Overzichtelijk zaak, soepele deskundig personeel.

Kwam met een duidelijk doel naar Kees Smith. Een praktische tuinbank was ons doel. Ontvangst en kennis van zaken viel ons op.

Prima parasol - goede prijs - snel geleverd

Prima parasol - goede prijs - snel geleverd

goede service

onze ervaring was uitstekend we hadden een probleem met het in mekaar zetten van onze aankoop zijn gebeld door Kees Smit, en ze hebben het perfect opgelost.

goede kwaliteit

snelle levering.

super

mijn ervaring met Kees Smit tuinmeubelen is echt geweldig. eerst in de winkel goed en vriendelijk geholpen. daarna thuis was de tafel niet goed er zat een waas overheen die er niet hoorde gebeld en ook dan word je goed en vriendelijk geholpen. al met al super blij met Kees Smit

Klacht gehad. Was binnen een paar dagen opgelost

Meubels zijn goed, wel jammer dat de tafel bv, niet in elkaar wordt gezet en het verpakkingsmateriaal niet wordt mee genomen. De meubels zijn niet goedkoop en in elkaar zetten zou een mooi stukje service zijn.

Een deskundige, gemotiveerde goed op de hoogte zijnde verkoopadviseur.

We wonen in Diepenveen en de eerste keer ( ca 10 jaar geleden) dat in Almelo kwamen werden we ontvangen door verkoopadviseurs, die na een paar vragen precies wisten wat we wilden hebben. We gingen na verloop van tijd dan ook heel tevreden naar huis. Kort daarop ontdekten we dat Kees Smit ook een vestiging in Amersfoort heeft. ook daar deskundige en gemotiveerde verkoopadviseurs. Van de week werd ons medegedeeld dat er een nieuwe vestiging was bijgekomen: Venlo. Dat kwam omdat een 2e verkoopadviseur meeliep bij onze aankopen. Hij vertelde dat hij na zijn inwerkperiode naar Venlo zal gaan. Overigens: de 3 vestigingen liggen uitstekend gespreid over Nederland. Er komen ook vast Duitse kopers. Onze complimenten

Nette prijs en snel geleverd

Super tof.

Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen. De verkoper liet ons veel mogelijkheden zien. Hebben een fantastische aankoop kunnen doen.

Super klantgericht en gastvrij

Bij binnenkomst zeer gastvrij ontvangen, duidelijke uitleg over de winkelindeling en uitnodiging voor een kopje koffie of een ander drankje. Onze adviseur was zeer hulpvaardig en deed alle moeite om ons de juiste keuze te laten maken. Snelle afhandeling van onze order en daarna een keurige en snelle levering van onze bestelling.

Top service en kwaliteit

Vriendelijk geholpen, uitstekende service en aansluitend heerlijk kopje koffie met iets lekkers

Goede sfeer, hulpvaardig.

Prettige ervaring,behulpzaam,geduldig,professioneel.

Alles super geregeld!

Goede klantenservice en blij met de producten! Goede oplossing voor een probleem! Zeker weer Kees Smit voor een volgende bestelling!

Uit een enorm breed aanbod een goed advies gehad in keuze tuinstoelen .

Gastvrij geholpen, snelle en correcte service.

Goede snelle service

Goed geholpen in de winkel. Super snel bezorgd.

Prima producten, prima prijs, prima service

Tuinset met voetenbankjes uitgezocht in Amersfoort Geleverd op de camping in Heerde Alles goed en probleemloos

Wat een keus, zowel in meubelen als kussens. Goed geadviseerd en de koffie met krentewegge was ook heerlijk.

Snel en netjes geleverd

Mooie tafel en goede kwaliteit

Geweldige service

Top service, cosi wat niet goed deed keurig omgeruild! Zelfs nieuw gaspotje erbij! Tuinkussens niet genoeg op voorraad.. vergelijkbare kussens mee mogen nemen voor de prijs van de kussens die we graag wouden. Ook ons tuinset super blij mee, keurig en gratis bezorgd! Kees, super service en keurig geholpen! Wij komen zeker weer:)

Snelle, betrouwbaar en volledige service en aflevering

Blij met dit bedrijf. Tip, denk na over het hergebruik van vervoersmateriaal. Nu veel karton afval bij klant.

Zeer tevreden.

Ik had de hartman kuipstoelen op het oog. Ik ben naar Amersfoort gegaan om de stoelen uit te proberen. Een fijne verkoper met humor, goede informatie en niet opdringerig die ons te woord stond. De stoelen gekocht. Vijf dagen later in huis. Top service.

Wij zijn zeer tevreden.

Van in de winkel tot aan huis een goede service.

Gute Beratung, netter Service und schnelle Lieferung

Sehr gut, nur zu empfehlen.

Over Kees Smit Tuinmeubelen