Mijn probleem gelijk opgelost. Mijn mail gelijk beantwoord. Kapotte onderdeel gelijk opgestuurd. Ik vind top service. Prima winkel en veel keuzes.

Goed geholpen in de vestiging Amersfoort, Met email op de hoogte voor de bezorging datum, Bezorging op tijd op afgesproken datum en tijd

enthousiaste ontvangst, prettige ambiance en op drie verdiepingen grote variatie in tuinmeubelen

voldoende personeel aanwezig zodat je snel antwoorden krijgt op vragen.

Het bestelde artikel werd al na 2 dagen netjes thuisbezorgd. Netjes verpakt: zelfs de schroefjes.

Super advies!

Wij hebben tweede Paasdag een tuintafel met 6 stoelen gekocht en zijn heel goed geadviseerd! Geen moeite om verschillende stoelen bij de tafel te zetten zodat wij een goede keuze konden maken! Robert van Vessem heeft de match gemaakt die bij ons past en waar we heel blij mee zijn! Complimenten, super gedaan! Ook transport is heel goed geregeld en keurig op tijd met vriendelijke chauffeur die prima heeft geholpen!

Zeer vriendelijke ontvangst en begeleiding

Met Pasen kamperen in Kessel. Toch nog even kijken voor nieuwe tuinstoelen. De oude meer dan 20 jaar oud en dus hoognodig toe aan vervanging. Via Google naar Kees Smit in Venlo. Al bij binnenkomst zeer vriendelijke ontvangst. Op iedere verdieping vriendelijk aangesproken zonder opdringerig te zijn. Uiteindelijk prima geslaagd voor nieuwe tuinstoelen met behulp van enthousiaste medewerker. Aflevering geheel conform afspraak. Top!

Een geweldige collectie tuinmeubelen!

Wij werden vriendelijk ontvangen en uitstekend geholpen met het uitzoeken van ons balkon ameublement. De keuze is enorm en het parkeren ook makkelijk. En dan ook nog een drankje/koffie/thee aangeboden door Kees Smit, ons bezoek was gewoon een feest.

We kunnen altijd slagen bij Kees Smit.

Mooie zaak, goede verkopers die weten wat ze in huis hebben. Goede service en kwaliteit. Kortom weer zeer tevreden.

Heel veel keus en heel goed geholpen !!

Eerst ons rondje gedaan en toen onze keuze bepaald. Heel goed en snel geholpen want er is voldoende personeel. Na een paar dagen onze bestelling al in huis. Als we nog eens wat nodig hebben gaan we zeker naar deze zaak terug !!

Zeer klant vriendelijk.

Een dag om niet te vergeten. Veel gezien zeer ruime keuze. We zijn zeker geslaagd en meer gekocht dan waar we voor kwamen.

Alles is naar wens, kortom zijn we zeer tevreden

Prima geholpen bij het kopen van onze mooie tuinkussens

Correcte advisering tijdens kopen en leveren op afgesproken tijd.

Goede en correcte behandeling tijdens de aanschaf en correct en op tijd geleverd

Goed advies en snelle levering!

In de winkel heb ik goed advies gekregen over de set, het onderhoud, de garantie en de levering. Alles gelijk duidelijk en helder!

Mooie zaak vriendelijk personeel

Mooie tuinset gekocht, snelle en nette levering

De keuze is enorm, en de service is super.

Wij gingen op pad voor een tuinbank van Kees Smit, daar aangekomen was de tuinbank wat we op internet gezien hadden totaal niet wat we er van verwacht hadden. Geen nood! Er was een ruim sortiment waar we uiteindelijk wel een keuze uit konden maken,. En daarbij ook nog geslaagd voor een hoge bar tafel en parasol. Daarnaast super attent geholpen door verschillende verkopers, en lekker genoten van het bakkie koffie van Kees. Thuis service was snel en zeer goed... Bedankt, we zijn zeer tevreden! Fam Van Vliet Eibergen

deskundige en vriendelijke verkopers van een uitstekend product.

prettige en vriendelijke ontvangst. goede service en advies. lekkere koffie met krentenwegge. kortom hier ga je met plezier naartoe.

Super verkopers en service

Wij zijn erg goed geholpen door vriendelijke medewerkers. Ook zagen zij er tip top uit. Service is dikke prima. Nu het weer nog beter, en dan kunnen wij onze nieuwe tuinset uit proberen.

Goede service en erg vriendelijk in Almelo

Vriendelijk en goed service

Super geholpen!

Ondanks de drukte op 2e paasdag zijn wij super geholpen. Bij aanschaf van onze nieuwe tafel. Eerst een jong volwassene die een zeer goede tip gaf m.b.t. tot het onderstel en ons verweesnaar een verdieping lager waar een voirbeeld van de tafel in het gewenste formaat stond en uiteindelijk gekocht bij een ervaren kracht. Goed voorbeeld van hoe een familiebedrijf in elkaar steekt. De levering was, zoals je mag verwachten ookgoed geregeld. Kortom: complimenten!

Vriendelijk en goed geholpen.

Fantastische winkelbeleving

In de winkel in Almelo werden we buitengewoon hartelijk ontvangen. De winkel heeft een ruim assortiment. Als je hier niet slaagt, slaag je echt nergens. Bespaar je tijd en ga dus direct naar Kees Smit. De prijsinformatie is goed te lezen op de digitale prijskaartjes en het advies van de verkoop adviseur is meer dan uitstekend te noemen. We zijn goed geholpen en we hebben onze keuze snel gemaakt. Kees Smit houdt ons goed en blijvend op de hoogte van de bezorging. Binnen een week hadden we onze tuinset en met dit mooie lenteweer genieten we dus optimaal van onze aankoop. Vorig jaar kochten we een zweefparasol bij Kees Smit. Maw voor al onze tuinartikelen ed gaan we naar Kees Smit. Zij weten hoe een klant bedient wil worden. Daarom waarderen we Kees Smit met een dikke 10!!

Topkwaliteit tuinmeubels en super service

Tuintafel van hartman gekocht, zeer tevreden. Ook zeer tevreden over de bestelling, leveringstijd, afspraak maken voor de levering zeer goed, informatie over status, verzending,en over tijdstip van bezorging zeer netjes en goed verzorgd. Dus alles in een geheel: zeer tevreden Mvg R.v.K

Zeer vriendelijk

Heel goed geadviseerd door heel vriendelijk personeel.

Over Kees Smit Tuinmeubelen