Een geweldige grote ronde tafel

Precies zoals ik het wilde hebben

Prima stoelen, goede levering

Prachtige tuinmeubelen en uitstekende aflevering

Helemaal top

Mooie bank gekocht en na een week al thuis af geleverd

Nvt

Mega fijn geholpen

Er bestaat dus nog normale bedrijven die klanten als prioriteit hebben. Ik kwam voor advies en werd eerlijk geholpen. Het kon binnen een week al geleverd worden en dachten met alles mee. Binnen leek het een droom, alle tafels mooi gedekt en de tuin setjes stonden mooi breed verdeeld. Zo heb je een juist beeld van hoe het zou komen staan. De levering ging vlot en netjes gebeld van te voren.

Precies zoals beloofd

Ik heb twee weken terug palletkussens besteld. Deze had ik gezien op de site. De kussens werden op tijd en in een grote doos bezorgd. Ze waren precies zo dik zoals ik ze op de foto zag. Ook de kleur kwam keurig overeen. In de tussentijd heb ik ook nog een informatie email gekregen waarin keurig werd uitgelegd hoe je het beste de kussens kunt bewaren. Ook werd er via deze email uitgelegd hoe je het beste de kussens kunt schoonmaken/ wassen. Dit was een prachtig stukje nawerk. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik echt als " klant is koning" behandeld ben. Een dikke 10.

Vriendelijke en persoonlijke commerciële dienstverlening

In de winkel prettig en voorkomend geholpen. Verdere afhandeling per e-mail correct en tijdig. Planbare aankondiging van afleveren, door de chauffeur tot 10 minuten voor aankomst. Prima!

Prima Service

Goede prijs kwaliteit verhouding!! Snelle levering Gewoon TOP

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie gezellige winkel met vrolijk personeel,die ook nog eens weten waar ze over praten. En als er dan ook nog eens snel wordt geleverd……. Ja,dan is de keus voor een volgende keer makkelijk gemaakt. Kees Smit dus.

Laat de zomer maar komen!

Vriendelijk en vakkundig geholpen in de XXL store. Ruime keuze uit mooie producten en snelle levering.

Nu goed uitgerust de zomer in..!

Prima voorlichting, informatie en afhandeling tot in de tuin! Bravo!

Levering met PostNL

Dit keer via de site van Kees Smit 4 tuinstoelen besteld. De levering was dit keer met PostNL. Helaas waren wij niet thuis op het moment van levering en hebben we hier ook geen bericht over ontvangen, anders hadden we het bezorgmoment kunnen verzetten. Nu moest ik het ophalen bij een afleverpunt en dat was voor 4 tuinstoelen niet echt heel handig, ook niet voor het afleverpunt zelf. De stoelen zelf zijn prima, lichtgewicht en prima zitcomfort. Wij zitten er weer netjes bij deze zomer.

Goeie service product voldoet volledig aan de verwachting.

Levering op tijd en binnen afgesproken tijdslijn. Tevens voldoet het product ook aan de verwachting. Werd zelfs een montage video van het product toegestuurd wat het in elkaar zetten bevorderde.

Precies goed en als omschreven. Snelle levering.

Bestelling ging vlot via de site. Hadden vorig jaar de tafel al gezien en toen de barkrukken al gekocht. Levering mooi vlot en het in elkaar zetten fluitje van een cent. Nu nog mooi weer.

Prima tafel gekocht voor leuke prijs

Kwamen op tijd en goede service

De mannen van Brinks kwamen precies zoals aangegeven en ze verleenden goede service bij het neerzetten van de tafel. De tafel werd opgemeten en precies in het midden van ons terras geplaatst. Ben heel tevreden!

Laat de zomer maar komen!

Superfijn advies, snelle levering, perfecte product kwaliteit

Zeer deskundige en nette medewerkers. Bestellen via de website gaat heel makkelijk en snel. Je wordt perfect op de hoogte gehouden van de voortgang. Levering is snel en goed verpakt. Kortom; superfijn zaken doen. Tot de volgende keer!

alleen maar positief.

mooie en prima tuinspullen. we genieten ervan. De verkoop door Max was geweldig. Goede adviezen. Ook de levering was perfect geregeld. kortom Toppie!

Supersnel en geweldige service

Op de dag van de bezorging kon ik nog het bezorgadres wijzigen.

Uitstekend.

Kees Smit is een mooi en overzichtelijk winkel met enorm veel keus. Ik werd goed geholpen en goed advies gekregen. De service is uitstekend.

Erg tevreden

Wij zijn in de winkel geweest om naar ene tuinset te kijken. Wij hebben daar informatie gekregen en al onze vragen werden beantwoord. Wij hebben de set uiteindelijk telefonisch besteld. Aardig personeel. De set werd optijd geleverd en in zeer goede staat. Tot nu toe zijn wij erg tevreden en blij met de tuinset. Je kan altijd contact opnemen als je vragen heb en je word dan netjes geholpen! Kwaliteit van het product is erg goed.

Het verhaal en de leuke benadering in de winkel past niet bij het uitladen van de dozen onder

Leuke klantvriendelijke benadering in de winkel, lekkerkopje thee met krentenwegge . Veel geduld .De meubelen zouden worden geplaatst . Karton en verpakkingsmateriaal zou worden meegenomen door de chauffeur . De werkelijkheid was heel anders een uiterst gestresste chauffeur dumpt in mum van tijd de dozen achter het huis en zegt dat hij maar 10 minuten de tijd heeft om te lossen en hij absoluut geen tijd heeft om uit te pakken , laat staan plaatsen . Er wordt gepind na uitladen en weg is de chauffeur . Ik blijf met een kubieke meter karton achter ! Niet wat ik van Kees Smit verwachtte en beloofd werd eigenlijk .Mijn tip , het hele verhaal moet kloppen niet alleen de order schrijven .

Over Kees Smit Tuinmeubelen