Kees Smit is service en klantgericht!

Met veel plezier hebben wij onze tuinmeubel en tuinstoelen uit kunnen kiezen bij Kees Smit. Geen opdringende verkopers of verkooppraatje. Een goed luisterend oor en kritisch meedenken op basis van je behoefte en wensen. Binnen 5 dagen alles netjes geleverd en inmiddels genieten we elke dag van ons mooie terras.

Ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg een goede duidelijke uitleg. Levering ging ook super snel

Goede service, klantvriendelijk en nette bezorging

Vriendelijk geholpen, deskundig en goed advies gekregen. Afwikkeling en aflevering was perfect geregeld. Fijne showroom, veel keus en overzichtelijk.

Geweldig!

Prachtige zaak in Venlo, super vriendelijk personeel!

Zoals ik al zei, het was top, goede service, op tijd en snel

Fantastische kwaliteit

Heel deskundig advies in de winkel en snelle levering, niks dan lof!

Mooi product, snel geleverd!

Kussen voor onze steigerhouten bank besteld. Mooie kleur en stof. Snel geleverd en zitten prima.

Super kwaliteit kussens

Snelle levering supernetjes mailverkeer en uitleg

Goed geregeld!

Fijne showroom, goed en vriendelijk personeel, nononsense en top kwaliteit.

Keurig afgeleverd op het afgesproken uur

Een goede zaak. Vanaf bestellen tot levering een dikke pluim.

Geweldig!

Goede service, persoonlijke benadering. Lekkere, gratis koffie en een mooie ruimte met een groot assortiment. Kwaliteit erg goed. Levering snel en goed geregeld.

Kundig advies, meedenkend

Verkoper kon zich goed inleven naar welke tuinset wij op zoek waren. Kundig advies, uitgebreide productinformatie en vooral meedenkend om de juiste keuze te kunnen maken.

Prijs kwaliteit top en snelle levering

Prima ervaring

Een enorm fantastische ervaring bij Kees Smit

Wij zijn ontzettend goed geholpen in Amersfoort bij Kees Smit door werkelijk al het personeel dat wij daar tegen kwamen. Super professioneel en zeer zeer vriendelijk. Uiteindelijk bleven we hangen bij Robert van Vessem, een zeer ervaren en aardige en grappige verkoper, waar wij onze fantastische tuinset hebben gekocht. Onze welgemeende complimenten voor uw gehele bedrijf, mederwerkers en service. Hartelijke groet, Kees en Heleen Meelis

Top winkel

Goed geholpen, prima winkel

Heel vriendelijk geholpen en geen verkoop druk ervaren. Echt de tijd voor het maken van de juiste keuze! Tuinset hout gaf af zodat de kleding vies werd, Tip: of de set schoonmaken, of zeggen dat bij het eerste gebruik je de set dient af te nemen. Nu hadden we mensen met bruine vlekken op de broek.

Goed contact, wordt met alles op de hoogte gehouden

Alles duidelijk door de verschillende mails die ik ontvangen heb. Stoel heel goed beschermd ingepakt. Op afgesproken tijd geleverd.

Geweldige service

Goed geregeld allemaal, jullie komen je afspraken na en ook de levering ging soepel.

alles correct geleverd .

Bij bestelling schroefje niet goed telefoontje gedaan naar Kees Smit . direct opgelost onderdeel wordt per post opgestuurd . artikelen zijn makkelijk in elkaar te zetten . Bedankt Kees Smit en Personeel . Vriendelijke groet , Mevr. Els Stuer Akkermans

Thuis al wat huiswerk gedaan om daarna in de showroom de definitieve keuze te maken.Vriendelijk personeel dat ondanks de drukte de tijd voor jou als klant neemt.Ook de bezorging is top verlopen waarbij jezelf in grote lijnen het bezorgmoment kan bepalen. Kortom een aanrader om hier weer terug te komen.

Goede service en snelle levering. Alles goed geregeld

Van aankoop tot levering een 10

Zeer plezierig

Kwaliteit is erg goed, het zelf monteren was lastiger dan gedacht

De kwaliteit van de producten is erg goed, maar het monteren van het tafelblad was lastiger dan gedacht. Er waren namelijk geen voorgeboorde gaten aanwezig om de tafelpoot op het blad te monteren. Deze moesten zelf door mij geboord worden.

Veel keus, vriendelijk personeel

Op een hele drukke goede vrijdag toch super relaxed geholpen! En heel verrast dat we het aangekochte diezelfde week op het terras hadden staan!

Goede kwaliteit voor goede prijs

Vriendelijk bezorger die het pakket in de achtertuin heeft gezet ipv net over de drempel.

Over Kees Smit Tuinmeubelen