In zeer vriendelijk, persoonlijk en kordaat contact werd probleem opgelost.

Was intern iets misgegaan met order niet doorzetten naar transportbedrijf. Na tel. Contact met klantenservice (Karin), heeft zij bemiddeling met transportbedrijf met zo kort mogelijke vertraging in levering geregeld. Zeggend dat ze die ochtend zou terugbellen. EN DAT DEED ZE OOK!! DEZE UITSTEKENDE COLLEGA MOET JE BEHOUDEN. Geef haar zelf als werkgever en namens mij een compliment. Vriendelijke groeten, Carla Groenen

Aanrader was het overal maar zo

- super goed geholpen in de showroom in Venlo. (Zelfs nog een flesje water voor onze terugreis) - snelle levering en volgens afspraak - spullen supergoed verpakt om beschadigingen te voorkomen - nette bezorgservice

Duidelijke en snelle levering van mooie tuinbank

In de winkel geweest en daar de bank al gezien, uiteindelijk via de website besteld. Super snel mogelijkheid om leverdatum te kiezen en netjes afgeleverd in de tuin. Mooie bank met duidelijke instructies hoe in elkaar te zetten. Al met al super!

doe zo verder !

alles is top verlopen met een snelle levering

Helemaal top, goede service

Fijn geholpen in de winkel, kopje koffie gratis aan het eind van het bezoek en alles keurig op tijd thuis bezorgd!

Een beleving

Kees Smit Venlo: erg goed geholpen, niets was teveel, zeer aardige, vriendelijke medewerker. Geen gehaast, je kunt rustig kiezen/beslissen. Lekker kopje koffie met krentewegge. Top! Kende Kees Smit Amersfoort van mijn eigen aankopen en die van mijn broer. Mijn moeder is zeer tevreden over de vestiging Venlo waar we voor haar tuinset gekocht hebben. Ze is bijna 84 en er werd ruim de tijd voor haar genomen. Ik heb zelf onderstaande gaslamp gekocht. Erg leuk.

de keuze is reuze

Grote en ruime keuze in tuinmeubelen en accessoires, behulpzame en meedenkende verkopers. verder snelle levering binnen 5 werkdagen

Snelle service en levering

En een prachtig product ontvangen ! Blij mee !

Wat je ziet is wat je krijgt

Voor het eerst besteld bij Kees Smit, variërende keuze in modellen, soorten, kleuren. Wij zijn heel blij met onze stoelen, nu de zon nog en kunnen we heerlijk ervan genieten met een heerlijke koffie

Prachtige tuinset

Zit heerlijk.heel erg blij

mooi assortiment en verkopers die weten waar ze over spreken.

zeer tevreden over allles tot men met de snelle levering.

Mooie tuinmeubel met snelle en mooie levering

Topservice en een ruim assortiment

Heel erg goed geholpen door alle medewerkers die ons te woord hebben gestaan. Kinderen goed afgeleid met een kleurplaten zodat wij rustig konden zitte.

Goede afspraken

Komen afspraken goed na tevreden over bestelde producten , aan te bevelen om te bestellen

Prima kwaliteit en snelle service

In Maart de XL Winkel in Almelo bezocht. Ruime keuze. Leuke tuinset gekocht. Leuk personeel. Werd op een door ons gekozen tijdstip snel bezorgd. 1 stoel wiebelde toch wat, gemeld en dit werd direct opgelost. Prima service dus. Wij zijn erg tevreden

Geen klachten, prima service.

Mooi product, voldoet aan de verwachtingen. Levertijd was wel wat lang, maar dat kan in het voorjaar.

zeer klantvriendelijk

Ik kende Kees Smit niet. Mijn echtgenote wel. In Venlo keurig ontvangen en geinformeerd omtrent indeling hallen en mogelijkheden. Nou wat een grote winkel is dit. Ontzettend veel keuze. prima te woord gestaan door verkoper, zodat we vrij vlot tot een beslissing kwamen. Aanbetaling was niet nodig en de tuinstoelen werden keurig aan huis afgeleverd. perfecte service.

Tuinstoelen besteld van Hartman met leuke korting. Levering was heel snel. Goed en veilig verpakt. Fijne webshop, echt een aanrader!

Netjes en wat ze beloven

Was voor mij de eerste keer dat ik bestelde maar zal zeker niet de laatste zijn. Alles netjes en correct geleverd volgens afspraak.

Snel geleverd en een heel mooi produkt.

Het bankje zat keurig verpakt in delen en was met de uitstekende beschrijving makkelijk in elkaar te zetten. Heel mooi gemaakt bankje van teak hout met een gratis kussen. Echt heel mooi.

Top assortiment, website

Snel verliefd geworden op tuinbank. Zit en ligt lekker. Montage in mijn uppie was te doen.

Prettige, vriendelijke en snelle reaktie bij klachten

Heb tot 3 keer toe problemen met een Tuintafel gehad. Na het opsturen van Fotos per Mail snelle Reaktie en ondertussen staat mijn nieuwe Tafel er alweer. Heb nog bij geen enkel bedrijf zo een snelle en tevredenstellende Reaktie gehad en dit vertel ik graag aan iederen door.. Hulde Kees Smit!!!

Fantastisch!

De service is erg goed. Ik heb zelfs een linkje naar een montage video ontvangen, terwijl de montage van mijn aankoop direct duidelijk is. Erg zorgvuldig, bedankt!

super

Mooie winkel ,supervriendelijk personeel ,deskundig advies Geweldig