Bij kees smit ruime keuze...

Geweldig..... goede service behulpzaam en vakbekwaam personeel. Lekker kopje koffie met een heerlijke snee krentenbrood. Wij zijn geslaagd en zeer te vreden

supergoed advies van zeer vriendelijke en behulpzame medewerker

Geholpen door een zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster in de winkel die alle tijd nam voor een advies op maat voor een set en die zelfs 3 keer naar de volgende verdieping liep om iets op te halen om te laten zien. Hier gaan we de volgende keer beslist weer heen!

Het is fijn om bij Kees Smit te zijn

Uitstekend in alles

Groot aanbod, fantastische kwaliteit en goede service!

Zoveel tuinmeubelen bij elkaar zie je nergens! In een schitterend gebouw met eigen parkeergarage vind je drie (of vier?) etages vol tuinmeubelen. In de koffiecorner is de koffie met krentenwegge op rekening van Kees en er loopt voldoende personeel om al je vragen te beantwoorden. De spullen zijn niet goedkoop, maar wel van uitstekende kwaliteit, dus waar voor je geld!

Heerlijk languit zitten in de zon

De tuinstoel voldoet heel goed aan onze verwachtingen. We zochten eigenlijk een inklapbaar, lichtgewicht ligbed van degelijke kwaliteit. De mevrouw in de winkel raadde ons deze stoel + een inklapbaar, lichtgewicht voetenbankje aan. Beide zijn licht en nemen niet veel opbergruimte in beslag. Het voordeel ten opzichte van een ligbed is dat de stoel en voetenbankje niet de hele zomer buiten hoeven te staan in onze krappe tuin. We zijn heel tevreden, want de stoel zit ook heel comfortabel met veel steun in de rug.

Top geholpen goed advies

Aankoop was gezellig geweldig geholpen advies uitstekend opgevolgd en het zou ongeveer na 5 werkdagen geleverd worden Verrassing het was er al de 3 de dag daarna Super blij mee dank je wel

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prachtige kussens van goede kwaliteit en gunstig geprijsd. Snelle levering.

super

bijzonder behulpzaam bij uitleg en de juiste combi te kunnen krijgen omdat wij een speciale wens hadden; bezorging en service perfect en tuinset geinstalleerd en in elkaar gezet; bleek achteraf verkeerde kussen te zijn en na klacht melding ook weer super afgewikkeld een een juiste kussen laten bezorgen! Wij zijn zeer te spreken over jullie klant gerichtheid! Dank daarvoor en ervaren dat wij geen nummer zijn! Top!!!

Slecht

Tot 2x toe een design duozit thuis gestuurd gekregen en alle 2 flink beschadigd. Ik krijg als het goed is een korting omdat ik niet weer een 3 de wilde ontvangen. Op maandag zouden ze de duo zit ophalen, hele maandag thuis gebleven krijg ik telefoon dat het niet ingepland is. Dus de woensdag opgehaald. Voor het 2 de bankje zou ik een herstel stift krijgen om het bij te werken. Komt idd binnen , potje onder de troep en dop en helaas een leeg potje , was dus een gebruikt potje. Nu maar afwachten of ik geld terug gestort krijg en na bellen een nieuw potje toegestuurd krijg. Helaas geen goede ervaringen met dit bedrijf . Heel jammer tot nu toe.

Keurige zaak

Geweldig goed geadviseerd, verkoper liep zelfs met spullen mee naar auto en ook nog koffie met krentenwegge! De levering thuis was volgens afspraak, in één woord keurig!

Geweldig bedrijf!

Goede levering en de chauffeur belt van tevoren! Super!

geweldig

wij hebben tuinmeubelen ontvangen. Precies op de afgesproken datum, dat vonden wij geweldig. Waren zeer tevreden over de kwaliteit. met vr.groeten. fam.Boerma Industrieweg 9a 9699sk.vriescheloo

Goed advies snelle levering

Bij aankoop van onze relax tuinstoelen kregen we een goed advies en we hadden de stoelen binnen een week in huis.

Prachtige winkel

Uitstekend geholpen en geadviseerd bij Kees Smit in Almelo! Met als resultaat twee prachtige tuinsets gekocht!

Ruime keuze, overzichtelijke showroom en website

Ruime keuze en erg prettig dat je alle meubels in de showroom kan bekijken en proberen. Website is overzichtelijk. Bestellen eenvoudig. Levering betrouwbaar.

Vriendelijke atmosfeer

Goed advies, grote selectie van tuinmeubelen en snel geleverd

Snelle levering en zeer goed geholpen!

Super goed

Had hele leuke kussens besteld. In het echt zijn ze ook heel mooi. En van goede kwaliteit. Ben er heel erg blij mee.

Heel service gericht!

Zeer vriendelijk personeel en prima geholpen zodat we een goede keuze hebben kunnen maken. We gingen zeer tevreden naar huis nadat we van lekkere koffie met krentenwegge hebben genoten!

Geweldige stoelen

Geweldige stoelen. Ze zien er mooi uit, zitten lekker en we kunnen er hopelijk vaak op zitten deze zomer! Ze zijn alleen moeilijk in elkaar te klappen...

Ongekende service!

We hadden een complete Hartman tuinset in het paasweekend uitgezocht. Gezien dit nogal een behoorlijke uitgave was, wilde we er nog een paar dagen over nadenken. Echter een week later toen we daadwerkelijk wilde bestellen was de aanbieding van het paasweekend voorbij. Uitgelegd dat we er een paar dagen over na hadden gedacht, kregen wij eenvoudig de uitleg, geen probleem. We begrijpen dat u er over na moest denken en op het moment dat u dit min of meer heeft uitgezocht hadden we deze prijs. Daar gaan wij hem u ook gewoon voor leveren. Dit vind ik ongekende service. Binnen 5 minuten aan de telefoon geregeld en een half uur later lag de bevestiging in de mailbox. Binnen een week stond de volledige set in onze tuin. Helaas door transport een kleine beschadiging van 1 van de stoelen. Maar ook deze was met 1 email opgelost......Een nieuwe stoel is reeds onderweg. Das pas niet ***len maar poetsen!

Super mooie zaak groot assortiment

Geweldig mooi zaak met groot ássortiment

Kwaliteit staat voorop bij Kees Smit

Prachtig product, kost wat maar als je het tuinmeubel in gebruik neemt is het dit zeker waard.

Over Kees Smit Tuinmeubelen