Fijne parasol-/droogmolenvoet

Een fijn product. Makkelijk te bestellen. Maatwerk voor wat betreft bezorging spreekt me erg aan.

Snel geholpen op de beste manier!

We hadden 3 kussens online gekocht die we in de winkel hebben geruild tegen 1 nieuwe. Na een belletje zeiden ze kom maar naar de winkel en daar was eigenlijk alles in 5 minuten geregeld. Perfect!!

uitstekend

Snelle levering, en de kussens kwamen overeen met de info en foto's op de site

Goede service en informatie tijdens de aankoop. Snelle levering.

Prettig contact in de winkel (Amersfoort). Snelle levering van de lounge set.

tot 2 keer toe, meubels met schade geleverd.

Tot 2 keer toe meubels met schade geleverd, waar is de kwaliteitscontrole? we hebben €4500 euro betaald, zou weer snel geleverd worden voor hemelvaart, nu toch alleen de optie na hemelvaart, je moet er elke keer maar vrij voor nemen. gevraagd om een tegemoetkoming en nu wordt er niet meer gereageerd...

Alles werd super geregeld; duidelijke communicatie

Zeer prettige ervaring. Online bestelling gedaan en heel kort daarna een mail gehad met de mogelijkheden waaruit je kon kiezen wanneer je het bezorgd wilde hebben. Daarna de avond voor de bezorging nog een bericht met een tijdvak en op de dag zelf nog een telefoontje dat ze eraan kwamen. Top !! Meteen nog een tweede bestelling geplaatst.

Top kwaliteit, top service!

Producten en services zijn erg goed! Alles wat ik voor me tuin wil, zoek ik altijd gelijk bij kun. Zeker een aanrader.

Goede service aardig personeel

Bij aankoop van een tuinset gratis een aanhanger te leen om de set meteen op te kunnen halen bij het distributiecentrum. Hier word je netjes geholpen met inladen. De verkopers waren aardig en geven netjes advies over de producten en het onderhoud.

Uitstekend advies

Er werd goed geluisterd war de wensen waren en daarop een goede boorlichting gegeven wat wel en niet geschikt was. Uiteindelijk na volle tevredenheid besloten.

Mooie bank, maar bezoring kan beter!

Wij hebben recent een mooie tuinbank gekocht. Deze werd alleen veel sneller geleverd dan verwacht/afgesproken. Jammer genoeg waren wij nog niet terug van ons weekendje weg. De bank werd uiteindelijk bij een post.nl bezorgpunt afgeleverd. We moesten deze dus zelf daar gaan ophalen en dat was een heel gedoe. Het pakket was groot en zwaar en zelfs met z'n tweeën amper te tillen. Bovendien paste hij maar net in de auto. Bezorging dus slecht geregeld! :-( In de winkel hadden ze gezegd dat de bank via Brinks zou worden geleverd en het bezorgmoment met ons zou worden afgestemd.

Alles stipt en goed verzorgd.

Heel gastvrij. Klant vriendelijk. Terzake kundig

Duidelijk antwoord op de vragen. Alles goed voorgedaan hoe het een en ander werkt.

Alles super gegaan.Goede prijs en een snelle levering.

Parasol en voet tot helemaal in de tuin geplaatst service uitmuntend

Goede behandeling in verkooppunt. duidelijke en eerlijke uitleg. Levering volgens afspraak. Niets aan veranderen. (Klein puntje van aandacht, rond sluitingstijd en nog actieve koorts aanwezig personeel wel allemaal vriendelijk blijven)

Toppers

Bij al onze aankopen steeds heel goed geadviseerd en geholpen. Aardig en beleefd ook bij het afhaalcentrum. Onze tuin staat er vol mee en het lounge krukje maakt het af.

Bijzonder klantvriendelijk

In de winkel was de verkoper bijzonder klantvriendelijk en hulpvaardig. De bezorginformatie en instructies waren zeer duidelijk. De bestelling arriveerde ruimschoots op tijd, nu nog uitpakken en genieten!

Prachtige winkel, uitgebreide en mooie collectie, super aardig en behulpzaam personeel.

Onze tafel was niet helemaal goed. Het terugsturen via PostNL blokkeerde door PostNL. Toen we de tafel zelf terugbrachten, kregen we een prachtige nestkast cadeau. Dus het werd meer dan prettig afgehandeld. De koffie met krentenwegge maakte er een dagje uit van.

Goed geholpen !!

Goede uitleg gehad Aardige en rustige medewerker

Snelle levering van deze pracht producten

Vriendelijk geholpen in de winkel. Heldere communicatie. Veel keuze. Prachtige producten

Super ervaring

Mooie zaak met een vriendelijke ontvangst met koffie en krentenwegge. Gratis parkeren. Een heel groot assortiment over 3 verdiepingen, personeel met verstand van zaken en behulpzaam. De prijzen zijn zeer redelijk en de bezorging is inbegrepen. De bezorging door Brinks was zeer punctueel en netjes verzorgd. Al met al een prima ervaring.

oprecht en eerlijk

Als je een bestelling doet bij een familie bedrijf dan ga je uit van discretie, persoonlijkheid en kwaliteit. Dat is precies wat je tegenkomt bij Kees Smit! Na 2 x eerder tuinmeubelen te hebben besteld bij KS, wederom voor moederdag een tuinbank besteld en geleverd gekregen; er is overleg en het is snel geleverd!

Gemakkelijk, uitstekende producten en goede levering.

Het is gemakkelijk werken op de website, snelle levering mogelijk, goede service met montagefilm, netjes verpakt, uitstekende producten en deskundige bezorging.

Goed meegedacht.

Prima voor ons persoonlijk meegedacht. Kaartje meegegekregen met direct telefoonnummer voor t geval dat...

Een bedrijf met een uitstekende service

Aan de door mij bij Kees Smit bestelde betonnen parasolvoet zat een kleine beschadiging. Een mailtje met foto`s naar de klantenservice gestuurd. Binnen een paar dagen bericht terug. Er werd mij een gulle compensatie aangeboden waar ik gebruik van heb gemaakt. Top!!

Over Kees Smit Tuinmeubelen