Slechte klachten afhandeling

Wij hebben 2 stoelen en een tafeltje gekocht in Amersfoort, mooie winkel aardig personeel. Bij levering bleek de tafel gescheurd opdr las en beide stoelen beschadigd. Gelijk contact gezocht tafel en een stoel zouden worden omgeruild. Maar bij de omruiling bleek de nieuwe stoel dezelfde beschadiging te hebben waarop ik heb aangegeven dat ik alles terug wilde doen. Ik vind dat als je stoelen van €429 per stuk koopt dat deze wel goed mogen zijn. Dat was goed alles wordt weer opgehaald, alleen dan na ruim een week en twee keer bellen geen bewijs van ontvangst of geld terug van firma Kees Smit. Ze zeggen het terug gestort te hebben op vrijdag maar maandag avond nog niks op de rekening. Het verzoek van de medewerker mocht u woensdag nog niks hebben ontvangen belt u dan nog maar een keer.

Veel keuze, prima kwaliteit

Goed geholpen

Veel keuze, prima kwaliteit

Goed geholpen

Kees heeft oog voor de mens!

Heel fijne ontvangst met voldoende, maar vooral persoonlijke aandacht. Verkoper verdiept zich in de situatie van de (zoekende) klant. Binnen een half uur samen gevonden wat we zochten. Helemaal top!

Geweldige winkel in Amersfoort

We wisten niet wat we zagen,zoveel keuze en wat een vriendelijk en behulpzaam personeel,die ons geweldig geholpen hebben. Daarna kregen we nog een gratis cappuccino. Meneer Kees Smit het was toppie.

Fantastisch!

Zaterdag zijn wij naar Kees Smit in Amersfoort geweest en zijn daar fantastisch goed geholpen door Robert van Vessem! Hij heeft ontzettend veel kennis van de producten. Dacht pro actief met ons mee en was heel vriendelijk. We hebben een prachtig loungeset uitgezocht en deze wordt vrijdag geleverd. Dikke pluim!

Mooie winkel met veel keus en prima service!

Fijne winkel- veel keus- goed geholpen en prima service!

Zeer gastgerichtheid

Je voelt je welkom en doen alles voor je

Prima advies en begeleiding maar vooral lekker gewoon!

Veel aandacht voor de klant!

Zeer goed geïnformeerd omtrent de tuinmeubelen waar onze voorkeur naar uit ging. Snelle levering, keurig binnen het afgesproken tijdsblok, 4 dagen na de bestelling konden we gebruik maken van de loungeset.

Bijzonder klantvriendelijk en uitstekende service

Bij binnenkomst voel je je als mogelijke klant meteen welkom. Alle medewerkers die wij hebben ontmoet waren uiterst voorkomend en vriendelijk. Goede voorlichting bij de keuze van onze tuinstoelen. Prima koffie en heerlijke krentenwegge. De verdere afwikkeling van onze bestelling, inclusief de bezorging verliepen ook prima, en de stoelen zitten heerlijk!

In de winkel prima, maar de bezorging loopt erg rommelig.

In de winkel hadden ze moeten aangeven dat de bezorging in gedeeltes gaat, dus in mijn geval 4 losse bezorgingen. Dat geeft een stuk meer duidelijkheid over alle 30 mails die ik krijg van Post.nl. En nu moet ik nog wachten op 1 stoel. Het komt wel goed, maar dit is wat rommelig.

Prima service. Snel geholpen

Kom bij jullie terug

Mooie site! Snelle levering en ziet er verzorgd uit. Kwaliteit en kleur van de kussens boven verwachting goed.

Vriendelijk personeel, goede uitleg behulpzaam

Geweldige service en breed en mooi assortiment.

Fijn en kundig geholpen.

mooie meubelen maar ik heb nog niets ontvangen

plezierige ontvangst en goed hulp bij de keuze maar nog geen levering binnen 5 dagen

Precies wat ik besteld had

Ik kreeg precies wat ik besteld had, site is iverzichtelijk en toen ik vlak na het bestellen erachter kwam dat ik nog iets los erbij wilde hebben, was dit zo opgelost met 1 telefoontje. Topwinkel.

Goede en snelle service. Erg tevreden.

Denkt mee, en handelde erna, goede servies

Ik had een week van te voren een tuinset besteld om hem op mijn verjaardag thuis te laten bezorgen ,met het bedrijf dat het zou bezorgen lukte het niet om in de ochtend(op vrijdag) te laten bezorgen op mijn verjaardag . Kees smits hoorde daar van en heeft als nog geregeld dat ik de set op mijn verjaardag kreeg en niet een week later pas . Hartstikke fijn .

Prima product

Prima product. De levering was goed georganiseerd. Makkelijk in elkaar te zetten. Zijn er heel blij mee.

Kwaliteit en service

Superfijn bankje, zit heerlijk. Goede stevige kwaliteit maar niet zwaar. Makkelijk in elkaar te zetten. Van de zaak goeie service en communicatie. Alles netjes geleverd.

Positief

Personeel was klantgericht- en klantvriendelijk.

probleemloos

Aflevering was later dan het opgegeven tijdslot, jongens hadden teveel werk met monteren op andere adressen en na mij had men nog 4 adressen te gaan! Onderdelen waren niet compleet en ik heb nog een boor moeten leveren voor het boren van een gat in het meubel. Er zijn dus nog punten ter verbe******.

Goede ervaring en goed kwaliteit

Goede ervaring en goed kwaliteit