kwaliteit. Wel even zelf in elkaar zitten, maar dat was niet heel ingewikkeld.

prettig winkelen, ruime keuze, goed advies .

leuke ontvangst, bekwaam personeel je voelt je thuis, geen opdringerij

Goede service, mooie spullen !

Heel goed geholpen in de winkel in Amersfoort, en de spullen de volgende werkweek al in huis (of eigenlijk in de tuin haha )

Goede, snelle hulp en zeer veel keus

Op Hemelvaartsdag geweest bij Kees Smit in Almelo. Het was druk maar er liep voldoende personeel. Wij waren op zoek naar ligbedden. Niets was teveel om diverse bedden uit te kunnen proberen. Kortom: uitstekende snelle hulp ondanks de drukte.

Dit is niet de eerste keer dat we tuinstoelen hier gekocht hebben, prima stoelen voor een goede prijs, en snel geleverd

Toplevering en communicatie

Meerdere keren iets besteld en altijd spoedig geleverd. Eventuele vragen per mail of telefonisch zijn gewoon ouderwets makkelijk en snel. Kunnen vele bedrijven van leren

Te duur?

Altijd gedacht: Kees Smit? Nee veel te duur, daar gaan we niet eens kijken! Afgelopen Hemelvaart toch geweest. Vanaf het moment van binnenkomst heel goed geholpen. Niet opdringerig. Veel keus, maar door goed te luisteren naar onze wensen hebben we snel een keuze gemaakt. Gisteren al onze tuinmeubels ontvangen. Goede levering, verpakkingsmateriaal gaat mee terug. Nee niet goedkoop, maar wel mooie meubels en hele goede service. Ook dat iets waard. Kortom geweldig tevreden.

Geweldige winkel, heel fijn personeel

Klantvriendelijk ontzettend veel keus en heerlijke koffie met krentenwegge.

De ene dag besteld de volgende dag bezorgt,geweldig

Prima parasol,en kompleet prijs kwaliteit zeer schappelijk

Top top

Super klantvriendelijk en als er iets stuk is wordt het meteen opgelost. Super top

Over Kees Smit Tuinmeubelen