Uitstekend geholpen

We hebben bij ons eerste bezoek meteen een goede aankoop gedaan. We zijn uitstekend geholpen en geïnformeerd. De speelhoek voor de kindjes is heel fijn en we vonden het ook heel gastvrij dat we kosteloos wat konden drinken in de winkel.

Grote keuze, snelle levering

Prachtige showroom met veel keuze in diverse prijsklassen. Donderdag gekocht en de woensdag erop geleverd op de eerste verdieping. Geweldige service.

Fijne winkel, overzichtelijke site en snel geleverd top!!

Goed maar wel wat slordige communicatie

Het product ziet er prima uit en de omschrijving op papier ook. Echter de instr.Video is onduidelijk. De communicatie omtrent de afgesproken aflev.datum was erg rommelig. Afgesproken was dinsdag de 18e - mail ontvangen op de 17e dat het de 19e zou zijn. Plotseling stond echter de chauffeur de 18e voor de deur. Op de bon op het pakket stond de 19e vermeld. Allemaal geen ramp doch wel erg slordig.

Mooi bedrijf met kwalitatief zeer goede spullen

Voor een nette prijs een stoere tafel met 6 heerlijke stoelen gekocht. Later nog een klein tuintafeltje besteld. Alles volgens afspraak geleverd en het monteren, evt. met hulp van een video, prima te doen.

Erg klant en service gericht

Goede service! Ook als je een keer een probleem heb met een product wordt dit top opgelost

Overzichtelijk, attent en klantvriendelijk

Besteld, gemeld, verstuurd en ontvangen

Gewoon uitstekend

De ontvangst is heel gastvrij. Je hebt direct aanspraak. De medewerker begrijpt je wens en neemt alle tijd om je te helpen en gaat met je mee ook naar een andere etage. Tijdens de koffiepauze besloten wij ook nieuwe tuinstoelen te kopen. Wederom alle aandacht en een goed overwogen aankoop gedaan, zelfs meer gekocht dan het plan was. Relaxt in de zon van de nieuwe aankopen kunnen genieten. Gewoon een topzaak.

Uitstekende service

Netjes afgeleverd op het juiste tijdstip

Service en kwaliteit

Goed geholpen in de winkel, nette levering van de spullen. Top.

Service en kwaliteit

Goed geholpen in de winkel, nette levering van de spullen. Top.

Supervriendelijk mensen, uitstekende service

Ik was in Amersfoort met mijn moeder van 90 voor een bankje en een tafeltje op haar tuindak. We werden geweldig geholpen. De aflevering bij haar thuis verliep snel en voorspoedig.

De beste keus!

Na vele jaren (minstens 30 jaar) een tuintafel en twee witte kuststofstoelen van Hartman in gebruik te hebben, lijken deze meubelen nog als nieuw. Geen verkleuring, geen enkele beschadiging en perfecte werking bij het uit- en inklappen. Dan ga je natuurlijk niet verder zoeken als je een voetenbankje nodig hebt!!!

Superfijn

Goede service ,vriendelijke geholpen

Zoals het moet gaan

Hele prettige hulp in de winkel, vriendelijk personeel en ook de levering inclusief emails verliep vlekkeloos

Mooie producten en kwalitatief top!

Ik ben heel blij met Kees Smit als leverancier van kwalitatief goede producten, ga nooit meer ergens anders bestellen

Geweldig geinformeerd door kees smit en ook door het transportbedrijf dat de spullen afleverde.Kan bijna niet beter

Tuinstoelen en een tafeltje gekocht, prima geholpen en binnen 5 werkdagen netjes thuis gekregen. Goed verpakt en netjes geleverd met duidelijke communicatie wanneer en hoe laat.

Goede website en Snelle levering

Via de website, waar ik alle info kon vinden die ik wilde weten twee loungekoffietafels besteld. Keurig en snel geleverd met duidelijke info en het gemak zelf een datum in te plannen.

Mooiste, beste en ook nog de goedkoopste.

Wij hadden al een tuinset gekocht, echter hadden nog diverse accecoires nodig, ook hierin een geweldige keus en vanzelfsprekend een goed advies , zonder opdringerig te worden. Ook het gratis kopje koffie of frisdrank met krentewegge wordt door ons zeer gewardeerd. In principe hoef je als consument niet verder te kijken, gewoon naar Kees Smit Tuinmeubelen gaan.

Top service, prachtige zaak!

Tijdens onze vakantie, Kees Smits Amersfoort bezocht. Wat een geweldige ervaring, mooie design tuinmeubels, en een topverkoper Robert van Vessem! Hij gaf ons een eerlijk professioneel advies, gewoon fijn. Wij gaan vd zomer genieten van heerlijke loungeset met relaxestoelen.

top service!

wij waren nieuwsgierig naar Kees Smit. vorig jaar in de buurt van Almelo geweest maar geen tijd gehad om daar te gaan kijken. nu in de buurt van Amersfoort tijd vrijgemaakt om te gaan kijken. hartstikke mooie winkel, geweldige ontvangst met koffie en krentenwegge. super gemotiveerd personeel, niets was te veel gevraagd en uiteindelijk toch inkopen gedaan. 's woensdag besteld en zaterdags was de levering een feit. wat wij zeer positief hebben ervaren dat we zonder problemen naderhand werden gevraagd om de geleverde goederen te betalen! is natuurlijk een kwestie van vertrouwen, maar komt zeer vriendelijk over. jammer dat het voor ons zo ver weg is.

geweldig

Snel geleverd, en een prima instructie erbij prachtige kwaliteit hout.

Prachtige tuinstoelen, uitstekend bedrijf

Ik vind de tuinstoelen prachtig, ze zitten heerlijk en heel scherp geprijsd. De levering was ook heel goed.

Prachtige ligbedden

Heerlijke bedden. Fijn dat ze stapelbaar zijn. Staan prachtig bij ons vakantiewoning in Friesland.

Over Kees Smit Tuinmeubelen