Mooi product en goed service.

Wij hebben een mooie tuinset gekocht voor onze tuinkamer. Met de bezorging is rekening gehouden met het moment van oplevering van de werkzaamheden in onze tuinkamer. Mooi dat hier maatwerk mogelijk was.

Top service en snel!

Kwamen binnen in showroom in Amersfoort. Gelijk al zoveel aanbod en dus ook keuzes. Uiteindelijk met behulp van een verkoper eruit gekomen.

Top service en snel!

Ruime keuze en levering altijd op tijd

Ik heb al verschillende dingen gekocht voor de tuin en ik vind altijd wat ik zoek. levering is altijd snel en op tijd. Top!

Perfect. De info, de koop en de levering plus de service daarna.

Alles perfect. Zelfs bij een fout in een product dat na maanden zichtbaar wordt wordt het direct vervangen. Echt top. Warm aanbevolen.

Perfect!

Prachtig product, snel.geleverd, goede kwaliteit, goede prijs. Heel erg tevreden. Er zat 1 ding verkeerd bij de bestelling dat was met 1 vriendelijk telefoontje opgelost. Pakket werd nagezonden en hey verkeerd geleverde producten kon met antwoord nummer retour on die doos.

Snelle levering en goede kwaliteit/prijs verhouding!

Ik had een tuinbank besteld bij Kees Smit. Hij werd veel sneller geleverd dan ik had verwacht en was gemakkelijk in elkaar te zetten. Hij zit heerlijk en is heel stevig. Heel blij met deze aankoop!

Snel geleverd, mooie ligbedden

Bekend van Tv en goede kwaliteit tuin meubels

Mooiste bank van de straat

Een mooie stevige bank. Wij hebben de bank meteen in de teakolie gezet voordat we deze in elkaar hebben gezet. Hij staat voor het huis en we krijgen er veel complimenten over. Hij is lekker groot en diep en nu de zon weer gaat schijnen genieten we er al volop van.

geweldige service

Je wordt als klant uitstekend op de hoogte gehouden wanneer je bestelling geleverd kan worden

Zeer goed bevallen.

Tijdens de aankoop van buiten stoelen zijn we zeer goed geholpen. Omdat kleur een issue was heeft men vele stoelen in diverse kleuren bij elkaar gezet. Niets was te veel. je kreeg bijna medelijden met de verkoopster maar niets was haar teveel. Sjapo.

Goede service, hele snelle levering

1e paasdag besteld en de dinsdag daarna (dus 1 werkdag) al geleverd. Super snelle levering :)

Duidelijke afbeeldingen en omschrijving

Zeer tevreden over Kees Smit Tuinmeubelen Op de website een mooie loungeset uitgezocht De afbeeldingen en omschrijving zijn uitgebreid en duidelijk Na bestellen snel een bevestiging ontvangen en direct daarna een email voor het maken van een bezorgafspraak. Daarnaast ontving ik ook nog een email met instructievideo's voor het in elkaar zetten van de meubelen en een email met onderhoudstips. De loungeset is keurig volgens afspraak afgeleverd.

Alles keurig uitgemeten en in de tuin gezet

Bij Kees Smit denk ik niet alleen aan comfortabel, maar in z'n geheel formidabel!!!

Ik werd heel enthousiast tijdens mijn bezoek aan Kees Smit. Voor ieder wat wils. Daarbij een super bezorgservice, al vanaf een kleine besteding. Wat wil je nog meer.... Ik ben een tevreden klant.

Bezorging en bestelde artikel naar wens!

Goede prijs,kwaliteit en service

Goede service in winkel, correcte bezorging, jammer dat tafel mankement had. Dit lijkt snel opgelost

Zie boven

Moot concept dat goed is doorgevoerd qua klantvriendelijkheid, keuze en laagste prijs garantie

Ik was verrast door het goed doorgevoerde concept van Kees Smit. Prachtige winkel, ruime parkeerplaats onder het pand, 3 etages met uitgebreid assortiment en laagste prijs garantie. Kundig personeel en uiterst klantvriendelijk. Zelfs de koffie met krentenbrood was gratis.

Wauw!!

Juist onze loungeset ontvangen op de afgesproken datum!! We zijn uiterst tevreden over de prijs/kwaliteit !! Onze nieuwe loungeset oogt geweldig mooi! We waren al klant en blijven klant!! We prijzen Kees Smit ten zeerste aan! Dank u wel, Kees en wellicht tot volgende keer!!

Correct en deskundig geholpen en snelle levering van het gekochte.

Zeer positieve ervaring. Prettig geholpen en goed geadviseerd. Ook zijn de gekochte artikelen in het aangegeven tijdsblok geleverd. Kwestie van monteren en relaxen maar.

Vriendelijk, zeer kundig personeel, liepen "zichtbaar" rond, dachten met ons mee! Ook over de vriendelijke bediening in het restaurant zijn wij zeer te spreken! De levering van onze aankoop verliep op de dag en het aangegeven tijdstip! Wij gaan reclame maken voor Kees Smit.

De keuze is reuze!

Een kijkje gaan nemen op een ,,zomaar-Zondag". Onmiddelijk geholpen door vriendelijke verkoper en verkocht! Met een ,,extraatje" de deur uit en helemaal happy. Laat de zomer maar komen!

Ruim assortiment en goede service

We hebben een mooie tuinset bij jullie gekocht. Goede hulp in de winkel en in alle rust kunnen kijken door de leuke speelhoek voor onze 3 kids. Binnen een week Bezorgen en in elkaar zetten van de set; alle rommel en karton werd mee terug genomen. Super!

hele mooie kussens snel geleverd mooie ingepakt netje bezord

Over Kees Smit Tuinmeubelen