Prima ervaring met ontvangst door verkoper en de begeleiding bij de koop. Niets was opdringerig omdat er zo nodig verkocht moest worden. Wat overbleef was het gevoel dat dit nu net precies was wat je wilde hebben. Klasse verkoopproces, inclusief de prima ervaring met een cappuccino met koek in de coffeecorner. Kan niet beter! Service door bezorgdienst Brinks krijgt een dikke pluim.
We zijn. Zeer tevreden klanten
Heerlijk zitten op deze robuuste en comfortabele stoelen.
Goede kwaliteit, snelle levering en prachtige meubels. Zeer tevreden
In de levering van de set klapte 1 stoel niet uit. Gebeld, duidelijke aanwijzing hoe het verder gaat. Binnen een week hadden we de vervanging!
We mochten zelf de spullen bij elkaar zoeken en verplaatsden andere tafels door de hele winkel heen om bij onze loungebank te kijken wat het beste matcht. Officieel zat hier een hocker bij, maar we wilde graag de functionaliteit van tafels en het zit comfort van deze loungebank. Dit was geen probleem en we zijn goed geholpen!
Wij zijn in de XXL store in Venlo geweest. Een hele mooie winkel met een zeer ruim assortiment. We werden heel vriendelijk te woord gestaan en er werd volop met ons meegedacht.
Uitstekende service, snel geleverd.
Super geholpen echt aanrader
Prettige en goede verkopers in de winkel met goede product aanwijzing
Netjes geholpen in de winkel, redelijk snel geleverd.
Vriendelijk Een bedrijf voor iedereen
Wij waren op zoek naar een paar leuke stoeltje's voor ons terrasje en een hangstoel voor in de woonkamer en zijn super leuk geslaagd, na onze keus door een aardige medewerker verder geholpen en na een week is onze aankoop prima bezorgd. Nu heel blij met onze stoeltje's en hangstoel. Kees Smit tuinmeubelen een echte aanrader. Vriendelijke groeten Johan en Dymph Nijssen
Heel tevreden met dit product.
De Napoli tuinbank werd precies volgens afspraak afgeleverd op ons bungalow park. Een half uur tevoren werd via 06 contact opgenomen, zodat ik klaar kon staan op het terrein, waar de huisjes vaak lastig te vinden zijn.
Veel keus voor iedere smaak wat wils en in vele kleuren en materialen. Goede service in de winkel maar ook aan de telefoon. Er klopte iets niet op het prijskaartje maar meteen opgelost. Naderhand bestelling telefonisch aanpassen ook geen enkel probleem. Zeer nette klantenservicemedewerker die mee denkt. Hebben nu een gedeelte voor ons terras aangekocht en zullen waarschijnlijk voor de verdere inrichting van onze tuin hier weer terug keren.
Vorige week een nieuwe tuinset gekocht. Ontzettend blij met de snelle levering en de kwaliteit!
Uitstekend geholpen in de winkel voor de aanschaf van een diningset. Later via de klantenservice ook nog een loungeset besteld. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam! Tuinmeubels zijn goed verpakt en netjes volgens afspraak geleverd! Top service!!
Goede ervaring met bestellen en levering.
Leuke website en snelle levering producten
Enorm veel keus in tuinmeubelen. Prettige ontvangst bij binnenkomst. Goede prijzen. Vriendelijke en deskundige hulp bij het kiezen. We zijn goed geslaagd. Een jaar later zijn we niet blij met de aftersales.Het tafelblad van onze tuintafel die bestaat uit lange planken trekt aan beide lange zijden krom. Na een e-mail contact geeft de medewerkster aan dat het een normaal verschijnsel is bij deze houten tafel en geeft onderhoudstips i.p.v. een oplossing voor het probleem. Na een aantal e-mails en persoonlijk contact krijgen we een nieuwe tafel én de toezegging dat mocht hetzelfde probleem weer optreden, hetgeen wij niet verwachten, wij voor de aanschafwaarde een andere tafel mogen uitzoeken. Kijk dat is service Kees Smit!
Geachte heer, Bedankt voor het schrijven van deze review. Inmiddels hebben wij contact gehad over de werking van uw teak dining tafel. Inmiddels hebben wij eenmalige omruiling besproken en hopen het hierbij naar wens te hebben opgelost. Mocht u verder nog vragen hebben dan vernemen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Kees Smit Tuinmeubelen - Mart
Originele beoordeling
Enorm veel keus in tuinmeubelen. Prettige ontvangst bij binnenkomst. Goede prijzen. Vriendelijke en deskundige hulp bij het kiezen. We zijn goed geslaagd. Een jaar later zijn we niet blij met de aftersales.Het tafelblad van onze tuintafel die bestaat uit lange planken trekt aan beide lange zijden krom. Na een e-mail contact geeft de medewerkster aan dat het een normaal verschijnsel is bij deze houten tafel en geeft onderhoudstips ipv een oplossing voor het probleem te geven. Voor een tafel van €1200,- ??? Bij de aanschaf van de tafel is alle informatie door de verkopende medewerkster gegeven maar deze ‘afwijking’ is niet ter sprake gekomen anders hadden we deze tafel niet gekocht!
vanaf het moment van binnenkomen in de showroom een goede ervaring gehad. vriendelijk personeel, behulpzaam, en geïnformeerd. Wij hebben zelf meubels afgehaald een tafel in Amersfoort en 8 stoelen in Ermelo Het personeel bij de expeditie had alles in orde waren zeer behulpzaam en het ging razend snel. kortom echt goed voor mekaar daar!!!
Fijne meubels, goede service bij afleveren.
De 2e keer stond Brinks voor de deur maar mijn bankje zat niet in zijn wagen. Afgelopen maandag is het bankje wel gebracht maar het vlechtwerk op 1 van de pootjes was losgeraakt, ik heb het zelf naar met plakband vastgezet. Het is verder een mooi bankje maar met veel oponthoud geleverd en met kleine schade. Heel jammer dit. Inmiddels keurig gebeld door Kees Smit en compenseren mij vanwege mijn eerste ervaringen.
Beste mevrouw Onnekink, Hartelijk dank voor uw feedback en het prettige telefonisch contact. Nogmaals onze excuses voor de twee eerdere leveringen en de uiteindelijk levering van een beschadigde tuinbank. Wij betreuren deze situatie, maar zijn blij dat er samen een passende oplossing is gevonden. In de toekomst hopen wij u een mooiere klantervaring te bieden als deze. Namens een ieder binnen Kees Smit Tuinmeubelen wensen wij u een fantastische zomer!
Originele beoordeling
Prima service klantvriendelijk. Zelfs omruilen wordt perfect afgehandeld.