Zeer pretig en deskundig advies

Heb 3 tuinsets gekocht voor mijn nieuwe huis in Spanje en tevreden over de hulp die we hebben mogen ervaren tijdens de keuze

Ik heb het winkelen daar als heel prettig ervaren

De winkel ziet er prachtig uit. Er zijn verschillende etages met allemaal hoekjes met veel verschillende sferen gecreëerd . Je ziet vrijwel geliijk welk soort merk je het meeste aanspreekt. Vanwege de topdrukte op zondagmiddag zijn we later op de middag terug gegaan.

Geweldig!

Er was ontzettend veel keuze en we hebben een geweldige tuinset gekocht! We zijn geholpen door 2 hele leuke medewerkers en kregen een lekker koppie met wat lekkers na de aankoop :) Zeker een aanrader!

Goed en betrouwbaar!

Snelle levering en prima product!

Mooie stoelen en snelle service

Stoelen gekocht voor een prima prijs, kreeg er ook nog eens hoofdsteunen bij

Uitmuntend

Prettig geholpen, goed advies en bij het meenemen werd de tuinset notabene nog in de auto zelf geladen.

Blij met mijn aankoop bij dit fijne bedrijf! Goede service in de winkel maar ook bij levering aan huis. Gevarieerde keuze en medewerkers die mee denken! Wij zijn enthousiast

Keuze is reuze

Prachtige winkel en voor ieders portemonnee is er een tuinset. Veel personeel op de werkvloer. Werden snel geholpen en dat op een drukke zondag.

Waar vindt je nog zo’n zaak!

Een pracht bedrijf met mooie producten waar je als klant als een koning/koningin wordt behandeld. Iedereen is ter zake kundig. Gewoon top.

Super snelle en nette levering

In de winkel een erg groot assortiment in verschillende prijsklasses. Het advies kan beter. Zo werd ons verteld dat we de verschillende onderdelen moesten koppelen met tiewraps, waardoor we hem bijna van de koop afzagen. Bij levering zagen we dat hier gewoon bevestigingbeugels bij zaten. Ook vertelde hij ons dat het te propperig zou worden, terwille hij niet vroeg naar de maat van de tuin. Verder fijn geholpen en heerlijk bakkie koffie en drinken gekregen in 't restaurantje.

zeer deskundig prima prijs kwaliteit vlotte afhandeling nette bezorging

Fijne service en snel!

In de winkel werden wij vriendelijk geholpen en kregen wij goed advies. Wij werden geïnformeerd over stoelen die wij in eerste instantie niet hadden opgemerkt. Thuisgekomen hebben wij besloten de stoelen te bestellen die binnen een aantal dagen al werden bezorgd.

Geweldig product

Mooie bank. Snelle en correcte levering.

Nette afhandeling van de bestelling

Ik werd goed op de hoogte gebracht wanneer mijn bestelling geleverd ging worden.

Wij zijn goed geholpen en duidelijke uitleg Zondags gekocht en dinsdags geleverd, wij zijn dik tevreden

Deskundig personeel en een geweldige service

Bij de bestelling van mijn nieuwe tuinset was per ongeluk de verkeerde tafel besteld. Dit is heel netjes en snel opgelost. Na een paar dagen werd mijn nieuwe set al geleverd.

Uitstekende service

Groot assortiment, mooie spullen. Bediening in de zaak uitstekend.

Toppers

Fantastisch bedrijf heel prettig geholpen naar wens heel aardige mensen heel erg top

Heldere webiste, nette levering en goede communicatie

Via de website hebben we een mooie nieuwe loungsset aangeschaft. De afhandeling en levering was prima op orde. De tuinset zelf was conform onze verwachting, ondanks dat we deze nooit 'live' hebben gezien. De website biedt dus voldoende informatie die juist is. Daarom bevelen we Kees Smit Tuinmeubelen van harte aan.

Keurige levering, telefoontje vooraf.

Prima service van een nette stevige tuinkast.

Goede service, prachtige tuinbank!

De levering ging soepel en erg blij met het product!

Altijd goede service en goed geregeld.

Product online gekocht. Duidelijke informatie op de website.

Mooi product en uitstekende levering,

Ik zocht sierkussens voor op onze tuinbank zodat er een beetje kleur kwam. Ik zag toen een leuke set van 3 en ook nog voor een zeer aantrekkelijke prijs! Direct besteld en keurig afgeleverd!

Verkeerd product afgeleverd

Ik heb een Hartman tuinstoel besteld en vooraf betaald en als ik de gigantische doos openmaak zit er een zachtgroene kussen in zithouding in. Dus vreselijk balen, want ik hoopte het weekend de tuinstoel te gaan gebruiken. De bezorging duurde al redelijk lang en weinig keuze.

Geweldige service

Vanaf het begin dat ik de winkel binnen liep klopte het allemaal . De perfecte parasol gevonden , een super aardige medewerkster gesproken . Makkelijk een afspraakje gemaakt voor de bezorging en het werd ook nog precies op de tijd gebracht wat was afgesproken. Kortom : we komen terug

Over Kees Smit Tuinmeubelen